Milošas Teodosičius
Milošas Teodosičius
„Jei rinktinėje atsirastų natūralizuotas žaidėjas, aš niekada nedalyvaučiau nė viename Serbijos komandos mače, net kaip fanas“
Serbijos rinktinės gynėjas turi griežtą nuomonę dėl natūralizuotų krepšininkų
 

Komentarai

susiknise tie serbai, perpildyti agresijos, nepakantumo, tas jiem ir patiems maiso sporte, kai gali tarpusavy susiestii komandoje r viska gedingai prasikti.

O paciam teodosiciui turbut liko trauma, kai juos PČ finale sutvarke, kaip megeju gauja, matyt bijo, kad net ir jam esant rinktineje uzsienietis ji nukonkuruotu
2015-05-27
-25
Atsakyti
nenustebino zemu lygiu
Man keista.. Labai neteisinga yra globalizacijos fone visus naturalizuotus zmones apjungti i viena visuma ir tokiais pareiskimais zeminti. Kiekvienas naturalizuotas kresininkas turi savo istorija kodel jis zaidzia vienos ar kitos salies rinktineje. Neneigiu kad per daznai pasitaiko dirbtiniu naturalizavimu vardan cemionatu, bet cia ir yra esme kad nereikia skubeti su tokiais radikaliais pareiskimais o labiau gilintis i kiekviena naturalizuota krepsininka atskirai.

o del serbu apskritai tai ko gero didziausi nacionalistai europoje. esu buves belgrade ir uztikrinu kad antra karta nevaziuociau. susidariau nuomone kad kiekvienas kitatautis yra "ne savo zemej" o kas antras vietinis - priesas nes palaiko "ne ta komanda" :) taip ir pliekaisi tie serbai tiek tarpusvay tiek su visa likusiu pasauliu
2015-05-27
-3
Atsakyti
Sito zaidejo turi prisiklausit FIBA atstovai...
2015-05-26
-11
Atsakyti
www
saunuolis. slykstu ziureti kai ispanija turinti begale talentu vis tiek ima naturalizuotus zaidejus tarsi be ju nebutu kam zaisti. tas pats galioja ir kroatams
2015-05-19
-8
Atsakyti
beje, visvien Milošui nesimpatizuoju net dėl mano ir jo nuomonių sutapimo, nes iš vienos pusės jis yra panslavizmo (rusų, salvų kilmės tautybės šalių vienijimo idėja) atstovas, arba bent jau paveiktas to. Juk serbai laiko rusus savo 'broliais'.
2015-05-18
+5
Atsakyti
.Visiškai teisinga nuomonė ir aš jai visiškai pritariu. Tam yra klubai, o rinktinėje turi žaisti tik tos šalies piliečiai. Manau gėda tarkim tokiai šaliai kaip Rusija, kur turėdama šitiek gyventojų natūralizuoja amerikietį, kad žaistų rinktinėje... Arba Lenkija.. Visiškas moralinis degradavias. Lygiai taip pat nesirgčiau už jokią Lietuvos rinktinę, nebūtinai net krepšinio, jeigu žaistų dirbtinai natūralizuotas žaidėjas.


tai kitos tautybės krepšininkai ir tampa piliečiais, įgauna pilietybę ir tada de fakto legaliai žaidžia, nors taip būt neturėtų. Apskritai tada tokio pobūdžio turnyrai praranda esmę ir prasmę.
2015-05-18
+21
Atsakyti
asf
net nepaminejo jis odos spalvos tepaliniu b*biu ciulpejai ,visu antra visoj europoj isplites rasizmas ir anglijoj ir prancuzijoj bent youtube ismokit naudotis
2015-05-18
-2
Atsakyti
Cia kas nezino tai Serbijos moteru rinktineje siemet Europos cempionate turi debiutuoti amerikiete Danielle Paige
2015-05-17
-27
Atsakyti
f
nustebino, visa laika toks pusdurnius atrode, o cia taip drasiai ir svarbiausia teisingai pasake, spjuvis visokiom pseudo rinktinem, ruskiu, makedonu ir kitu, kuriuos tempia juodukai, nemokantis teisingai istart tos salies pavadinimo. RESPECT MILOS.
2015-05-17
-13
Atsakyti
Viktoras
Kategoriškas, bet drąsus pareiškimas. Juk nenormalu, kad kinietis ar juodaodis iš Kongo žaistų už Lietuvos ar Vokietijos rinktinę. Žinoma, jei tai yra natūraliai apsigyvenęs ar užaugęs Lietuvoje ir gavęs pilietybę pagal Lietuvos įstatymus ir nusipelnęs žaisti už Lietuvos rinktinę, tada viskas gerai. Bet tik ne dirbtinai natūralizuotas jau susiformavęs žaidėjas... Taigi pritariu šio puikaus krepšininko (tikrai praverstų Lietuvos rinktinei...) nuomonei...
2015-05-17
-6
Atsakyti
Sigurdas
Respect!
2015-05-17
-10
Atsakyti
RAUS
Pasirodo krepšininkai irgi turi smegenų.
2015-05-17
+10
Atsakyti
ATI
Pacesui spyris i snuki. Bravo Teodosicius!
2015-05-16
-18
Atsakyti
vils
RESPECT TEO
2015-05-16
+8
Atsakyti
currio gynyba21 amzius vaikai
kuo skiriasi rusijos sajunininkai nuo amerikos sajunininku? maziau propoganda tikek...
2015-05-16
+8
Atsakyti
i save paziurek
2015-05-15 21:02

Baltijos12jūra (0)

21 amzius vaikaidel to serbija ir laikoma rusijos draugais :D 2 atsilikeliai pasaulyje :D

jokiais jie draugais nelaikomi durniau

Politikoje kaip maatau 0 gaudymosi. serbija yra didziausi sajunginikai europoje rusijos.
2015-05-15
+6
Atsakyti
21 amzius vaikaidel to serbija ir laikoma rusijos draugais :D 2 atsilikeliai pasaulyje :D


jokiais jie draugais nelaikomi durniau
2015-05-15
+10
Atsakyti
aiwa
Nepaisant to,kad sitas vyrukas yra VIENINTELIU PASAULYJE,DVIEJU ULTRAMEGANACIONALISTU-rusu(ypac) ir serbu,atstovu,jo nuomone priimu su pagarba.As budamas kasio fanas,nelankau nei vie nu LKL rungtyniu ir neziuriu per TV,nes ten losia amerolatinoafrikaneriai arba dar kokie atejunai,o musu vaikinai klajoja po prancuzu 4 lygas,portugalijas ar slovakijas ir austrijas.Einu i RKL ar NKL kur nelosia koks "ideges" nabafgas,losiantis uz Mcdonalds kompleksa,tinginys ,nenorintis namie eiti i darba.
2015-05-15
-24
Atsakyti
halius
Šaunuolis Teodosičius. Ir aš nebežiūrėsiu Lietuvos, jei joje atsirastų koks juodas ar geltonas.
2015-05-15
+11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.