Komentarai

«  1 2 3 4 5 6 7 8 ··· 10 ··· 12  »
gedas2012Na Hamiltonas Bulls parankus tuom, kad yra atleistas amnestijos principu ir greičiausiai sutiks žaisti už veterano minimumą, o toks žaidėjas, kaip RIP nepamaišytų kiekvienai komandai


Deja, netaip bus. Pistons išpirko Rip'o kontraktą sumokėję 8 mil. USD (taip sutaupydami 11M), o su Bulls pasirašys 2 metų, 10 mil. vertės kontraktą.
2011-12-11
+7
Atsakyti
gedas2012MartisTo Gedas2012"Dabar lieka tikėtis, kad Lakers nepavykus prisivilioti Paulo, nepasiseks ir su Howardu;)" Ir koks subrandes zmogus galetu taip sneket ? Malalietka ar labrono faniukstis...Ir kas blogai? Nesu nei malalietka, nei James fanas, tiesiog jaučiu antipatija Lakers, ir visai neturiu noro, kad pvz D12 eitų į LAL. Pats ir nelabai subrendęs atrodai. Neturiu noro aš čia su tavimi dėl kažkokios pievos diskutuot, tu LAL fanas, aš ne ir mūsų nuomonės nesutaps.


Musu nuoomones nesutaps taip, bet kazkai, bent truputi pagarbos komandai reikia parodyti :)
2011-12-11
+6
Atsakyti
O kur aš tą nepagarbą parodžiau? Tiesiog parašiau, kad jaučiu antipatiją LAL ir kad nenorėčiau, kad komanda pasistiprintų Paul ar D12. Nei vadinau Kobes kažkaip, ar pačios Lakers komandos visaip. Net to prakeikto Artesto nekritikavau, nors jis man nemėgstamiausias žaidėjas lygoje:) Peace
2011-12-11
Atsakyti
gedas2012O kur aš tą nepagarbą parodžiau? Tiesiog parašiau, kad jaučiu antipatiją LAL ir kad nenorėčiau, kad komanda pasistiprintų Paul ar D12. Nei vadinau Kobes kažkaip, ar pačios Lakers komandos visaip. Net to prakeikto Artesto nekritikavau, nors jis man nemėgstamiausias žaidėjas lygoje:) Peace


Vienam sakinije, sukritikavai arterta 2 kartus, pavadindamas ji prakeiktu ir pasakydamas kad tai nemegstamiausias tavo zaidejas. Jeigu jau varai ant konors tai nedaryk atmaskiu, kvailai atrodo
2011-12-11
+1
Atsakyti
D.Wilkinsas gins "Pistons", D.Brownas – "Bobcats" garbę

Detroito "Pistons" ir Šarlotės "Bobcats" komandose - naujokai. "Pistons" sukirto rankomis su puolėju Damienu Wilkinsu, o "Bobcats" pasiekė susitarimą su tos pačios pozicijos žaidėju Derricku Brownu.

Praėjusį sezoną kiek sėkmingiau sekėsi D.Brownui. 24 metų 203 cm ūgio amerikietis atstovavo Šarlotės "Bobcats" bei Niujorko "Knicks" ekipoms ir NBA pirmenybėse vidutiniškai rungtyniaudavo po 12 minučių, pelnydavo 3,8 taško, atkovodavo po 2 kamuolius bei atlikdavo 0,7 rezultatyvaus perdavimo.

Savo ruožtu 31 metų 198 cm ūgio D.Wilkinsas rungtyniavo Atlantos "Hawks" klube ir aikštėje vidutiniškai praleisdamas po 13 minučių rinkdavo 3,5 taško, sugriebdavo 1,7 atšokusio kamuolio bei atlikdavo 0,8 rezultatyvaus perdavimo.

Primename, kad D.Wilkinsas yra legendinio Dominique'o Wilkinso sunėnas.
2011-12-11
-3
Atsakyti
"Magic" pratęsė kontraktą su J.Richardsonu

Laisvasis agentas Jasonas Richardsonas lieka Orlando "Magic" komandos gretose.

32 metų amerikietis pasirašė naują ketverių metų 25 milijonų dolerių vertės sutartį. Į Orlando ekipą krepšininkas persikėlė praėjusių metų gruodžio mėnesį, po mainų su Fynikso "Suns" klubu.

Praėjusį sezoną vilkėdamas "Magic" marškinėlius, J.Richardsonas per vienerias rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 13,9 taško, atkovodavo po 4 kamuolius bei atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.
2011-12-11
+4
Atsakyti
Gary Forbes persikels į Raptors.
2011-12-11
-1
Atsakyti
Knicks bandys tišalių mainų būdu gauti Jamal Crawford rašo New York post.
2011-12-11
-4
Atsakyti
Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) "Chicago Bulls" klubas ketina parengti mainų pasiūlymą "Orlando Magic" ir taip į savo gretas prisivilioti po sezono laisvuoju agentu tapsiantį Dwightą Howardą.

Kaip teigia dienraštis "Chicago Tribune", 26 metų 211 cm ūgio krepšininkas kaip artimiausią stotelę savo karjerai regi "New Jersey Nets" arba "Los Angeles Lakers" klubus.

D. Howardas 2010-2011 metų NBA reguliariajame sezone vidutiniškai pelnydavo po 22,9 taško, atkovodavo po 14,1 kamuolio ir blokuodavo po 2,4 metimo. D. Howardas sezone 3 kartus iš eilės buvo pripažintas geriausiai besiginančiu krepšininku.

Atkrintamosiose varžybose "Magic" klubas pasirodymą baigė pirmajame etape, kuriame nusileido Atlantos "Hawks" klubui. Tuomet "centras" per 6 sužaistas rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 27 taško, atkovodavo po 15,5 kamuolio ir blokuodavo po 1,8 metimo.
2011-12-11
+5
Atsakyti
Niujorko "Knicks" ekipa atsisakė įžaidėjo Chauncy Bilupso paslaugų. Visgi, pamainos atakų organizatoriui Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Rytų konferencijos komandai ilgai ieškoti nereikėjo. "Knicks" pasirašė sutartį su 188 cm ūgio Mike'u Bibby.

Išsamesnės Niujorko klubo sutarties su M.Bibby sąlygos kur kas nėra viešinamos, visgi spėjama, kad gynėjas "Knicks" marškinėlius vilkės iki sezono pabaigos.

2010-2011 metų sezoną M.Bibby pradėjo Atlantos "Hawks" komandoje, tačiau sezono eigoje buvo iškeistas į Majamio "Heat" ekipą.

Floridos valstijos ekipoje žaidėjas per susitikimą rinkdavo 7,3 taško, atkovodavo 2,2 kamuolio ir atlikdavo 2,5 rezultatyvaus perdavimo.
2011-12-11
-11
Atsakyti
Niujorko "Knicks" klubo vadovai šio tarpsezonio metu užsibrėžė ambicingą tikslą - suburti čempionišką komandą. Neseniai sukirtę rankomis su Tysonu Chandleriu, "Knicks" nusitaikė į atakuojantį gynėją Jamalą Crawfordą.

"Knicks" savo algų "kepurėje" neturi tiek laisvų pinigų, kad galėtų pasiūlyti pelningą pasiūlymą, todėl nusprendė su Atlantos "Hawks" ir Ouklendo "Golden State Warriors" komandomis derėtis dėl mainų.

Šaltiniai teigia, kad "Hawks" sudarys sutartį su J.Crawfordu ir iškart jį iškeis į Niujorką, kurie iškeis gynėją Toney Douglasą. Kokį vaidmenį šiose mainuose atliks "Warriors", nėra pranešama.

Šaltiniai, susiję su šiuo sandoriu teigia, jog mainų galimybė - 50 prie 50.

J.Crawfordas "Knicks" komandoje yra žaidęs nuo 2004-05 iki 2008-09 metų sezono, kuomet buvo iškeistas į "Warriors".
2011-12-11
+1
Atsakyti
Mano manymu Knicks žengė žingsnį atgal, Bilipsas tikrai būtų buvęs komandai žymiai naudingesnis nei Chandleris, kuris tikrai nevertas tokių pinigų. O kalbant apie Crawforda tai jis tikrai turėtų puikiai tikti D'Antonio schemoms ir gerai pataiko ir prasiveržt gali. Padoresnio PG Knicks betrūks.

PS pastebėjimas nejau D'Antonio komanda susidomėjo gynyba? Naujokų biržoje pašauktas Iman Shumpert kuris giriamas už kibią gynybą, dabar dar Chandleris pasiimtas
2011-12-11
+2
Atsakyti
Breaking News: Brian Scalabrine is going back to Chicago!! Thumbs up if you're excited to watch him in the NBA!

P.S

Neprikolinu :D
2011-12-11
Atsakyti
:D :D :D
2011-12-11
+2
Atsakyti
Kalbama, kad pasistūmėjo Pacers derybos su David West dėl dviejų metų sutarties.

Taipogi grizliai kalbasi su Indiana dėl mainų kuriuose dalyvautų O.J.Mayo ir Josh Mcroberts.
2011-12-11
-4
Atsakyti
SSokas
Po nesėkmingo Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) "Los Angeles Lakers" klubo bandymo mainų keliu įsigyti "New Orleans Hornets" gynėją Chrisą Paulą, didžiausios konkurentės kovoje dėl 26 metų 183 cm ūgio įžaidėjo liko "Los Angeles Clippers" ir "Golden State Warriors" ekipos.

Kaip spėja JAV spauda, "Warriors" "Hornets" pasiūlytų Stepheną Curry, o "Clippers" į mainus įtrauktų gynėją Ericą Gordoną bei dar kelis komandos krepšininkus.

Ch.Paulas anksčiau nuolankumą yra išreikęs "Los Angeles Clippers", "Orlando Magic" ir "New York Knicks" klubams.

2010-2011 m. sezone atstovaudamas Naujojo Orleano klubui krepšininkas vidutiniškai per rungtynes pelnydavo po 15,8 taško, atlikdavo 9,8 rezultatyvaus perdavimo ir perimdavo 2,4 kamuolio.

na butu smagu kad lac sukurtu konkurencija lal. noreciau kad butu griffin, jordan, kaman, butler, aminu, ir paul komandoi. gordona pakeistu foylas manyciau ir caronas palostu uz sg biski, bledshow ar beldose yra. tipo jis uz pg losia bet teko skaityti kad jis visa karjera kaip sg atloses
2011-12-11
Atsakyti
gedas2012Mano manymu Knicks žengė žingsnį atgal, Bilipsas tikrai būtų buvęs komandai žymiai naudingesnis nei Chandleris, kuris tikrai nevertas tokių pinigų. O kalbant apie Crawforda tai jis tikrai turėtų puikiai tikti D'Antonio schemoms ir gerai pataiko ir prasiveržt gali. Padoresnio PG Knicks betrūks.PS pastebėjimas nejau D'Antonio komanda susidomėjo gynyba? Naujokų biržoje pašauktas Iman Shumpert kuris giriamas už kibią gynybą, dabar dar Chandleris pasiimtas


Mano nuomone ''Knicks'' teisingai vis del to padarė,Billups'ui jau vis tiek 35 metai,o vadovai Knicks komanda katik pradejo ruošti pakilimui,gero žaidimo Billup'sui liko metai,gal dveji.Sakoma ir tai jau yra žinoma kad be ginybos toli neisi,tą suprasdami Knicks vadovai nusamdė buvusį ''Hawks'' trenerį,pašaukė Shupert'a ir dar dabar paėmė Chandler'į,visa tai manau tik į nauda,tačiau nemanau kad dabar reiketu ''Knicks'' paimt Crawford'a,jis geras puolime,tačiau jis ir vel susilpnintu ginyba,tad geriau pasilikti Douglas'a,mano nuomone,jis yra puikus Scorer'is,be to,Knick's turi viena geriausių puolimą propaguojančių trenerių,ir du vienus iš geriausių scorer'ių,tad jiem ginybos ir tetrūko.Šiaip manau Knicks dabar lb. praverstu toks žaidejas kaip T.Allen.tada komanda būtu tikrai pajegi,mano nuomone.
2011-12-11
-2
Atsakyti
:)
Knicks.

C. Tyson Chandler/ Jerome Jordan - good role players

PF. Amare Stoudamire/ Decent Filler

SF. Carmelo Anthony/ Decent Filler

SG. Landry Fields/ Bill Walker - good role players

PG. BIG ?/ Mike Bibby

Viskas priklausys nuo izaidejo!
2011-12-11
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 2 3 4 5 6 7 8 ··· 10 ··· 12  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.