Komentarai

«  1 2 3 4 5 6 7 8  »
alo
tu juokiesi is Howardo charakterio, jis juokiasi is tavo banko saskaitos
2013-02-05
+5
Atsakyti
Maikas nuo vaikystės iki dabar laikė balandžius ir labai verkė kai juos reikėjo paleist jaunystėj.Novakas yra vienas didžiausių juokdarių/šoumenų profesionalaus sporto istorijoje.

Temos autoriui draugiškas pasiulymas baigt kurt kvailas dezinformaciją skleidžiančias temas.

Čia tas pats jei aš sukurčiau atskirą temą apie brajanto išprievartavimo skandalą ir faktus pateikčiau tik už faktą kad jis tai padarė ar temą apie MJ pasipūtimą ir nesiskaityma su kitais,kai anas tiek žmonių padarė laimingais/sėkmingais asmenim.
2013-02-05
+4
Atsakyti
"D.Howardas yra labiausiai pervertintas žaidėjas ever"

Sorry, visiska nesamone. Cia hate'inimas perzengia visas ribas.

Most overrated players:

1. Derrick Coleman

2. Chris Webber

3. Antoine Walker

4. Rashard Lewis

5. Kwame
2013-02-05
+6
Atsakyti
ImprovMaikas nuo vaikystės iki dabar laikė balandžius ir labai verkė kai juos reikėjo paleist jaunystėj.Novakas yra vienas didžiausių juokdarių/šoumenų profesionalaus sporto istorijoje.Temos autoriui draugiškas pasiulymas baigt kurt kvailas dezinformaciją skleidžiančias temas.Čia tas pats jei aš sukurčiau atskirą temą apie brajanto išprievartavimo skandalą ir faktus pateikčiau tik už faktą kad jis tai padarė ar temą apie MJ pasipūtimą ir nesiskaityma su kitais,kai anas tiek žmonių padarė laimingais/sėkmingais asmenim.


Dezinformacijos neskleidžiau, viskas ką parašiau buvo. Už šmeižtą adminai prašyčiau baninti šitą trolį.

Ir ką man tie balandžiai turėtų sakyt? Nieko. Visi skirtingai blūdija, bet lego yra tragedija suaugusiam vyrui, kuris be vaikų. Nu su vaikais, tik jų neprižiūri.

Tai kas, kad prikolina djoka? Jis mačuose visada rimtas, dėl to teniso legenda galiausiai bus/yra. Shaqas irgi prikolistas buvo, baigė su keturiais žiedais, top 10 ever.
2013-02-05
-7
Atsakyti
D.Howardas yra labiausiai pervertintas žaidėjas ever


Tai dabar išsirink. LeBronius, Westbrookas ir Howard'as labiausiai pervertintas žaidėjas ever.
2013-02-05
Atsakyti
Kareem"D.Howardas yra labiausiai pervertintas žaidėjas ever"Sorry, visiska nesamone. Cia hate'inimas perzengia visas ribas.Most overrated players:1. Derrick Coleman2. Chris Webber3. Antoine Walker4. Rashard Lewis5. Kwame


Kwame nėra pervertintas, jo niekas nevertino nuo jo pirmo sezono. Atkrenta

Antoine Walker tiesiog buvo permokėtas vienu kontraktu, tokių buvo daug.

Webberis? Tikrai nesuprasiu kodėl tu čia jį įkišai, jam sutrukdė traumos, bet jis turėjo 27-11-5, 25-11-5, 24-11-5.

Karjera 20-10-4 su pusantro stealo ir bloko. Webberis kaip tik nuvertinamas yra, jis buvo žvėris, sveikas buvo barkley lygio

Colemanas vėlgi nebuvo vertinamas nuo pirmo sezono, nors ir turėjo karjeroj 16-9 su trim 20-10 sezonais.

Tuo tarpu howardas dar dabar menkesnių krepšinio protų laikomas geriausiu centru lygoj.
2013-02-05
-5
Atsakyti
BenasD.Howardas yra labiausiai pervertintas žaidėjas everTai dabar išsirink. LeBronius, Westbrookas ir Howard'as labiausiai pervertintas žaidėjas ever.


LeBronas nusibraukė visus pervertinimus su žiedu. Aišku užsitraukė naujų, bet dėl šitų jis nekaltas ir negali kaltint, ten jau jo stanu apgailėtiškumas lygint jį su MJ, KAJ etc.

Westbrookas labiausiai pervertintas įžaidėjas ever, Howardas aukštaūgis, palikim ties tuo, gerai, kad priminei westbrooką, visai užmiršęs buvau
2013-02-05
-6
Atsakyti
ShL
apskritai miruse C pozicija NBA lygoje, nei vieno tokio lygio centro kaip anksciau
2013-02-05
-2
Atsakyti
lūzeris jau kelinta diena prašo adminų ,kad man uždėtų "vaisių".:))troli tu troli.

ką turėtų sakyt,kad pomėgiai už aikštės ribų nevisad parodo koks žmogus yra iš tiesų.Lego yra normalus neretai loginio mąstymo reikalaujantis žaidimas.Vieni deda puzles žaidžia kompiuterinius žaidimus.Paaiškink kas čia tokio ypatingo?

Tai vat Nolė išsidirbinėa nu ir tai ką nors parodo per rimtus mačus?Ne.

Pasikartosiu,mokėjimas būt ir netokiu ir ale"tough man" neretai parodo žmogaus sugebėjimą atsipalaiduoti ir būti savimi.D12 savsiem px tokie kaip tu heiteriukai,ieškantys mažiausio absurdiško kabliuko kaip juos sumenkint.
2013-02-05
-1
Atsakyti
TDaYzImprovMaikas nuo vaikystės iki dabar laikė balandžius ir labai verkė kai juos reikėjo paleist jaunystėj.Novakas yra vienas didžiausių juokdarių/šoumenų profesionalaus sporto istorijoje.Temos autoriui draugiškas pasiulymas baigt kurt kvailas dezinformaciją skleidžiančias temas.Čia tas pats jei aš sukurčiau atskirą temą apie brajanto išprievartavimo skandalą ir faktus pateikčiau tik už faktą kad jis tai padarė ar temą apie MJ pasipūtimą ir nesiskaityma su kitais,kai anas tiek žmonių padarė laimingais/sėkmingais asmenim.Dezinformacijos neskleidžiau, viskas ką parašiau buvo. Už šmeižtą adminai prašyčiau baninti šitą trolį.Ir ką man tie balandžiai turėtų sakyt? Nieko. Visi skirtingai blūdija, bet lego yra tragedija suaugusiam vyrui, kuris be vaikų. Nu su vaikais, tik jų neprižiūri.Tai kas, kad prikolina djoka? Jis mačuose visada rimtas, dėl to teniso legenda galiausiai bus/yra. Shaqas irgi prikolistas buvo, baigė su keturiais žiedais, top 10 ever.


Bet Palygint ta pati Djoka matchuose su Federer'iu, ar Rodick'u... Djoka turi fizinius duomenys, bet jis kartais visiskai buna padejas (pabreziu kartais), kad ir pernai metu Wimble. Tie patys Fede ar Rodikas, niekad nenuleidinejo matchu, kai tyngisi lost, o del taisono kaip? Stogas? :)
2013-02-05
-2
Atsakyti
Improvlūzeris jau kelinta diena prašo adminų ,kad man uždėtų "vaisių".:))troli tu troli.ką turėtų sakyt,kad pomėgiai už aikštės ribų nevisad parodo koks žmogus yra iš tiesų.Lego yra normalus neretai loginio mąstymo reikalaujantis žaidimas.Vieni deda puzles žaidžia kompiuterinius žaidimus.Paaiškink kas čia tokio ypatingo?Tai vat Nolė išsidirbinėa nu ir tai ką nors parodo per rimtus mačus?Ne.Pasikartosiu,mokėjimas būt ir netokiu ir ale"tough man" neretai parodo žmogaus sugebėjimą atsipalaiduoti ir būti savimi.D12 savsiem px tokie kaip tu heiteriukai,ieškantys mažiausio absurdiško kabliuko kaip juos sumenkint.


Nelabai, jis pats pripažįsta, kad yra psichologiškai silpnas, praktiškai kiekvienas perskaitytas postas su tokiu kaip mano pirmojo kontekstu jam reiškia prastą pasirodymą kitą dieną. Jeigu Lebronas su amžium pasidarė ghostface killeriu, tai Howardas kaip tik regresuoja.

Juokinga, kad bandai gint jį, bent jau bandytum jo žaidimą gint, abejojau, kad charakterį kas nors bandys gint.
2013-02-05
Atsakyti
RyuzakiTDaYzImprovMaikas nuo vaikystės iki dabar laikė balandžius ir labai verkė kai juos reikėjo paleist jaunystėj.Novakas yra vienas didžiausių juokdarių/šoumenų profesionalaus sporto istorijoje.Temos autoriui draugiškas pasiulymas baigt kurt kvailas dezinformaciją skleidžiančias temas.Čia tas pats jei aš sukurčiau atskirą temą apie brajanto išprievartavimo skandalą ir faktus pateikčiau tik už faktą kad jis tai padarė ar temą apie MJ pasipūtimą ir nesiskaityma su kitais,kai anas tiek žmonių padarė laimingais/sėkmingais asmenim.Dezinformacijos neskleidžiau, viskas ką parašiau buvo. Už šmeižtą adminai prašyčiau baninti šitą trolį.Ir ką man tie balandžiai turėtų sakyt? Nieko. Visi skirtingai blūdija, bet lego yra tragedija suaugusiam vyrui, kuris be vaikų. Nu su vaikais, tik jų neprižiūri.Tai kas, kad prikolina djoka? Jis mačuose visada rimtas, dėl to teniso legenda galiausiai bus/yra. Shaqas irgi prikolistas buvo, baigė su keturiais žiedais, top 10 ever.Bet Palygint ta pati Djoka matchuose su Federer'iu, ar Rodick'u... Djoka turi fizinius duomenys, bet jis kartais visiskai buna padejas (pabreziu kartais), kad ir pernai metu Wimble. Tie patys Fede ar Rodikas, niekad nenuleidinejo matchu, kai tyngisi lost, o del taisono kaip? Stogas? :)


Dėl taisono? Buster Douglas.

Esu ne kartą sakęs, sporte psichologija yra viskas su biškiu. Djoka vis tiek yra/bus legenda teniso, net jei jam trūksta to kieto charakterio, nes turi talento nežmoniškai daug, Shaqas lygiai taip pat tapo, nors neturėjo užsivedusios charakterio. Bet jie vis tiek lieka underachieveriais.

Anyway, tema apie verksnius ir divas
2013-02-05
Atsakyti
Keista. Prieš mėnesį pats nuolat pasakojai, kad Howard'as po sunkios nugaros operacijos, tikėtis dar žais kaip ankščiau yra naivu. Dabar jį kaltini, kad jis naudoja tą patį atmaza?

Howard'as ir su tokiu žaidimu, pagal kurį jis yra savo šešėlyje, drąsiai yra top ~7 lygos vidurio puolėjas.
2013-02-05
Atsakyti
Galėjot nepradėt apie tenisą.

Nolės psichologiją yra stipriausių all time tenisistų liste.Kiek jis yra ištraukęs prilaaimėtų mačų.Žiauriai stiprus serbo charakteris.Treniravimasis teniso aikštynuose griaudėjant sprogimams davė savo.Jis dar būdamas mažas pyplys savo pirmajai trenerei pasakė,kad bus Worls No1,pradžioje buvo juokinga,matom kas yra dabar.

Aš nieko neteisinu,bet nesutinku su tavo one side kritika į vieno stipriausų bigmenų pastarųjų metų sandūroje.
2013-02-05
Atsakyti
to tday
Nemanai, jog per drasiai cia? Sakai most overrated? Nemanau. DH12 Magicuose buvo zveris, visi ji vadino geriausiu lygoje. Atejus i LAL ne daug kas pasikeite. Matau 1 , kuris galetu kazkiek prilygti Howardui - B.Lopez. Daugiau nematau jokiu. Nezinau, ko Tu pats tikejais is jo, bet nemanau, jog tikejai,kad jis zais taip , kaip zaide Orlande.

Taip pat, pats minejai , jog zaisdamas prie 3 all staru negaus tiek erdves puolime, kaip Orlande.

Most overrated player is tikro per stiprus pareiskimas, bet del visu jo istoriju, daugelio poziuris i ji neigiamas bei jis krito daugelio akyse. (juk nenoretum lygiuotis i toki zaideja? jis tikrai nera toks zmogus kaip P.Ewing/D.Robinson ir kiti aukstaugiai).

Gal kiek per drasiai ir del primadonos :) , bet jis tikrai surenge labai didelia drama. Na gal subres jis pagaliau, nes turint komandoje Nash, Kobe, Gasol tai tik laiko klausimas, kada jie ikres siam zmogui proto.

Nei primadona, nei most overrated player. End of story.
2013-02-05
Atsakyti
Ir kas Dek Busterio? Tu paaiskink, kaip Tyson'as galejo dulkint, viska kas turi du papus, kai jis turi Fobia? (Vaikai ir zmonos nesiskaito, Paziurek i Travolta)
2013-02-05
-5
Atsakyti
ShL
"pasidarė ghostface killeriu" +1

tday, idomiai tu isvartai viska istikro, pasakai tokiu issireiskimu dalyku idomiu kartais ;D man butu labai idomu, ka apie lebrona rasytum jeigu jis butu tavo diva vietoj kobes :D
2013-02-05
-2
Atsakyti
RyuzakiIr kas Dek Busterio? Tu paaiskink, kaip Tyson'as galejo dulkint, viska kas turi du papus, kai jis turi Fobia? (Vaikai ir zmonos nesiskaito, Paziurek i Travolta)


Nu blet blet, tu rimtai tiki tom fobijom? Spėju ir visoms istorijom apie iversono nesąmones tiki.

Kas dėl busterio, Tysonas dėl savo natūralaus bukumo, plius pastovaus smegenų daužymo neturėjo jokio užsivedimo, kai išsiskyrė su treneriu, kuris jo pirmojo trenerio filosofiją palaikė išvis krito ir gyvenime ir bokse.

BenasKeista. Prieš mėnesį pats nuolat pasakojai, kad Howard'as po sunkios nugaros operacijos, tikėtis dar žais kaip ankščiau yra naivu. Dabar jį kaltini, kad jis naudoja tą patį atmaza?Howard'as ir su tokiu žaidimu, pagal kurį jis yra savo šešėlyje, drąsiai yra top ~7 lygos vidurio puolėjas.


Pasiskaičiau apie tą operaciją, koks reabilitacijos laikas. Jis vėluoja kelis mėnesius kaip paprastam žmogui, o jis dar atletas su geriausia medicina pasauly. Jis tiesiog jau nebebus niekad toks kaip buvo, turėtų kokių nors skillų galėtų dar staru pabūt. Būtent, top 7.

to tdayNemanai, jog per drasiai cia? Sakai most overrated? Nemanau. DH12 Magicuose buvo zveris, visi ji vadino geriausiu lygoje. Atejus i LAL ne daug kas pasikeite. Matau 1 , kuris galetu kazkiek prilygti Howardui - B.Lopez. Daugiau nematau jokiu. Nezinau, ko Tu pats tikejais is jo, bet nemanau, jog tikejai,kad jis zais taip , kaip zaide Orlande.Taip pat, pats minejai , jog zaisdamas prie 3 all staru negaus tiek erdves puolime, kaip Orlande.Most overrated player is tikro per stiprus pareiskimas, bet del visu jo istoriju, daugelio poziuris i ji neigiamas bei jis krito daugelio akyse. (juk nenoretum lygiuotis i toki zaideja? jis tikrai nera toks zmogus kaip P.Ewing/D.Robinson ir kiti aukstaugiai).Gal kiek per drasiai ir del primadonos :) , bet jis tikrai surenge labai didelia drama. Na gal subres jis pagaliau, nes turint komandoje Nash, Kobe, Gasol tai tik laiko klausimas, kada jie ikres siam zmogui proto.Nei primadona, nei most overrated player. End of story.


Atėjo į LAL, žmonės iš tikrųjų pradėjo žiūrėt jo rungtynes ir pamatė tikrajį veidą jo.

Kad primadona tai matau neginčytina, tik klausimas ar didžiausia istorijoj.

Tik b.lopez? O Noah, dabar jau bogutas grįžęs, tysonas chandleris, duncanas? Visi geresni už jį šį sezoną. Gerokai.
2013-02-05
+3
Atsakyti
ShL"pasidarė ghostface killeriu" +1tday, idomiai tu isvartai viska istikro, pasakai tokiu issireiskimu dalyku idomiu kartais ;D man butu labai idomu, ka apie lebrona rasytum jeigu jis butu tavo diva vietoj kobes :D


http://www.google.lt/url?sa=i&source=ima...
2013-02-05
-2
Atsakyti
TDaYz
Nu blet blet, tu rimtai tiki tom fobijom? Spėju ir visoms istorijom apie iversono nesąmones tiki.

Kas dėl busterio, Tysonas dėl savo natūralaus bukumo, plius pastovaus smegenų daužymo neturėjo jokio užsivedimo, kai išsiskyrė su treneriu, kuris jo pirmojo trenerio filosofiją palaikė išvis krito ir gyvenime ir bokse.


Tikiu ar netikiu, bet Tyson'as nera "pislys" Butu toks kaip tu ji apibudinai, nebutu priemes islamo ir pakeites varda i Malik'a Abdul Aziz'a, tiesa? :)
2013-02-05
-11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 2 3 4 5 6 7 8  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.