Komentarai

1 2 3 4 5  »
Zdare, cia siaip hebrantai turiu klausima, gan rimta, ir butu dar geriau, jei kas butu tai patyre. Tiesiog, sportuoju. Ir ieskau papildu, bet ne pigiu ir sudinu papildu, kurie nk nepadeda augint raumenu, bet geru, ir kurie gan greitai augintu, dekim pries pradedamas sportuot, pavartoju papildu, ir po menesio galbut net GREICIAU RAUMENyS isaugtu BUTENT DEL PAPILDU. Del to noriu paklaust tu kurie labiau nusimano apie tai ir sportuoja, pasiulikit papildus, kokius noriu as. ir kurie geri. ir kokia norma butu, kiek ir kaip vartot. tikiuos parasys zmogus, patyres apie tai, ar bent jau nusimanantis daugiau uz mane. Tikrai nenoriu steroidu, nes cia yra per ziauru, manau suprantat..jie ziauriai kenkia organizmui, ir sveikatai, senatvej tai atsilieps, jei vartociau steroidus. Bet papildai, papildai kitas reikalas, nera toks pavojingas. Laukiu.
2013-08-17
+17
Atsakyti
Kačiokas
Pieną gerk. Kiek laiko sportuoji ?
2013-08-17
-1
Atsakyti
TGaY
Pats esu vartojes papildus ir raumenys puikus isaugo, dabar atrodau isties puikiai. Pirkau 10kg rinkini supercum3000 ir mokejau 240lt, juos suvartojau per 2 savaites ir priaugau 6kg raumenu ten kur ir norejau. Veliau nusipirkau dar 15kg papildu "protein + omegaplus + deliciouscum 5000" juos suvartojau per 4 dienas ir man pavyko dadeti dar 10 kilu gryno raumens.

Sekmes sportuojant, jei kils kokiu klausimu - krepkis, visad padesiu;) Kaip tik dabar tuiriu dabar dar atliekama amino rugsciu pakeli supercum2000, galiu nebrangiai parduot ar net padovanot.
2013-08-17
+8
Atsakyti
KačiokasPieną gerk. Kiek laiko sportuoji ?


Puse metu hebrante.

TGaYPats esu vartojes papildus ir raumenys puikus isaugo, dabar atrodau isties puikiai. Pirkau 10kg rinkini supercum3000 ir mokejau 240lt, juos suvartojau per 2 savaites ir priaugau 6kg raumenu ten kur ir norejau. Veliau nusipirkau dar 15kg papildu "protein + omegaplus + deliciouscum 5000" juos suvartojau per 4 dienas ir man pavyko dadeti dar 10 kilu gryno raumens.Sekmes sportuojant, jei kils kokiu klausimu - krepkis, visad padesiu;) Kaip tik dabar tuiriu dabar dar atliekama amino rugsciu pakeli supercum2000, galiu nebrangiai parduot ar net padovanot.


Supercum3000 - ziauriai geras? taip iseina, kad ji man siulitum?:) ir visa pakuote pirkai 10 kg, ir suvartojai per dvi savates? visa 10kg pakuote? supercum3000 kur mokejai 240lt ? kaip jis atrodo? kaip vortojai? kiek i diena ir pns, jei gali smulkiau. Dbr apie "protein + omegaplus + deliciouscum 5000" suvartojai per 4 dienas, irgi kiek i diena vartojai? isvis kiek pns laiko per diena sportuoji? nes atrodo varai nebloga kieki papildu, mldc:)

Numesk skype, sudominai del supercum atliekamo;)
2013-08-17
-4
Atsakyti
"SUDOMINAI DEL SUPERCUM ATLIEKAMO" WHAHAHAHAHAHAHAHA prisimysiu
2013-08-17
+12
Atsakyti
ass
ryte sauni metano viena tablete, per pietus ir vakare valgai daug ryziu, pieno ir busi kietas spuoguotas kociokas
2013-08-17
+4
Atsakyti
pisa prota tas gay tau, 6kg raumenu per 2 savaites ant ten kur norejau :DD man uztenka amino rugsciu, proteino ir testosterono skatintojo, o cia kokius vartot tai labiau kaip kisene leidzia tikrai neisleidziu tukstanciu. o ir siaip nenorek visko taip greit, nes bickos 50cm ne per metus uzauginamos, priauk svorio ir tada issiryskink, lengviausias budas. as naudoju amino3000, MaxxWin Anabolic & Testosterone Booster, o proteinus labai ivarius, su treneriu pasnekek ir tikrai rekomenduos tiesiog begale ju yra. Sekmes
2013-08-17
+1
Atsakyti
muscle
per menesi jis nori raumeni isaugint :-D:-D:-D
2013-08-17
-1
Atsakyti
ShowOff
su anaboliniais steroidais raumuo 7-10 kart greiciau uzaugs. menesis su steroidais = pusmetis be steroidu
2013-08-17
Atsakyti
sako, nenoriu steroidu, bet noriu tokiu papildu, kad per menesi raumenys uzaugtu :DD Zmogau, kunas auginamas ne menesi, o istisus metus, su papildais ir STROPIAI sportuodamas, pagal grafika, o ne tik, kada norisi, kuna sutvirtinsi kazkur per 1.5-2m o jis cia matai, tokiu papildu iesko, kur sveikatai, nepakenkiant per menesi, ishsipustu, manau visi kulturistai tokiu iesko, ne tik tu... Vartok varske, piena, kiausinius zalius, dar uzsigerk kokiu "true-mass" aba ka nors is "Magnum" seimos ir turesi kazka, bet ne per menesi ir ne per puse metu, buk ramus del to...
2013-08-17
-7
Atsakyti
Bl vaikai, vienas aiskiai p**a prota apie supersperma3000, o kitas ir patiki
2013-08-17
+12
Atsakyti
nu blet jei nori kad uzaugtu raumenis tai steru sauk. bet karocia zek visu pirma reikia mityba susireguliuoti poto apie tuos papildus galvoti. Kiek sveri? Koks ugis?
2013-08-17
+7
Atsakyti
HI
Veliau nusipirkau dar 15kg papildu "protein + omegaplus + deliciouscum 5000" juos suvartojau per 4 dienas ir man pavyko dadeti dar 10 kilu gryno raumens.

;DDD kaip tokiu debilu dar galima patiket ;DD
2013-08-17
+2
Atsakyti
Anonimas
supercum ir deliciouscum ziauriai geri papildai, as pats ju po kila i idena suvalgau tai dabar vos ne kaip svarcnegiaris
2013-08-17
+6
Atsakyti
[quote]Awards4James

Tau sunau reikia ne papildu sportui, o biski smegenis uzaugint, kad nebutu kaip zirnio dydzio... Supercum tu supercum... Net googlej nesugebi pasiziuret ar tokiu yra. Nu bukas kaip reta, grynas kaciokas. Puse metu pasportaves is saves dar turi augt, jei normaliai viska darai, bet panasu kad tik dro... nuejes i sale ir nori stebuklu is papildu. ZIoplys.
2013-08-17
+3
Atsakyti
papildai yra visiskai pervertintas dalykas ir pinigu ismetimas i bala. varske, kiausiniu baltymai, krutinele, tunas geriausi baltymu saltiniai. makaronai, grikiai, ryziai, duona - angliavandeniai. migdolai, graikiski, lazdyno, pistacijos, zuvis - gerieji riebalai. as pasieksiu daug geresnius rezultatus per metus laiko turedamas gera mityba nei tu su papildais. aisku tu gali pasirinkt gera mityba + papildus, bet tokiu atveju turi but labai bagotas. sekmes
2013-08-17
+7
Atsakyti
sako:

"numesk skype sudominai del supercum atliekamo"

Negaliu :DDD
2013-08-17
+8
Atsakyti
Jokūbas. Krepšinio ekspertas
Sugebėk tu man patikėt supercumu :OOO. Lietuva gi čia... Iš kur tokių debilų dar yra.
2013-08-17
+4
Atsakyti
CesarMilespapildai yra visiskai pervertintas dalykas ir pinigu ismetimas i bala. varske, kiausiniu baltymai, krutinele, tunas geriausi baltymu saltiniai. makaronai, grikiai, ryziai, duona - angliavandeniai. migdolai, graikiski, lazdyno, pistacijos, zuvis - gerieji riebalai. as pasieksiu daug geresnius rezultatus per metus laiko turedamas gera mityba nei tu su papildais. aisku tu gali pasirinkt gera mityba + papildus, bet tokiu atveju turi but labai bagotas. sekmes


toks kaip tu? nes apie save sitam forume esi parases:

1.tau 12m,

2.negeri alaus (pagal amziu suprantama) del to, kad pakenks tavo "Six Pack'ui"

3. Nesioji tik Rolex Submariner laikrodzius.

Turint omeny, kad pats apie visa tai esi rases, o ne as sugalvojau (galima komentaru istorijose rast) Gerai varai cezari :D
2013-08-17
+12
Atsakyti
Awards4JamesNumesk skype, sudominai del supercum atliekamo;)


Nu pyzdec :DD Čia tu gal ir būsi tas TDaY trolis ir pats iš savęs sugalvojai pasišaipyt :D?
2013-08-17
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2 3 4 5  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.