Komentarai

«  1 2 3 4 5 ··· 10 ··· 20 ··· 30 ··· 40 ··· 50 ··· 60 ··· 63  »
O koks Jūsų, Gerbiamasis Nardi, požiūris į traktorininkus?
2012-12-16
+14
Atsakyti
amare 444 tempje apie meilutyte izulus spaminimas
2012-12-16
-2
Atsakyti
TraktoriusPoPigiajaO koks Jūsų, Gerbiamasis Nardi, požiūris į traktorininkus?


Sveikas TraktoriusPoPigiaja, kaip laikaisi? As norejau pasiklausti ar yra prie taves kokia nors krepsinio aikstele kur galima butu palosti krepsinio?, o paskui ir apie traktorius pasisneketi?
2012-12-16
Atsakyti
BloodsuckerNu manau mes visi turim prisidet prie tu siuksliu valymo, pamatai koki veikeja kuris tersia foruma ir is karto toki administracijai reportuot reikia.


Taigi tam yra knopke prie komentaro, beda kad tik nevisada tai suveikia.
2012-12-16
-4
Atsakyti
Ponas Nardi, as turiu Jums viena klausimeli:

Ar Jus jau deliojate ip banus? Ar tik zadate? Ar is vis nedeliosite?
2012-12-16
+1
Atsakyti
manau upa prarasi
2012-12-17
+2
Atsakyti
Jau anksciau buvo uziminta, bet taip niekas ir nesureagavo, todel noreciau naujuju "tvarkdariu" paklausti kiek dar bus toleruojami sito veikejo pastovus pasiepiami postai vartojant Legendos epiteta? Sis veikejas pastoviai tai raso tai gal butu laikas uztraukti stabdzius? Aciu.

2012-12-20 17:55

Ribokas (-7.49)

Akivaizdu, kad Legendai kapiec artėja. Apsižiojo Buratinas per daug prieš sezoną, o dabar nebeišgali susitvarkyt su finansais. Visai kaip Nafigausko laikais. Todėl, suprasdamas, kad po pastarųjų jo pareiškimų dėl išmaldos iš fanų ir žaidėjų pardavimo, bus daug nemalonių klausimų net iš Legendos fanų pusės, ir atsisakė dalyvaut.

Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/news-56976-konf...
2012-12-20
-4
Atsakyti
Panašų, kad jau pavargo adminai. Vis lenda visokie ligoniai, adminai tyli...
2012-12-20
-9
Atsakyti
CrossJau anksciau buvo uziminta, bet taip niekas ir nesureagavo, todel noreciau naujuju "tvarkdariu" paklausti kiek dar bus toleruojami sito veikejo pastovus pasiepiami postai vartojant Legendos epiteta? Sis veikejas pastoviai tai raso tai gal butu laikas uztraukti stabdzius? Aciu.2012-12-20 17:55Ribokas (-7.49)Akivaizdu, kad Legendai kapiec artėja. Apsižiojo Buratinas per daug prieš sezoną, o dabar nebeišgali susitvarkyt su finansais. Visai kaip Nafigausko laikais. Todėl, suprasdamas, kad po pastarųjų jo pareiškimų dėl išmaldos iš fanų ir žaidėjų pardavimo, bus daug nemalonių klausimų net iš Legendos fanų pusės, ir atsisakė dalyvaut.Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/news-56976-konf...


Adminai, (jeigu tokiu yra) uzekit i sito veikejo profili/ komentarus ir paskaitykit ka sitas angeliukas raso :D
2012-12-20
-4
Atsakyti
Den_Ba_BaCrossJau anksciau buvo uziminta, bet taip niekas ir nesureagavo, todel noreciau naujuju "tvarkdariu" paklausti kiek dar bus toleruojami sito veikejo pastovus pasiepiami postai vartojant Legendos epiteta? Sis veikejas pastoviai tai raso tai gal butu laikas uztraukti stabdzius? Aciu.2012-12-20 17:55Ribokas (-7.49)Akivaizdu, kad Legendai kapiec artėja. Apsižiojo Buratinas per daug prieš sezoną, o dabar nebeišgali susitvarkyt su finansais. Visai kaip Nafigausko laikais. Todėl, suprasdamas, kad po pastarųjų jo pareiškimų dėl išmaldos iš fanų ir žaidėjų pardavimo, bus daug nemalonių klausimų net iš Legendos fanų pusės, ir atsisakė dalyvaut.Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/news-56976-konf...Adminai, (jeigu tokiu yra) uzekit i sito veikejo profili/ komentarus ir paskaitykit ka sitas angeliukas raso :D


Juokingiausi tai tokie veikejai kaip tu , tik susikure nauja accounta ir i skundu knyga . Garantija kad praiti uzbaninti
2012-12-20
+5
Atsakyti
NardisLabas vakaras.Esu basketnews.lt lankytojas, dėl nepasitenkinimo portalo komentatorių kultūra gavęs teisę trinti komentarus bei blokuoti komentatorius.Tą daryti ne visada galiu: kartais trūksta laiko, o kartais net ir noro – rankinis šio puslapio šlamšto valymas yra ilgas ir varginantis procesas. Tarkim, nutariau pravalyti šiukšles bent jau pagrindinėse puslapio naujienose. Bent valandos tam tikrai prireiks. Gali būti, jog tokiu būdu taip pat bus prarastas ir ūpas bei bet kokia gera nuotaika. Purvinas darbas...Vis dėlto nebeturiu teisės būti neryžtingu. Tokiu ir nebebūsiu, nes tinklapiui reikia rimtos pagalbos. Matydamas netikusią padėtį, šiandien prisėdau ir atlikau keletą darbų:Kauno_Gaz_MiasBlokuotas iki: 2013-02-13 18:58Blokuotas, nes: Įžeidžiantis nikas, avataras, žinutėsRP_garbintojasBlokuotas iki: 2013-02-13 19:09Blokuotas, nes: Įžeidžiantis nikas, avataras, žinutėsAnonimas, pasivadinęs TDaYBlokuotas iki: 2013-02-13 19:13Blokuotas, nes: Sukūrė idiotišką temą „Kobe > Jordan“, kuri tik teršia forumą; vartotojo TDaY įžeidinėjimasArtūras_JomantasBlokuotas iki: 2013-02-13 19:28Blokuotas, nes: Temoje „Kobe > Jordan“ vaidino TDaY su registruotu niku. Dabar pasikeitė niką, bet išvengti atsisveikinimo su puslapiu jam tai nepadėsIštryniau visus temos „Kobe > Jordan“ komentarus. Kai kurie komentarai to nebuvo verti, bet mano politika yra išvis naikinti tokias temas. Deja, funkcijos apskritai ištrinti temą neturiu.Kaip matote, tai tik trupiniai. Per dieną reikia trinti ir bausti dešimtis žinučių bei vartotojų. Ne kasdieną tai darau, bet dabar pasistengsiu tam skirti daugiau laiko. Šią temą adresuoju tiems šiukšlintojams, kurie mano, kad gali čia daryti ką nori. Deja, brangieji, nuo šiol turėsite atsakyti už savo veiksmus. Susimąstykite.Taip pat kviečiu visus dorus komentatorius čia reikšti savo nusiskundimus komentarų ar komentatorių atžvilgiu, o tuos žmones, kurie, kaip ir aš, irgi turi teisę trinti/blokuoti, ne tik kviečiu, bet ir ypatingai prašau čia pasisakyti. Mes turime susivienyti ir daryti tvarką.


neapgaudinek zmoniu gerai,nes tu nieko nedarai
2012-12-20
+2
Atsakyti
pasakyk savo tikra varda ir pavarde,nardi!nes jai tu tikrai cia tvarka darai tai nebuk niko usidejas o pasakyk kas esi
2012-12-20
+4
Atsakyti
TDaY
Im back!!! Nobody cant stop me!!
2012-12-20
-1
Atsakyti
nieko_sau
Idomus tas valymas :))

Tik idomu nuo ko cia kas valo. gavau bana uz manau ganetinai padoru komentara , nieko neizeidziau taciau banas iki 2013-02-16

Ir cia skaitosi daugiau nei puse cia komentuojanciuoju Zalgirio fanai,nusiimkite logotipus ir sirkite uz komjaunimo tiesa. Man negaila paaukoti mano mylimai komandai . Kiek galiu tiek,bet neverkslenu kaip kaikurie cia esenatys. Zaliai Balta.!

Ar uz toki komentara vertas tokio bano, vertinkite patys. Mano galva administratorius yra nevykelis
2012-12-20
+4
Atsakyti
Juokingiausia kad naujieji tvarkdariai banina uz paprasciausius nieko neizeidziancius klausimus kai paklausi kodel jie nebanina tam tikru veikeju bei duoda banus net uz tai ka seniau esi parases.
2012-12-20
-2
Atsakyti
Aš asmeniškai komentarus trinu gan dažnai ir taip pat blokuoju ne pirmą kartą nusiženginčius taisyklėms bet tiesiog mažai kas dirba ir nesugebam visko išvalyt. Pavydžiui šiandien buvo užblokuoti du accountai: TraktoriusPoPigiaja ir ATI.

TraktoriusPoPigiaja - Visada nepataiko į temą arba pats kuria temas kuriose nėra normaliai diskutuojamą.

ATI - Negerbiami savo mėgstamos komandos principinių varžovų (Jau ne pirmą kartą).

Taigi jeigu pastebėsite kurie ypač stipriai kūrsto fanų nesantaiką, keikiasi, šneka ne į temą ir t.t praneškite į šia temą pasistengisu juos pastebėti ir jeigu jie ištikruojų bus dažnai nusižengentys taisyklėmis jimsiuosi griežtesnių priemonių nei komentaro ištrinimas(Accounto užblokavimas kažkuriam laikui)

Na o Cross'ui noriu pasakyti asmeniškai tikrai netrinu komentarų kuriuose nėra keikiamasi o tiesiog pasakoma kad mes natsakingai dirbame tiesiog kartai jūs jau per daug įžeidžiate kad to komentaro neištrinti. O taip ramiai be keiksmažodžių galite rašyti mane tiktais tai motyvuos.
2012-12-20
-4
Atsakyti
...
2012-12-20
+2
Atsakyti
to Rotasas
bet juk as rasiau i tema, si tema buvo rasyta, kai Romanovas prase pagalbos is fanu finansines, Tai kur cia ne i tema buvo rasyta? Paaiskink man. Banas uz kaumjaunimo tiesa ? As neturejau omenyje Lietuvos ryto, kaip paskui pamasciau ka jus galejote pagalvoti.

Jus nesugebate dorai dirbti to darbo ,pripazinkite tai
2012-12-20
-3
Atsakyti
Jauciasi, kad situacija pagerejus. Reiskias zmones dirba, o tai dziugina.

to Rotasasbet juk as rasiau i tema, si tema buvo rasyta, kai Romanovas prase pagalbos is fanu finansines, Tai kur cia ne i tema buvo rasyta? Paaiskink man. Banas uz kaumjaunimo tiesa ? As neturejau omenyje Lietuvos ryto, kaip paskui pamasciau ka jus galejote pagalvoti.Jus nesugebate dorai dirbti to darbo ,pripazinkite tai
Tai paaiskink, ka turejai omeny rasydamas apie komjaunimo tiesa?
2012-12-20
-2
Atsakyti
arsusis ritfanisMano nickas arsusis_ritfanis,uzvakar gavau bana uz tai jog po zalgirio pergales parasiau kad pavydas ima kaip gerai zalgiris atrodo. Kuom as nusikaltau? Kazka netaip parasiau? Butu juokinga,bet uz toki mano komentara bana gavau net dviem menesiam. Man vienodai, bet jus realiai bent suvokiat ka darote?!
Greiciausiai paskaite tavo ankstensius komentarus, todel tie du menesiai ne tiek ir daug
2012-12-20
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 2 3 4 5 ··· 10 ··· 20 ··· 30 ··· 40 ··· 50 ··· 60 ··· 63  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.