Komentarai

«  1 2 3 4 5 6 ··· 10 ··· 20 ··· 30 ··· 40 ··· 50 ··· 60 ··· 63  »
CrossJuokingiausia kad naujieji tvarkdariai banina uz paprasciausius nieko neizeidziancius klausimus kai paklausi kodel jie nebanina tam tikru veikeju bei duoda banus net uz tai ka seniau esi parases.


Nu bet kai tu graziai rasai toks be visuokiu pasaliniu issireiskimu kaip komjaunimas ir t.t, tieisog grazu ziuret, matyt adminu gydymas istikruju padejo :)
2012-12-20
-6
Atsakyti
ATI
Ryto auksti dare ke nori po Lietkabelio krepsiu. Kupsas lygiai toks pats medis gynyboje kaip ir Valanciunas.

Uz sita komentara BAN? Idomu ka masto puslapio savininkai, kad pridalina komentaru trynimo/baninimo teisiu visokiems nepilnameciams.
2012-12-20
+1
Atsakyti
zudikass11pasakyk savo tikra varda ir pavarde,nardi!nes jai tu tikrai cia tvarka darai tai nebuk niko usidejas o pasakyk kas esi


Nieko jis cia nebanins. Tiesiog zmogelis pasidziauge pora savaiciu savo admin teisems, jam nusibodo ir dejo i krumus, taip visada buna
2012-12-20
-7
Atsakyti
Den_Ba_BaCrossJuokingiausia kad naujieji tvarkdariai banina uz paprasciausius nieko neizeidziancius klausimus kai paklausi kodel jie nebanina tam tikru veikeju bei duoda banus net uz tai ka seniau esi parases.Nu bet kai tu graziai rasai toks be visuokiu pasaliniu issireiskimu kaip komjaunimas ir t.t, tieisog grazu ziuret, matyt adminu gydymas istikruju padejo :)


O prie ko cia komjaunimas kad rasau apie moderatoriu darba? Kazka cia mandro bandai islauzti ar manai jog niekas nesuvokia jog pats esi gaves bana, susikurei nauja nicka ir bandysi cia toliau vartytis? Manai naujieji adminai nepastebes tavo klonavimosi?
2012-12-21
+9
Atsakyti
CrossDen_Ba_BaCrossJuokingiausia kad naujieji tvarkdariai banina uz paprasciausius nieko neizeidziancius klausimus kai paklausi kodel jie nebanina tam tikru veikeju bei duoda banus net uz tai ka seniau esi parases.Nu bet kai tu graziai rasai toks be visuokiu pasaliniu issireiskimu kaip komjaunimas ir t.t, tieisog grazu ziuret, matyt adminu gydymas istikruju padejo :)O prie ko cia komjaunimas kad rasau apie moderatoriu darba? Kazka cia mandro bandai islauzti ar manai jog niekas nesuvokia jog pats esi gaves bana, susikurei nauja nicka ir bandysi cia toliau vartytis? Manai naujieji adminai nepastebes tavo klonavimosi?


Tu cia apsimeti angeliuku nes zinai kad jeigu rasysi taip kaip anksciau iskart nedelsiant bana gausi. Tegu adminai uzeina i tavo komentarus paziures kaip tu pries savaite daugiau rasei :D
2012-12-21
-5
Atsakyti
Den_Ba_BaCrossDen_Ba_BaCrossJuokingiausia kad naujieji tvarkdariai banina uz paprasciausius nieko neizeidziancius klausimus kai paklausi kodel jie nebanina tam tikru veikeju bei duoda banus net uz tai ka seniau esi parases.Nu bet kai tu graziai rasai toks be visuokiu pasaliniu issireiskimu kaip komjaunimas ir t.t, tieisog grazu ziuret, matyt adminu gydymas istikruju padejo :)O prie ko cia komjaunimas kad rasau apie moderatoriu darba? Kazka cia mandro bandai islauzti ar manai jog niekas nesuvokia jog pats esi gaves bana, susikurei nauja nicka ir bandysi cia toliau vartytis? Manai naujieji adminai nepastebes tavo klonavimosi?Tu cia apsimeti angeliuku nes zinai kad jeigu rasysi taip kaip anksciau iskart nedelsiant bana gausi. Tegu adminai uzeina i tavo komentarus paziures kaip tu pries savaite daugiau rasei :D


Ir kas kad jie uzeis? Tik visiskas idiotas gali banainti uz tai kas buvo rasoma anksciau. O siaip savo postais tik eilini syki irodai jog esi klonas, kuris neabejotinai greit bus isbanintas nes susikurei klona tik tam nes negalejai susitaikyti su tuo kad tave isspyre is cia tai dabar bandai dar ir kitus apsikti.
2012-12-21
+3
Atsakyti
CrossDen_Ba_BaCrossDen_Ba_BaCrossJuokingiausia kad naujieji tvarkdariai banina uz paprasciausius nieko neizeidziancius klausimus kai paklausi kodel jie nebanina tam tikru veikeju bei duoda banus net uz tai ka seniau esi parases.Nu bet kai tu graziai rasai toks be visuokiu pasaliniu issireiskimu kaip komjaunimas ir t.t, tieisog grazu ziuret, matyt adminu gydymas istikruju padejo :)O prie ko cia komjaunimas kad rasau apie moderatoriu darba? Kazka cia mandro bandai islauzti ar manai jog niekas nesuvokia jog pats esi gaves bana, susikurei nauja nicka ir bandysi cia toliau vartytis? Manai naujieji adminai nepastebes tavo klonavimosi?Tu cia apsimeti angeliuku nes zinai kad jeigu rasysi taip kaip anksciau iskart nedelsiant bana gausi. Tegu adminai uzeina i tavo komentarus paziures kaip tu pries savaite daugiau rasei :DIr kas kad jie uzeis? Tik visiskas idiotas gali banainti uz tai kas buvo rasoma anksciau. O siaip savo postais tik eilini syki irodai jog esi klonas, kuris neabejotinai greit bus isbanintas nes susikurei klona tik tam nes negalejai susitaikyti su tuo kad tave isspyre is cia tai dabar bandai dar ir kitus apsikti.


Tai tu tipo per savaite pasikeitei ir dabar rasysi is savo simto akauntu tik graziai ? :D
2012-12-21
-3
Atsakyti
Blogiausia yra ne tie patys vaikai, kurie nusisneka, o susireiksmine moderatoriai su opais. Nes is esmes dauguma ju tik tenkina savo ego o ne is tikruju siekia tvarkos. tie isbaninti vaikai bent jau juokingi ir yra is ko pasijuokt, o moderatoriai elgesi dar kvailiau - pasisiulo nemokamai tvarkyti saita, patys igauna pasikelimo ir susireiksminimo, kai tuo tarpu BN.lt chebra trina rankomis, kad atsiranda tokiu entuziastu su trumparegiu mastymu ir menka egzistencija. Kaip sakant, grupe no-liferiu.
2012-12-21
-6
Atsakyti
...
Straipsnis apie Vilniaus ekipą:

http://nepriklausomas.blogspot.com/2012/...
2012-12-21
-2
Atsakyti
kosmonautas tie isbaninti vaikai bent jau juokingi ir yra is ko pasijuokt
Tau juokinga kai pastoviai stumimia vieni ant kitu? Tai eik i delfi komentuotis, ten bus is ko pasijuokt. Dabar bent jau malonu po straipsnio komentarus paskaityt, nes anksciau to beveik nedariau.
2012-12-21
-2
Atsakyti
Kai yra nuotaikos, nueinu ir i delfi. Pats internete daznai nekomentuoju, nes tai beprasmiska - tai darau realiam gyvenime. O tie vaikai visai kaip realybes sou realybeje, nereikia ir televizoriaus isijungti. Be to, jei ishbaninsi vienus vaikus, ateis kiti vaikai, nes ish esmes 95 proc. pasaulio zmoniu yra "full of shit". Kaip sakant, jeigu nenori matyti vaiku perstyniu, eik i privacius blogus ir pan. kur nera masiskumo, o tuo paciu ir tos debilu dalies.
2012-12-21
+12
Atsakyti
Kitaip tariant, kova su vejo malunais toli neveda. Sioje situacijoje yra tik vienas laimetojas - basketnews.lt, kuris per tuos vaikus surenka daug lankytoju nes pati koncepcija yra nukrepta i masiskuma ir reklama. Butent del to saito "owneriam" yra +/- tas pats, tik stai atsiranda avanturistu su dideliais ego, kurie eina ginti pasaulio nuo keismazodziu ir plius tai daro savo malonumui, be jokio uzhmokescio, gaudami ir moralini pasitenkinima - geriausias veiksmas tam nusviesti butu masturbacija.
2012-12-21
+4
Atsakyti
kosmonautasKai yra nuotaikos, nueinu ir i delfi. Pats internete daznai nekomentuoju, nes tai beprasmiska - tai darau realiam gyvenime. O tie vaikai visai kaip realybes sou realybeje, nereikia ir televizoriaus isijungti. Be to, jei ishbaninsi vienus vaikus, ateis kiti vaikai, nes ish esmes 95 proc. pasaulio zmoniu yra "full of shit". Kaip sakant, jeigu nenori matyti vaiku perstyniu, eik i privacius blogus ir pan. kur nera masiskumo, o tuo paciu ir tos debilu dalies.
Nu del sito sutinku, ypac del tu 95 % :)) Bet kad ir kaip kazkam nepatiktu dabartine situacija sitam saite, man tai patinka. O jei ir toliau taip bus dirbama, tai net ir placioje erdveje nauji tuparili vaikai nesiveis, nes priesingu atveju is kart bus pasalinti :)
2012-12-21
-3
Atsakyti
kosmonautasKitaip tariant, kova su vejo malunais toli neveda. Sioje situacijoje yra tik vienas laimetojas - basketnews.lt, kuris per tuos vaikus surenka daug lankytoju nes pati koncepcija yra nukrepta i masiskuma ir reklama. Butent del to saito "owneriam" yra +/- tas pats, tik stai atsiranda avanturistu su dideliais ego, kurie eina ginti pasaulio nuo keismazodziu ir plius tai daro savo malonumui, be jokio uzhmokescio, gaudami ir moralini pasitenkinima - geriausias veiksmas tam nusviesti butu masturbacija.


Pritariu. O tokie veikejai kaip Cross turi buti persekiojami
2012-12-21
-13
Atsakyti
klausimelis
Sveiki adminai. Norejau paklausti ar po bano galima kurti nauja klona ir toliau blevyzgoti forume? Paskaicius naujo veikejo den ba ba komentarus akivaizdu jog tai eilinis klonas nes visos keliolika jo parasytu zinuciu yra arba asmeniskumai arba atvirai pasiepiantys geriausi Lietuvos komanda. Tai galima taip akivaizfziai kurti klonus ar ne? Aciu uz demesi.
2012-12-21
+11
Atsakyti
ATIRyto auksti dare ke nori po Lietkabelio krepsiu. Kupsas lygiai toks pats medis gynyboje kaip ir Valanciunas.Uz sita komentara BAN? Idomu ka masto puslapio savininkai, kad pridalina komentaru trynimo/baninimo teisiu visokiems nepilnameciams.


Visų pirma buvai užbanintas ne del vieno komentaro o del to nes tai ne pimras kartas kaip tu taip nusžengi. O šioje situacijojetu įžeidei krepšininkus o kai įžeidinėji žaidėjus kažka irgi įžeidi kas mėgsta būtent tą žaidėją taigi del to ir ištryniau nes jis galėjo sukelti chaosą.
2012-12-21
-3
Atsakyti
RotasasATIRyto auksti dare ke nori po Lietkabelio krepsiu. Kupsas lygiai toks pats medis gynyboje kaip ir Valanciunas.Uz sita komentara BAN? Idomu ka masto puslapio savininkai, kad pridalina komentaru trynimo/baninimo teisiu visokiems nepilnameciams.Visų pirma buvai užbanintas ne del vieno komentaro o del to nes tai ne pimras kartas kaip tu taip nusžengi. O šioje situacijojetu įžeidei krepšininkus o kai įžeidinėji žaidėjus kažka irgi įžeidi kas mėgsta būtent tą žaidėją taigi del to ir ištryniau nes jis galėjo sukelti chaosą.


Rotasas adminas? Perskaityk vartotojo Cross kuris cia taip graziai reiskiasi komentarus profilije, manau nustebsi ir turesi ka veikt ;)
2012-12-21
-15
Atsakyti
Na pasižiurėsiu. Dėkui kas pasakei pabandysiu pastebėti.
2012-12-21
Atsakyti
RotasasNa pasižiurėsiu. Dėkui kas pasakei pabandysiu pastebėti.


Aciu uz supratima
2012-12-21
-10
Atsakyti
...
Straipsnis apie Rytą:

Ar Lietuvoje vis dar yra du grandai?

http://nepriklausomas.blogspot.com/2012/...
2012-12-21
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 2 3 4 5 6 ··· 10 ··· 20 ··· 30 ··· 40 ··· 50 ··· 60 ··· 63  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.