Komentarai

«  1 ··· 4 ··· 8 ··· 12 ··· 16 17 18 19 20 21 ··· 24  »
Tday, tu sutinki su visais šiais argumentais, tiesa?

1) Holokausto nebuvo, ir jei jis buvo, Hitleris apie jį nežinojo.

2) Hitleris nebuvo karo provokatorius.

3) Hitleris nežinojo apie daug mažesnių nusikaltimų, kuriuos darė jo kariai.

4) Himmleris buvo labiau prieš žydus, nei Hitleris, bet net ir jis išsiuntė įsakymą išlaikyti žmones gyvus stovyklose.

5) Hitleris nebuvo Geras žmogus, bet viena geresnių iš blogybių per WW2.

Taip pat keli klausimai dar

1) Prieš karą, 2/3 gyvenusių Vokietyjoje žydų buvo jėga išvaryti, ar jiem tiesiog padėjo išsikelti iš Vokietijos?

2) Koks buvo Hitlerio požiūris į žydus visus, ar jis jų neapkentė ir kaip rasės, ir ar jo požiūris šiuo klausimu keitėsi per metus? Kodėl mes visad labiau girdime apie žydus, kai buvo kalinami etc. ir čigonai? Nes kiek skaičiau šitoje diskusijoje, Hitleris nemėgo ir jų.
2012-11-02
+1
Atsakyti
Aš nesuprantu kam kurti tokias temas kiekvienas žmogus turi savo nuomonę(net jei kitų manymu ir neteisinga) ir jo nuomonę pakeisti gali būti tikrai labai sunku..
2012-11-02
Atsakyti
_KaraliusTday, tu sutinki su visais šiais argumentais, tiesa?1) Holokausto nebuvo, ir jei jis buvo, Hitleris apie jį nežinojo.2) Hitleris nebuvo karo provokatorius.3) Hitleris nežinojo apie daug mažesnių nusikaltimų, kuriuos darė jo kariai.4) Himmleris buvo labiau prieš žydus, nei Hitleris, bet net ir jis išsiuntė įsakymą išlaikyti žmones gyvus stovyklose.5) Hitleris nebuvo Geras žmogus, bet viena geresnių iš blogybių per WW2.Taip pat keli klausimai dar1) Prieš karą, 2/3 gyvenusių Vokietyjoje žydų buvo jėga išvaryti, ar jiem tiesiog padėjo išsikelti iš Vokietijos?2) Koks buvo Hitlerio požiūris į žydus visus, ar jis jų neapkentė ir kaip rasės, ir ar jo požiūris šiuo klausimu keitėsi per metus? Kodėl mes visad labiau girdime apie žydus, kai buvo kalinami etc. ir čigonai? Nes kiek skaičiau šitoje diskusijoje, Hitleris nemėgo ir jų.


1. Jap

2. Hell yeah

3. apie tokius, kur čia pasakoja, kad kažkokią grupelę žmonių Lietuvoj nužudė kažkas tai faktas, kad nežinojo

4. AŠ asmeniškai manau, kad himmleris tą raštą spaudžiamas hitlerio parašė iš viso, bet vėlgi only god knows

5. Mažiausia blogybė antro pasaulinio karo metu ryškiai, nelabai su tuo pasiginčysi net

1) Šiandien vėliau atsakysiu, nenoriu primeluot.

2) Nu nesąmonė. Hitleris neturėjo priežasties nekęst žydų kaip tautos, niekas neturi priežasties visos tautos nekęst. Ar rasės. Aišku kai garsiausi žydijos atstovai reiškia, kad Vokietijos žmonės turi būti išnaikinti visi iki vieno ir, kad Vokietijos išvis turi nelikt ant žemės paviršiaus, Hitleris savo kalbose kažkaip respondint turėjo, tai ir pasakė - atitempsit mums karą, mes išnaikinsim jus visus. Žinant, kad žydai, net "koncentracijos" stovyklose turėjo geresnes privilegijas negu kitų tautų atstovai ir netgi negu tie patys vokiečiai esantys ten. Aišku dauguma tų vokiečių nusikaltėliai buvo, tai natūraliai kaip su šūdu elgimasi buvo.

Nežinau nieko apie čigonų kalinimą ar hitlerio jų nekentimą ar dar ką nors panašaus, tiek jų, tiek juodaodžių krūva werchmachte buvo, eilinis burbulas medijos
2012-11-02
+6
Atsakyti
f
Niekas neturi priezasties nekest tautos o kitam sakiny jau zydai nekencia visu vokienciu ir nori juos isnaikint.wtf?
2012-11-02
-4
Atsakyti
Labas :).

Vis dar neatsakei apie pirmą klausimą, ar jie patys bėgo išsigandę Hitlerio, ar jiem padėjo išsikelti, ar juos vijo iš Vokietijos.

Dar rytoj per Lietuvos Ryto Tv rodys dokumentiką apie Hitlerį, 19-45, su amerikiečių atskleistais naujais faktais(?) apie Hitlerio mąstyseną ir sprendimus etc. Įdomi būtų Tday nuomonė apie tą dokumentiką ;D
2012-11-04
-1
Atsakyti
_KaraliusLabas :).Vis dar neatsakei apie pirmą klausimą, ar jie patys bėgo išsigandę Hitlerio, ar jiem padėjo išsikelti, ar juos vijo iš Vokietijos.Dar rytoj per Lietuvos Ryto Tv rodys dokumentiką apie Hitlerį, 19-45, su amerikiečių atskleistais naujais faktais(?) apie Hitlerio mąstyseną ir sprendimus etc. Įdomi būtų Tday nuomonė apie tą dokumentiką ;D


Taip ir užmiršau, sori :D

Ką rašo žydų valdoma medija - At first, the German government encouraged Jews to emigrate and placed few restrictions on what possessions they could take. Gradually, however, the Nazis sought to deprive Jews fleeing Germany of their property by levying an increasingly heavy emigration tax and by restricting the amount of money that could be transferred abroad from German banks.

Revisionismo nuomonės apie tai nematau, bet net medija rašo, kad žydus skatino išvykt iš šalies, kas žmonių kalba turėtų reikšt, kad padėjo, vėlgi, apskritai sunku rast informacijos prieš holokaustą, nes dauguma ištrinama, tai dar ties viena tema tik sunkiau :D

Reiks pažiūrėt jei spėsiu iš treniruotės grįžt :D
2012-11-04
Atsakyti
:D
man patinka kaip jis vis uzsimena apie treniruotes kad mes nesusidarytum nuomones apie ji kaip apie namiseda
2012-11-04
Atsakyti
Butent
Kad jis nenamyseda. Jis sedi internete ir eina i treniruotes
2012-11-04
+1
Atsakyti
helas
tdayz. ka lankai?
2012-11-05
+1
Atsakyti
TDaYxaltoorazto - P.S. Ne į temą, kokia treniruotes lankai?

Tday - Kašės.
2012-11-05
+2
Atsakyti
Tday mokinys
Tday per lietuvos ryto tv rodo apie Hitleri !!!Oh happy day !!!
2012-11-05
+1
Atsakyti
jau yra rodę šitą dalyką per Tv, anksčiau, čianais galima peržiūrėti, ar surasti vietą kurią reik pabrėžt,

http://monstras.lt/filmai-lt/dokumentini... .

šiaip nuo pat pradžių matosi filmas kaip priešiškas, man atrodo padarytas BBC...
2012-11-05
+4
Atsakyti
Debiliška dokumentika, sako šunį mušė, jis nieko labiau nemylėjo už tą šunį.

Plius bando šaipytis iš to, kad kai sužinojo, jog mama mirs jis apsiverkė. Čia tipo nenormalu.

Edit: Sakė turėjo sexualinių potraukių mamai

Edit2: Sakė sadistiškumas išaugo iš to, kad nemokėjo tualetu naudotis vaikystėj (anti-logic 3000!)

Negalvojau, kad žiūrėsiu fantastiką šiandien, jau kas kas, bet čia ne biografija.

Galit bet kokį punktą iš šitos fantastikos šaut, galėsiu paneigt
2012-11-05
-3
Atsakyti
trololo
Sakė sadistiškumas išaugo iš to, kad nemokėjo tualetu naudotis vaikystė

Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/diskusijos/temo...

Paneik sita, jei gali
2012-11-05
-2
Atsakyti
Koks šalies vadovas gali nežinoti kas daroma jo vardu savo šalyje/kitose tautose? Ir už ką tu jį laikai tokiu didžiu gal pasakytum?(jei minėjai, soz, nesiekiau šios temos).

Kad Hitleris, žiūrint į tos laikus nebuvo toks baisus, tai pritariu. Tik žinoma, tais laikais. Šiais laikais nurašyti jo nusikaltimus nepateisinama ir to tikrai nepalaikau, tiktais kitose šalyse nebuvo kas nors kitaip. Lietuviai išžudė 90proc Lietuvoje gyvenančiu žydu, ne vokiečiai, bet lietuviai savanoriškai, kadangi Hitleriukas darė tai. Stalinas numarino kiek ten milijonu Ukrainos berods žmonių(soz jeigu maišau šalis). Nereikia varyti, koks Hitleris baisus, mes patys ne ką geriau darėm, kitos tautos taip pat.

A.Hitleris nebuvo karo provokatorius? O kas buvo? D.Britanija su Prancūzija, kuri buvo apkaltinta neveiksmingumu, kadangi neužpuolė Vokiečiu iškarto, kol jie dar nebuvo sustiprėja, o kaip tik dar padėjo sustiprėti ir nukreipti prieš Sovietu sąjunga.
2012-11-05
+5
Atsakyti
trololoSakė sadistiškumas išaugo iš to, kad nemokėjo tualetu naudotis vaikystėSkaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/diskusijos/temo...Paneik sita, jei gali


Visiškai nei logika, nei faktais, nei psichologija, nei kokiais šaltiniais neparemtas pasakymas. Čia tas pats, kas tas, kad jis jautė sexualinį potraukį mamai. Nu apgailėtina tiesiog
2012-11-05
Atsakyti
HaidisKoks šalies vadovas gali nežinoti kas daroma jo vardu savo šalyje/kitose tautose? Ir už ką tu jį laikai tokiu didžiu gal pasakytum?(jei minėjai, soz, nesiekiau šios temos).Kad Hitleris, žiūrint į tos laikus nebuvo toks baisus, tai pritariu. Tik žinoma, tais laikais. Šiais laikais nurašyti jo nusikaltimus nepateisinama ir to tikrai nepalaikau, tiktais kitose šalyse nebuvo kas nors kitaip. Lietuviai išžudė 90proc Lietuvoje gyvenančiu žydu, ne vokiečiai, bet lietuviai savanoriškai, kadangi Hitleriukas darė tai. Stalinas numarino kiek ten milijonu Ukrainos berods žmonių(soz jeigu maišau šalis). Nereikia varyti, koks Hitleris baisus, mes patys ne ką geriau darėm, kitos tautos taip pat.A.Hitleris nebuvo karo provokatorius? O kas buvo? D.Britanija su Prancūzija, kuri buvo apkaltinta neveiksmingumu, kadangi neužpuolė Vokiečiu iškarto, kol jie dar nebuvo sustiprėja, o kaip tik dar padėjo sustiprėti ir nukreipti prieš Sovietu sąjunga.


Kaip jis gali žinoti, ką keli šimtai karininkų daro lietuvoje, kai vyksta didysis karas? Jis turėjo didesnių problemų.

Perskaityk visą temą, pasineigs daugumą abejonių.

Britanija, spaudžiama žydų bankų yra visiškas, šimtaprocentinis karo provokatorius.
2012-11-05
+2
Atsakyti
Senai tokios lempos nežiūrėjau, remiasi kažkokiu filmu darydami dokumentiką etc. Klausimas, jei gali atsakyti kiek žinai, kokie buvo santykiai tarp Hitlerio ir jo meilužės ?
2012-11-05
Atsakyti
Ir dar, nemačiau ką parašė Haidis, kitas klausimas kurį galbūt praklausiau - ar Hitleris tiesiog norėjo, kad niekas jam su Stalinu netrukdytų pasidalinti Lenkijos?
2012-11-05
Atsakyti
trololo
is kur zinai, kad psichologija nesireme? Kiek man zinoma, tai cia remesi garsiausiu psichoterapeutu isvadvomis, kaip vaikystes traumos paveikia tavo tolesni gyvenima. Nesakau, kad cia tiesa, bet kad gincyji profesionalu faktus yra juokinga
2012-11-05
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 ··· 4 ··· 8 ··· 12 ··· 16 17 18 19 20 21 ··· 24  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.