Komentarai

«  1 2 3 4 5 6 ··· 8 ··· 10  »
Flexas
aciu,bet sakau ,kad noro jau senokai nebeturiu,gal suaugau ir ramiau i viska ziuriu :),ir jam reiketu,jam berots apie 32-33 metai
2009-07-24
-11
Atsakyti
imp
Čia geriau ;/ http://www.denisemilani.info/
2009-07-24
+2
Atsakyti
iimp, senkju ;)
Tornado, nu i nx tas durnas srkazmas tavo p.s.? nieko imantresnio nesugalvojai paslept savo pries tai rasytiems pasiteisinimams?
2009-07-24
+1
Atsakyti
Yucko>tai anot taves tureciau dabar pulti ir atnesti tau jo skalpa :D ,o teisintis nematau pries ka ,nesureiksmink saves mrvycka pavirsi ;)
2009-07-24
+3
Atsakyti
Tornado, ar as prasiau taves kazko? perskaityk dar karta ka rasiau tada. man tik siaip idomu buvo kodel su draugais reik eit isskirtinet kazkoki tai, pasak taves, distrofika? as jo asmeniskai nepazystu, nesu mates, bet jei tu cia hyperbolizacijom neuzsiimineji, tai tikrai keistas reiskinys. klaviaturos kaubojizma primena. o kad tu is kito miesto tai toli grazu ne pasiteisinimas. siais laikais nereik kaiminystej gyvent, kad gaut zmogaus duomenis, ateit i svecius ir kaip nors isreikst savo nepasitenkinima juo, nebent tu rimtai manai, kad jis ten su kokia distrofiku gauja gyvena
2009-07-24
+1
Atsakyti
Yucko>na tai saugykliu visada reiikia tureti :) ,na jis kiek pamenu tada minejo,kad dienu dienas su chebra alu siurbe ir su boba issikyres(zinoma tai galejo butu eilinis jo melas),distrofikai zinok gali turetu draugu ;),bet esme ,kad as ne is vilniaus
2009-07-24
-4
Atsakyti
Test
MrVycka ir jo degradave pasiekejai zalfaniai pagaliau dingo is interneto. Galbut kas nors zinot kas jiems atsitiko? Ar visam laikui uzsidare ar laikinai? Jeigu visam, tai APSAUGOK DIEVE SI PUIKU PORTALA BASKETNEWS nuo degradavusiu imbicilu degeneratu zalfaniu antpludzio. AMEN
Tu situo pasisakymu pasirodei koks pats esi. Kazkaip man atrodo kad tu pac esu degradas. Normalus zmones taip nesneka.
2009-07-24
+1
Atsakyti
Eurobasketo publika yra tragiska. Ten oramai visokie, MrVycka, tada roney. Ten pilna mankurtu, kurie mato viska gerai ka zalgiris daro. Viska ka rytas daro yra blogai, ka zalgiris idealu. Loxu gauja. Tikiuosi eurobasketas neatsigaus ir visi pasprings.
2009-07-24
-2
Atsakyti
vist>bet nesakyk gerai ten buvo zalfaniams :),eurobasketo tvarka labai panasi i siaures korejos ;)
2009-07-24
-5
Atsakyti
pagaliau baiges dembycylu gyvavimo istorija.aciu alahui uz tai :D
2009-07-24
+1
Atsakyti
to : Tornado
as pvz daugiau nebesilankau krepsinis.net nes ten toks "proto bokstas" adminas totis yra. Lygiai toks pats mazvaiksi tik "lr atstovas". eb as lankiausi labai mazai kad pasakyki ka reiksmingo. Beje pats kitus vadindamas zalfaniais atrodai panasus i ryzfani. Juk galima vadintis ir normaliai? Nepagalvojai? Reik pradziai i save pasiziuret, kad galetum kitus i suns dienas det.
2009-07-24
+2
Atsakyti
vist> zalfanis - zalgirio fanas,rytfanis - ryto fanas ,nematau jokio izeidimo...k.net rytui lojalus ? :D nemanau ,cia taip gali pasirodyti,tik zmogui po ilgo bendravimo eurobaskete,kad k.nete didzioji dalis vaiku pesasi ir tai nesiziuri ,tai sutinku,bet paskutiniu metu biskuti normaliau
2009-07-24
-3
Atsakyti
to: tornado
Del fanu pavadinimu suprantu kas prie ko. Nesvarbu. As k.net yra vaiku zaidimo aikstele, ir visokie draugai, priesai, pro ne pro yra kaip mazvaikiu uzsiemimas. Tfu tfu, bet ben jau pokolkas cia lygtais normaliausiai. Pastebesiu bent pusmeti va tada bus matyt.
2009-07-24
+3
Atsakyti
Deja vel atsidare :(((
2009-07-24
Atsakyti
Tegu sau gyvena
2009-07-24
+1
Atsakyti
che che, atrodo atgis EB :) na šaunu, jau buvo išgąsdinę
2009-07-24
-2
Atsakyti
Yucko eik i torentus. atsisiusk kaip zalfiris laimejo eurolyga pasiiimk birka i rankas ir smaukyk, tik taip apsiraminsi. Tu esi vienas is tu imbicilu, kuriems MrVycka yra idealas, viskas labai paprasta, nuo senu senoves sedi tame protale apie kuri garsiai nesnekama, dienu dienom galvoji kaip cia is Ryto pasijuokti.. "Na ir kas kad laimejo 5 titulus? jie juk lenkai" ir panasiai. Eik su savo sebrais zalfaniais kurti nebutu istoriju kaip Ryto fanai neva musa vargsus zalfanius ir kaip veliavas zalgirio atimineja - tipo labai reikalinga ta veliava. Eik su MrVycka i geju restorana ir pasibuciuok prie zvakiu sviesos...
anyway ka norejau pasakyti - kad ir kiek MrVyckos atzalos (vist, Yucko ir kiti indenai...) cia sedes ir bandys apginti jo didenybes ekselencijos sero boso oruma - normaliu zmoniu nuomones jokie tokie argumentai nepakeis. Turbut visi yra skaite bent kelis jo komentarus ir supranta, kad zmogui reikalinga skubi pagalba arba izoliacija.
2009-07-25
-9
Atsakyti
Test, tu į normalų žmogų tikrai nepanašus, bent jau sprendžiant iš tavo komentarų
2009-07-25
+13
Atsakyti
Anbo viska jis labai aiskiai ir normalia isdeste.visa teisybe jokio melo.
2009-07-25
-1
Atsakyti
O dabar pasakysiu, kad eb.lt yra didžiausia internetinė skylė - už postą "nereikėjo rautis prieš geltonuosius" gavau BANą metams! Apgailėtina, nors dabar tapo aišku, kas jiems buvo nutikę, o aš užgavau skaudžią vietą... Šaunuoliai LAL fanai!
2009-07-26
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 2 3 4 5 6 ··· 8 ··· 10  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.