LeSteroid James o.O

Komentarai

«  1 2 3 4  »
TDaYBenashttps://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/h...http://ballislife.com/wp-content/uploads...http://www.sosoactive.com/wp-content/upl...Valanciuno kunas vps taip pat atrodo, tik maike aptempta


:D tada nekažką tau su rega, jei tau taip pat atrodo
2013-08-04
+4
Atsakyti
10kg skirtumas sako taip pat atrodo...
2013-08-04
-3
Atsakyti
taip. neabejotinai steroidai. priaugt tiek mases uzsiemant krepsiniu naturaliai yra neimanoma nebent reiketu sedet namuose ir nuo ryto iki vakaro be sustojimo valgyt valgyt valgyt. krepsinis sudegina milziniska kieki kaloriju.
2013-08-04
+10
Atsakyti
Anonimas
siaip yra ir kitu preparatu vaikai jus...
2013-08-04
+2
Atsakyti
Azoo
Gal zinot koki suda sau i subine leidziasi Jamesas, kad taip issipucia?
2013-08-11
-3
Atsakyti
guilermo
metanke
2013-08-11
+6
Atsakyti
guilermo
P.S gal zinot kiek dabar kainuoja pimpalo didinimo operacija?
2013-08-11
+1
Atsakyti
Genijau, tau yra ne daugiau kaip 15 metu. Sprendziu is ko? Kad neatskiri papildu, nuo steroidu.

Tokio lygio zvaigzde, ir jis vartos steroidus? tu visiskas idiotas, ar ka? niekas nevartotu, nes per didele rizika, kad pagaus, o kad papildu vartoja, tai cia normalu, nes raumenys butini, jei nori pasigrumt aiksteleje, tai ir uzsiaugino. Iskur tokiu medziu atsiranda. Nemegsta zaidejo, ir raso nesamones:D steroidai;d tie tavo visi tinklapiai yra beverciai, nes ten nera tikra info, ten tik uzsiminta, kad GALBUT jis vartoja. Hateriu sukurta tema. Neturiu tau daugiau ka pasakyti. Jei bent karta dar pamatysiu tave rasant tokias nesamones apie Jamesa, busi Banned.
2013-08-11
-3
Atsakyti
Gausi IP banna, negalesi cia net ieiti, nes bus MY LAZY SUNDAYS.
2013-08-11
-2
Atsakyti
Awards4JamesGausi IP banna, negalesi cia net ieiti, nes bus MY LAZY SUNDAYS.


http://www.mylazysundays.com/
2013-08-11
-1
Atsakyti
HI
gal tu pasigydyk? ;DD
2013-08-11
+1
Atsakyti
BoSS
Labai daug NBA zaideju naudoja ivairius draustinus preparatus pries sezona.Tie kurie sako,kad LeBronas "saudosi'' gali buti teisus,o gal ir ne.Taciau didzioji NBA zaideju dalis tikrai tai daro pries sezona, mazdaug,rugpjucio-rugsejo menesi,kad turetu laiko isvalyti organizma nuo dopingo.Paprasciausiai atejus sezonui jau jie buna issivale ir islieka saugus,niekas neberanda tu draudziamu preparatu.Nerealu suvokti,kai zaidejai per 2-3 savaites priaugdavo po 10-15 kg mases.Tai nerealu,net ir vartojant papildus.Taip pat girdejau,kad si sezona sustiprins dopingo kontrole ir tokiu atveju,kaip su Turkoglu gali pasikartot.
2013-08-11
-3
Atsakyti
Awards4JamesGenijau, tau yra ne daugiau kaip 15 metu. Sprendziu is ko? Kad neatskiri papildu, nuo steroidu.Tokio lygio zvaigzde, ir jis vartos steroidus? tu visiskas idiotas, ar ka? niekas nevartotu, nes per didele rizika, kad pagaus, o kad papildu vartoja, tai cia normalu, nes raumenys butini, jei nori pasigrumt aiksteleje, tai ir uzsiaugino. Iskur tokiu medziu atsiranda. Nemegsta zaidejo, ir raso nesamones:D steroidai;d tie tavo visi tinklapiai yra beverciai, nes ten nera tikra info, ten tik uzsiminta, kad GALBUT jis vartoja. Hateriu sukurta tema. Neturiu tau daugiau ka pasakyti. Jei bent karta dar pamatysiu tave rasant tokias nesamones apie Jamesa, busi Banned.


Patvirtinai savo, kaip idioto titula. Dauguma atletu naudoja steroidus. Tokia realybe. Jei pasportuotum bent kelis metus ir pasidometum bodybuildingu, suprastum, jog sakau tiesa. Yra begale skirtingu anaboliniu steroidu, kurie skirtingai veikia bei tersia organizma ar daro skirtinga zala. Vieni stipriai paveikia, kiti - atvirksciai, taip pat skiriasi ir steroidu aptinkamumo trukme organizme, o tai priklauso nuo kurse naudoto steroido bei jo naudojimo trukmes ir kiekio. Tingiu as cia tau pasakot, bet tokie zmones, kurie uzdirba milijonus gali lengvai isvalyti organizme paliktus steroido pedsakus ar praeiti dopingo testa. Keista, jog siais laikais dauguma zmoniu isivaizduoja, kad zmogus naturalus jeigu jis mazesnis uz Cutleri ar Colemana..
2013-08-11
+6
Atsakyti
TDaY
Awards4James, tikrai nesu as kazkoks LeBrono hateris. Pripazystu, kad jis geriausias lygos zaidejas po Duranto, bet netame esme. As aiskiai sakau, kad niekad negerbsiu zaidejo, kuris savo lygi pasieke ar iskovoju komandinius bei asmeninius titulus sukciaudamas. Faktas kad jis vartoja nelegalius preparatus. Ir beabejo ne jis vienas toks yra, pavyzdziu galima rasti daug: Jameer Nelson, Westrbook, O.J Mayo ir t.t.

Ar pvz. taves nenervuoja, kad NBA zvaigzdunai gali vartoti visoki S del NBA anti-dopingo ,,politikos" ir ,,prisipompave" kovoti su Lietuva ar kita Europos komanda. Juk salygos visiems vienodos turi but.

Ir pabaigai: ,,A woman, claiming to be a former employee of embattled, alleged Major League Baseball steroids provider Anthony Bosch, is now asserting that a close associate to NBA MVP LeBron James regularly frequented the clinic and each time took products with him designated for someone bearing the initials “LB.”

According to IBN Sports Wrap, someone she further identified as “Mr.Paul (LeBron’s childhood friend and one of his current agents is is named Rich Paul) would make monthly visits and carry off the agreed upon products. She further claims she knows Paul was a friend of James and workers at the clinic were 100 percent certain LeBron James was a client of the institute and the “LJ” in question.

Bosch remains under heavy investigation and has already intricately been implicated in what could well be the sport’s world biggest, single performance enhancing drug scandal. Former MLB MVPs Alex Rodriguez and Ryan Braun have already been snared in the probe, which, according to ESPN, could involve as many as 20 big league pro players.

Bosch has now agreed to cooperate with investigators, testifying against and providing further details about players who alleges were steroids abusers.

MLB officials are already moving to have both Rodriguez and Braun banned for at least 100 games or double the suspension usually renders to PEDs abusers on the grounds not allow did they violate the league’ substance abuse policy but repeatedly lied to investigators in the aftermath."
2013-08-11
Atsakyti
2013-08-11
+4
Atsakyti
Tday strikes again :D
2013-10-15
+6
Atsakyti
tday duchas
Visu pirma Durantas neprilygsta Jamsui.

Antra Jamsas svere rookie seasonu 240 lb, dbr sveria 250lb, labai didelis skirtumas ane?
2013-10-15
-2
Atsakyti
TDaY
O tai tu galvoji jis tik nuo rookie sezono pradejo ampuoles i subine leistis :DDD?
2013-10-15
Atsakyti
EdD
Visose sporto šakose yra vartojami tie steroidai, tik aišku ne paprasti kaip deca, susta, propas ir t.t. o žymiai brangesni, kurių aptinkamumas dingsta sekundėmis. Šiais laikais sportininkai labai greit atgyją po įvairių traumų, kūno neproporcingumas ir ištvermė tik dar labiau įrodo, kad jie vartoja steroidus :)
2013-10-15
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 2 3 4  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.