Komentarai

«  1 2 3 4 ··· 10 ··· 20 ··· 30 ··· 40 ··· 50 ··· 60 ··· 63  »
Pamirsau: ka masto adminai?

http://www.basketnews.lt/news-56768-bask...

Ar gali likti tokie komentarai? Ar sunku padaryti bad words lista(pvz 15.min.lt)? Ir aplamai neleist postinti tokiu nesamoniu

Seniai visi sako kad nereik anonimu, bet administracija vis nesiklauso...
2012-12-16
+5
Atsakyti
Parašes BasketNews.lt tinklapio administracijai, gavau šansa patvarkyti ir prižiurėti foruma. Taigi taip pat būsiu dar tų kurie bandys padaryti foruma tvarkinga ir draugiška.
2012-12-16
+4
Atsakyti
Anonimas
Smagu, kad atsiranda vyruku, kurie nori palaikyti tvarka, nes kitaip sis portalas virstu tikru siukslynu, jau ir taip dauguma bega i kitus portalus, populiarumas mazeja, del visokiu nevisprociu.

Sekmes darbe ;]]
2012-12-16
+1
Atsakyti
Nu va, senai laikas:) Nes daugelis normaliu komentatoriu, kurie tikrai kazka protingo parasydavo, jau senai is cia pasisaline, del komentatoriu kuriem tik rupi pavaryt vieniem ant kitu, o tiksliau karas tarp Vilniaus ir Kauno, tarp Ryto ir Zalgirio. Nesvarbu kokia ir apie ka tema, visas komentavimas apie ta pati nuolatos...
2012-12-16
+3
Atsakyti
komosmolka
nesupratau... Adminams kas atsitiko: parasiau cia kad issivalytu tema, tai vietoje aciu banana israse 3 men! Kaip suprasti?
2012-12-16
+2
Atsakyti
Kuo mažiau šiūklšlių,tuo geriau
2012-12-16
-3
Atsakyti
dar vienas veikėjas, kuris kelia bangas ir rietenas tai tomas123
2012-12-16
+2
Atsakyti
cia dar nieko, bet va www.museika.lt , cia tau renkasi durni :DD
2012-12-16
-5
Atsakyti
Mazvaikis_RytfanisNorejau suzinoti ar vienas zmogus gali tureti ne viena, o kelis accauntus?


Tu pamastyk ir atrasyk, kam kurti toki provokuojanti nika?
2012-12-16
+9
Atsakyti
dar yra keli forumo kvaileliai: tai zudikass11 ir skaiciai
2012-12-16
-3
Atsakyti
da yra anonimai kurie meto ir spamina filmu eros nuorodas ir dar vienas veikejas su akauntu filmuera13 moderatoriai atkreipkit i tai demesi
2012-12-16
+4
Atsakyti
Nu manau mes visi turim prisidet prie tu siuksliu valymo, pamatai koki veikeja kuris tersia foruma ir is karto toki administracijai reportuot reikia. Nes dabar tiesiog neimanoma, nori sau ramiai paskaityt straipsnius apie krepsini ir protingu zmoniu issakytas nuomones, o dabar vien tik matai rytfaniu ir zalfaniu brudinus komentarus pamazgas pilant vienas ant kito. Zmoniu komentarus paskaityt yra taip pat idomu kaip ir pacius straipsnius, manau, kad ir patys krepsininkai, bei su krepsiniu susije zmones ateina ir paskaito zmoniu komentarus, bet del visokiu mazvaikiu tiesiog darosi geda ir nebesinori sio puslapio daugiau atsiversti. Is vis manau reiktu apriboti kazkaip komentuotoju amziu ir igyt kokia nors tai reputacija norint komentuot, tegu sugalvoja administracija koki IQ testa komentuotojams, jei islaiko gerai, jei ne - komentavimas uzdraustas ar pan.
2012-12-16
+6
Atsakyti
Forumas kur kas svaresnis,pastebimai.Gal galu gale ismoksim bendrauti be pykciu ir keismazodziu.
2012-12-16
+5
Atsakyti
BloodsuckerNu manau mes visi turim prisidet prie tu siuksliu valymo, pamatai koki veikeja kuris tersia foruma ir is karto toki administracijai reportuot reikia. Nes dabar tiesiog neimanoma, nori sau ramiai paskaityt straipsnius apie krepsini ir protingu zmoniu issakytas nuomones, o dabar vien tik matai rytfaniu ir zalfaniu brudinus komentarus pamazgas pilant vienas ant kito. Zmoniu komentarus paskaityt yra taip pat idomu kaip ir pacius straipsnius, manau, kad ir patys krepsininkai, bei su krepsiniu susije zmones ateina ir paskaito zmoniu komentarus, bet del visokiu mazvaikiu tiesiog darosi geda ir nebesinori sio puslapio daugiau atsiversti. Is vis manau reiktu apriboti kazkaip komentuotoju amziu ir igyt kokia nors tai reputacija norint komentuot, tegu sugalvoja administracija koki IQ testa komentuotojams, jei islaiko gerai, jei ne - komentavimas uzdraustas ar pan.


Tokio kaip tavo paskutinio pasiūlymo, garantuo, kad niekas net nesvarstys :D Išvis, juk lietuviški puslapiai, nebūtinai krepšinio, yra orentuojami į ne kiek kokybę, o kiekybę ir iš dalies, tai suprantama, taigi gali net negalvoti apie jokius IQ testus :D
2012-12-16
-5
Atsakyti
Cia jau vyrai cirkas: patys tvarkos darytojai yra ne karta pasisiukline ir turi blokuotu komentaru... Tai cia kaip suprasti?
2012-12-16
+1
Atsakyti
NardisvistCia jau vyrai cirkas: patys tvarkos darytojai yra ne karta pasisiukline ir turi blokuotu komentaru... Tai cia kaip suprasti?Komentarai trinami dėl įvairiausių priežasčių. Jos surašytos po "Rašyti komentarą" langu. Daug komentarų ištrinami vien dėl to, kad yra nesusiję su tema, o tai gali atsitikti visiems. Tad kur čia cirkas?


Nardi tai kam tu cia temose kabini makaronus, kad nesi administratorius?

Atrodai vaikiskai.

Galejai iskart prisitatyti kas esi. O tai dabar vaikiskai atrodo.

Ir dar kiek tu cia taip uoliai per 10 sek. trininesi komentarus? Ar cia jau alga uz tai mokes tau ir daugiau nieko neveiksi kaip tik tvarka cia priziuresi? Cia neizeidimas, cia klausimas. Nes cia per diena tokei jautrus visi pasidare...
2012-12-16
+4
Atsakyti
Nardis Tad kur čia cirkas?


Va ic air yra cirkas, kad moderuoja personos kurios pacios dergia kitus ar kitaip nusizengia etikai ar puslapio taisyklems.

Tai turi daryti nepriekaistingi asmenys. Jau vien per diena pastebejus cia veiksmus matosi kas tinka siam darbui kas ne.

Pokolkas cia yra tik vienas kuris gali tai daryti: grustnyj.
2012-12-16
-4
Atsakyti
Viskas o.k. bet tu matai mano pasta... Banana ikalt 3 menesiams uz tai kad parodziau kuria tema turit prasilsluot jau yra virs visko...
2012-12-16
-9
Atsakyti
labai įgriso tas museikos tinklapio reklmavimas vos ne kiekvienoj temoj spaminimas vyksta ps atkreipkit dėmesį į vartotoją Turkoglue
2012-12-16
Atsakyti
Na sorry tada gali bana ikalt 90% useriu. Neturiu noro toliau gincytis, nes tavo uzsidegimas yra tiesiog zudantis ir neadekvatus situacijai.
2012-12-16
+11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 2 3 4 ··· 10 ··· 20 ··· 30 ··· 40 ··· 50 ··· 60 ··· 63  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.