Russellas Westbrookas
Russellas Westbrookas
„Tai nieko nereiškia. Gerai padirbėta. Valio. Važiuoju namo. Žiūrėsiu, kaip kitos komandos žaidžia. Tai nieko nereiškia.“
Rezultatyviausio NBA žaidėjo titulas Westbrooko nepradžiugino.
 

Komentarai

Louis Vuitton Sverige
http://www.trucsetastuces.biz Louis Vuitton V?ska, http://www.axxecol.com/axxecol.html Jimmy Choo Heels, http://www.trucsetastuces.biz Louis Vuitton V?skor, http://www.coachbag.us coachbag.us, http://www.coachbag.us coachbag, http://www.trucsetastuces.biz Louis Vuitton Sverige, http://www.axxecol.com/axxecol.html jimmy choo red shoes, http://www.axxecol.com/axxecol.html Jimmy Choo Kitten Heels, http://www.axxecol.com/axxecol.html jimmy choo shoes outlet, http://www.louisvuittons.net louisvuittons, http://www.louisvuittons.net louisvuittons.net, http://www.axxecol.com/axxecol.html Jimmy Choo High Heels, http://www.axxecol.com/axxecol.html jimmy choo discount shoes
2015-05-03
-10
Atsakyti
Siaip sau
„Barzda" geriausias, tik ne į tą komandą nuėjo...
2015-04-25
+4
Atsakyti
Gia_souto gia souGeriausias zaidejas nba jeigu ziurint individualiai... ko cia siki??ką darau? šiku?nu, matyt tu to proceso ekspertas. O jei tau RW yra geriausias individualiai žaidėjas lygoje - tai čia tavo problemos ir tavo nuomonė.Man asmeniškai jis bilenkiek svaidanti krepšinio asmenybė su kiek geresniais nei vidutinioko sugebėjimais bei geru šuoliu.Sukramtei, fekaloeksperte? :D


Visiškai nusišneki ir nieko apie krepšinį nerauki.

Jo sugebėjimai yra elitiniai, žiūrint net legendų lygiu. Tą statistiką šįmet ne iš lempos jis susidarė, trigubų dublių mašina. O ir meta daug, nes Thunder neturi nei trenerio bent vidutinioko, nei gerų ginklų puolime, ypač kai geriausias scoreris lygoj iškritęs visą sezoną
2015-04-20
+5
Atsakyti
AnonimasGi kazkur rase, kad nei durnatas, nei westbrickas neziures nba playoffu. Cia sako, kad ziures...


gal apsigalvojo?
2015-04-19
+1
Atsakyti
all star
kai pats nesamones dare tai niekops nesake
2015-04-18
+1
Atsakyti
Anonimas
Gi kazkur rase, kad nei durnatas, nei westbrickas neziures nba playoffu. Cia sako, kad ziures...
2015-04-18
+3
Atsakyti
RAUS
Paklausiu kitaip.Kas yra priešams blogiau - kai į jų krepšį įmeta vienas 50.ar kai tą patį skaičių sumeta 5 krepšininkai?Russelui, ko gero, smagiau mesti vienam.Krepšinio filosofija teigia,manau, - priešingai.
2015-04-18
+7
Atsakyti
to gia souGeriausias zaidejas nba jeigu ziurint individualiai... ko cia siki??


ką darau? šiku?

nu, matyt tu to proceso ekspertas. O jei tau RW yra geriausias individualiai žaidėjas lygoje - tai čia tavo problemos ir tavo nuomonė.

Man asmeniškai jis bilenkiek svaidanti krepšinio asmenybė su kiek geresniais nei vidutinioko sugebėjimais bei geru šuoliu.

Sukramtei, fekaloeksperte? :D
2015-04-17
-5
Atsakyti
Romka
cia girdejau, kad gaidys zmogu nudure
2015-04-17
+10
Atsakyti
tam zemiau
Geriausias individualiai?

Esi girdejes apie Lebrona, Duranta, Curry?
2015-04-16
+4
Atsakyti
to gia sou
Geriausias zaidejas nba jeigu ziurint individualiai... ko cia siki??
2015-04-16
-1
Atsakyti
Gerai padirbėta :D

aga, gerai ir nuoširdžiai prisvaidyta, o ne padirbėta...
2015-04-16
+2
Atsakyti
„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos ska
likimo pirstas
2015-04-16
-6
Atsakyti
kas sita susireiksminusiam daugiau belieka
tik taip sneket kai apsisiko ir nei MVP nei PO. O stopudovai mane ir ten ir ta tures. Aciu Die yra teisybe.
2015-04-16
-3
Atsakyti
be iblokos durantulos ir westbricko daugiau ner kam zaist. vienas iskrenta ir ragai. nesiseka tai vienam tai kitam ir beveik visada and playoffu.
2015-04-16
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.