Komentarai

«  1 2 3 4 5 6  »
Su Edu O'Nealu man patys geriausi. Tokie bajeriai, kad tiesiog neimanoma nesijuokt. Ypac jei ziuri tuos serialus anglu kalba. Bet visgi labiau patinka "Married with children". Is rimtesniu tai labiausiai patiko, kaip ir daugeliui, "Lost". Lietuviski nelabai patinka man, anksciau patiko "Nemylimi" - "Pasmerkti" tik. Istorija labai gera, jeigu kas nematet, siulau tikrai paziuret. Bicas apiplesia firma, ji sugauna policija, jo zmona jam prizada, kad lauks jo kol jis sedes kalejime, bet tampa prostitute. Kitame fronte vyksta karas tarp nusikalstamu gauju. Nors ir nemanau, kad kas nors nemates, bet jeigu tokiu atsiras, tai rekomenduoju siuos serialus.
2013-01-03
+7
Atsakyti
jo, nemylimi ir pasmerkti geri serialai, yra ir romanai, trys dalys, reiks galbut perskaityt. :)
2013-01-03
+9
Atsakyti
kas lygina draugus su HIMYM yra protiskai atsilikes, pastarasis yra prasta draugu kopija, kaip iphonas ir iphono klonas, is pirmo zvilgsnio daug nesiskiria, bet realiai nesulyginami dalykai. Pirmas dalykas, drauguose labai gyvenimiskos situacijos ir personazai, ziuredamas daznai pasijungti, kad esi buves panasioj situacijoj ir personazai primena pazystamus zmones, tas sukuria toki malonu tikrumo jausma, draugai buvo filmuojami gyvoj auditorijoj, tai net juokas zmoniu tikras o ne fonograma ties kiekvienu prastu juokeliu. O HIMYM kaip kazkas taikliai pastebejo yra sukomercintas, pataikauja ziurovui, personazai apsurdiski, bairiai leksti, jokios pasleptos minties, zodziu skirti bukai auditorijaj. Dar kas zudo tai, kad pamates situacijos pradzia 90% nuspeji kas toliau bus, o juk humoro esme ir yra netiketumas, antra kart anekdotas nera juokingas nes zinai kaip baigsis viskas. Reziume nesakau, kad HIMYM yra visiskai niekam tikes serialas, bet kai pradedama lygint prasta kopija su sedevru tai net pyktis ima.

O siap siuolaikiniai geriausia serialai yra : 1.Dexter, 2.Breaking bad
2013-01-03
+1
Atsakyti
The Office, Dave Chappelle Show, Breaking Bad, Oz, Lost
2013-01-03
Atsakyti
DnC
vampyro dienorasciai be konkurencijos, taip pat geri nusivylusios seimininkes, amerikietiska siaubo istorija (lb itraukiantis per diena perziurejau 1 sezona), the secret circle (gaila kad tik vienas sezonas)
2013-01-03
Atsakyti
American Horror Story (jei patinka gotikiniai siaubo serialai).

Chuck (veiksmo-komedijos-romantikos-dramos žanro serialas. Žodžiu, labai nuotaikingas serialas, turintis vieną geriausių, mano nuomone, aktorių grupę).

Scrubs (komedinis/draminis serialas apie jaunų daktarų darbą ir gyvenimą. Kvailokas, bet labai linksmas).

Homeland (draminis serialas apie tai kaip iš Irako grįžta karys, ir viena agentė pradeda įtarinėti, kad jis galimai planuoja surengti teroro aktą JAV. Serialas "lėtai įsivažiuoja", bet su laiku vis gerėja. Labai gera vaidyba).

Supernatural (fantastinis serialas apie du brolius kovojančius su pabaisomis, demonais ir pan. P.s. turi vieną geriausių season finale televizijos istorijoje).

The Office (vienas geriausių komedijinių serialų (bent jau iki tol, kol serialą paliko Steve Carell), sukurtas mocumentary stilium)
2013-01-03
+4
Atsakyti
Rookas
Arrseted Development - turbūt geriausias visų laikų sitcom, visus Friends ir HIMYM apdeda į vienus vartus, tik reikia originalo kalba žiūrėti, gerai anglų kalbą mokėti ir visada būti dėmesingam, nes labai paprasta kokį bajerį praleisti, nes bajeriai tikrai subtilūs :)
2013-01-03
+6
Atsakyti
he
Shameless superinis
2013-01-03
Atsakyti
Apie krepšinį turbūt nėra ;?
2013-01-03
-3
Atsakyti
Nesumateskas lygina draugus su HIMYM yra protiskai atsilikes, pastarasis yra prasta draugu kopija, kaip iphonas ir iphono klonas, is pirmo zvilgsnio daug nesiskiria, bet realiai nesulyginami dalykai. Pirmas dalykas, drauguose labai gyvenimiskos situacijos ir personazai, ziuredamas daznai pasijungti, kad esi buves panasioj situacijoj ir personazai primena pazystamus zmones, tas sukuria toki malonu tikrumo jausma, draugai buvo filmuojami gyvoj auditorijoj, tai net juokas zmoniu tikras o ne fonograma ties kiekvienu prastu juokeliu. O HIMYM kaip kazkas taikliai pastebejo yra sukomercintas, pataikauja ziurovui, personazai apsurdiski, bairiai leksti, jokios pasleptos minties, zodziu skirti bukai auditorijaj. Dar kas zudo tai, kad pamates situacijos pradzia 90% nuspeji kas toliau bus, o juk humoro esme ir yra netiketumas, antra kart anekdotas nera juokingas nes zinai kaip baigsis viskas. Reziume nesakau, kad HIMYM yra visiskai niekam tikes serialas, bet kai pradedama lygint prasta kopija su sedevru tai net pyktis ima.O siap siuolaikiniai geriausia serialai yra : 1.Dexter, 2.Breaking bad


va as ir vakar praziurejau 5 pirmas serijas, nelabai uzkabino :/
2013-01-03
+1
Atsakyti
Jeigu norit tikrai gero serjalo patariu pasiziureti Californication. Mano nuomone labai geras darbas :)
2013-01-03
-3
Atsakyti
aaa
Sopranai Brigada Breaking Bad The Wire Shameless cALIFORNICATION the oz
2013-01-03
-2
Atsakyti
"Vedes ir turi vaiku", cia be konkurencijos :)
2013-01-03
+2
Atsakyti
Dexter,Breaking Bad,Boardwalk Empire,Supernatural as ziuriu situos,dar Walking Dead neblogas kiek zinau,bet man jis nelabai.
2013-01-03
-2
Atsakyti
Kalėjimo bėgliai, veides ir turi vaiku, kaulai.

Is lietuvisku nemylimi - svetimi, moterys meluoja geriau :D
2013-01-03
+2
Atsakyti
Family guy the best
2013-01-03
-4
Atsakyti
ShL
http://gerifilmai.net/shl-36170

paspauskit, ziurisim
2013-01-03
+1
Atsakyti
Dar kuriami:

The Good Wife - geras filmas apie tesininkus.

Nikita - naujas remeikas, apie slapta agentų organizacija.

Arrow - komiksinis serialas, kokybiškai padarytas.

Jau pasibaigę:

Lost - vienas geriausiu serialų, su viena šudiniausiu įmanomų pabaigų, todėl paskutinio sezono geriau nežiūrėti.

Prison Break - geras serialas apie bėglius, tarp kitko rusai šitą serialą nukopijavo ir padarė savo rusišką versiją.

Зайцев+1 - geras rusų serialas su Michailu Galustenu, jei kam įdomu.

Klasika:

Walker Texas Ranger; Married... with Children; The X-Files; Buffy The Vampire Slayer.

Geri serialai, bet nutraukti:

Visitors - apie ateivius drėžus, kurie okupavo žemę.

Terra Nova - kai žemė buvo perpildyta, žmonės atrado būtų persikelti atgal į praeiti į Dinozaurų laikus.

Alcatraz - apie kalinius, kurie dingo iš kalėjimo įdomios aplinkybėmis, kartu su visais prižiūrėtoriais, po 50 metų pertraukos viis pradėjo sugrįžti.

Prastesni serialai:

American Horror Story - mistinis serialas, pirmas sezonas apie dvasias, antras apie beprotnamį su ateiviais, daktarų nacių ir apsestąją seserimi.

The Cape - panašaus stiliaus kaip Arraw, bet komikso herojų.

Beauty and the Beast - apie policininkę ir pabaisą.
2013-01-03
-2
Atsakyti
ShL
jo, su ruskiais tai prikolas, jie turi rusiska hausa, rusiska losta, rusiska prison breaks :D ziauru
2013-01-03
-7
Atsakyti
gal zinot kur vedes ir turi vaiku rasti visus sezonus lietuviskai ir GEROS kokybes?
2013-01-03
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 2 3 4 5 6  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.