Lietuvos Rytas 2014-2015

Komentarai

«  1 2 3 4 ··· 6 ··· 8 ··· 10  »
ZalgirisLTU_VLP_Yra dar vienas variantas. LR vadovybe jau eile metu daro didziule klaida, nestiprina priekine linija. Tikiuosi, siemet tokiu klaidu nebus. Nenustebkite, jei pamatysite keleta zinomu pavardziu, nes, sutaupus ant mazuju zaideju, galima imt neblogus didelius:HC: KurtinaitisPG: Delininkaitis, AlijevasSG: Gecevicius, Seskus, BabrauskasSF: Bendzius, OrelikasPF: Dorsey, Massey, BirutaC: Golubovic, KavaliauskasJoo tikrai Dorsey paimss :DDD Bet jei pavyktu butu ryo priekine linija iskart stipri. Beja kas tas golubovic? Bet rytas gerai nezaistu su tokiais gynejais, reiktu koki amerikona dar pasiimti PG tai gal gal


Ziurejau 40 labiausiai apmokamu eurolygos zaideju saraso ir Dorsey ten nepamaciau. Reiskia, kad jo atlyginimas gali buti ne didesnis uz 3,5 mln. lt. Be to, jo sutartis su Barca galioja tik siam sezonui su galimybe ja pratest dar vienam, bet LR gali pasiulyt ilgesni zaidimo laika. Golubovic yra geriausias eurocup rebounderis siemet. O kalbant apie gynejus, tai nemanau, kad labai jau blogai.
2014-04-15
-9
Atsakyti
_VLP_ZalgirisLTU_VLP_Yra dar vienas variantas. LR vadovybe jau eile metu daro didziule klaida, nestiprina priekine linija. Tikiuosi, siemet tokiu klaidu nebus. Nenustebkite, jei pamatysite keleta zinomu pavardziu, nes, sutaupus ant mazuju zaideju, galima imt neblogus didelius:HC: KurtinaitisPG: Delininkaitis, AlijevasSG: Gecevicius, Seskus, BabrauskasSF: Bendzius, OrelikasPF: Dorsey, Massey, BirutaC: Golubovic, KavaliauskasJoo tikrai Dorsey paimss :DDD Bet jei pavyktu butu ryo priekine linija iskart stipri. Beja kas tas golubovic? Bet rytas gerai nezaistu su tokiais gynejais, reiktu koki amerikona dar pasiimti PG tai gal galZiurejau 40 labiausiai apmokamu eurolygos zaideju saraso ir Dorsey ten nepamaciau. Reiskia, kad jo atlyginimas gali buti ne didesnis uz 3,5 mln. lt. Be to, jo sutartis su Barca galioja tik siam sezonui su galimybe ja pratest dar vienam, bet LR gali pasiulyt ilgesni zaidimo laika. Golubovic yra geriausias eurocup rebounderis siemet. O kalbant apie gynejus, tai nemanau, kad labai jau blogai.


Nežinau ar Rytas gali tiek mokėti, o jei išeis nedaugiau nei 1milijonas tai būtų gerai
2014-04-15
+1
Atsakyti
_VLP_Yra dar vienas variantas. LR vadovybe jau eile metu daro didziule klaida, nestiprina priekine linija. Tikiuosi, siemet tokiu klaidu nebus. Nenustebkite, jei pamatysite keleta zinomu pavardziu, nes, sutaupus ant mazuju zaideju, galima imt neblogus didelius:HC: KurtinaitisPG: Delininkaitis, AlijevasSG: Gecevicius, Seskus, BabrauskasSF: Bendzius, OrelikasPF: Dorsey, Massey, BirutaC: Golubovic, Kavaliauskas


1. Biruta, aišku paimtų už centus, bet rizika pakankamai didelė, kad būtų suolo šildytojas (Geresnis varantas manau būtų tarkim Staniulis ar tas pats Katelynas)

2. Alijevas, tikrai nevertas net ir antru PG būti, kadangi jis stipresnėse komandose nieko neparodo, tarkim Žalgiryje ar Samaroje. (Geresnės alteratyvos Dambrauskas, Veikalas)

3. Delininkaitis, jei tu jį įsivaizduoji kaip pagrindinį PG, tai šiaip jis yar labiau SG. (Pagrindinis PG vis dėl to turėtų būti legionierius, kadangi imtų kandidatų į pagrindinio PG poziciją nėra)

4. Šeškų geriau siųsti į silpnesnę komandą lkl'e tarkim Lietkabelį, Nevėžį etc. ir nežlugdyti talentingo žaidėjo ant suoliuko.

5. Bendžius tiktų tik su sąlyga, kad gaus žaidybinio laiko, nes pūdyti žaidėjo ant suolo nėra prasmės.

6. Babrauskas, šiuo žaidėju reiktų atsikratyti ir paimti geriau Deivydą Dulkį.

7. Dorsey, Golubovic gali būti per brangūs (Pirmąjį tikėtina mėgins išsaugoti Barca su kuria pinigais nepakonkuruotų Rytas, antrasis su tokia statistika bus rimtas masalas turkų grandams bei kitiems pajėgiems klubams.

8. Massey žaidžia Libane ir turi solidžią statistiką, bet tai tikrai manau nekels didelio grandų susidomėjimo, be to jam jau 32 metai, tad nebe jaunuolis ir su Libano klubu tikėtina galėtų pakonkuruot.
2014-04-15
+2
Atsakyti
kbhlkjhk;nbk;
Pg Clay Tucker,Tomas Delininkaitis

Sg Renaldas Seibutis,Martynas Gecevicius

Sf Gediminas Orelikas,Chuck Davis,Eimantas Bendzius

Pf Darius Songaila,Gilvydas Biruta

C Mouphtaou Yarou,Antanas Kavaliauskas
2014-04-15
+2
Atsakyti
Svarbiausia yra tai, kad Vainauskas pripazintu savo klaida ir susigrazintu Rima Kurtinaiti. Dar geriau butu, jei komanda kompliktuotu ne savininkas, o treneris. Tokiu atveju zaidimas tikrai turetu but suklijuotas.
2014-04-15
+7
Atsakyti
Apie koki jus cia Kurtininti svajojat. Rytas uz Chimkus daugiau jam tikrai pasiulyt negali
2014-04-15
-1
Atsakyti
Lukas
Rimo kontraktas baigiasi šį sezoną ir nemanau kad su tokiais pasiekimais jam dar norės chimki mokėt po 800k euru. Ką manot apie Štelmaherio atėjimą į asistentus Ryto?
2014-04-15
+1
Atsakyti
HC Zoran Lukic

PG Paulius Dambrauskas; Dashaun Wood http://basketball.eurobasket.com/player/...

SG Martynas Gecevičius; Deividas Dulkys; Tomas Delininkaitis

SF Gediminas Orelikas; Eimantas Bendžius

PF Darius Songaila; Zachery Peacock http://basketball.eurobasket.com/player/... ; Jeremiah Wilson http://basketball.eurobasket.com/player/... C Antanas Kavaliauskas; Jared Homan http://basketball.eurobasket.com/player/...
2014-04-16
+4
Atsakyti
Clay Tuckeris isvis yra 2-3 numeris, o ne PG... :) Siulo sudeti nezinodami net kas kurioj pozicijoj losia...
2014-04-16
+5
Atsakyti
Aišku tai, kad trečias variantas netinka, nes klubo vadovybė nekomplektuos komandos taip skirtingai (visi pinigai į priekinę liniją, o mažesni žaidėjai blogesni), todėl nebloga būtų tokia komplektacija:

HC: Kurtinaitis

PG: Blassingame, Delininkaitis (mažiukas vikrus juodaodis yra labai geras assistuotojas, o Delno galimybes mes puikiai žinome

SG: Gecevičius, Dulkys, Babrauskas (kol GV vadovaus komandai, tol Stepas joje ir žais, nes LRyte jis yra "po blatu")

SF: Bendžius, Orelikas (aišku, labai norėtųsi pagrindinio SF Eurolygos lygio, yra mažos galimybės, kad generolas sugrįš, bet manau, kad Kurtis turėtų išugdyti iš Oreliko ir Bendžiaus labai gerus puolėjus)

PF: Roberts, Bryant (storas vokietis, žaidžiantis už Bayern, geras kovotojas dėl kamuolių), Biruta

C: Golubovic, Kavaliauskas.

P.S. Nežinau kur slepiasi Vilniaus turtuoliai :( Nejaugi "Vilniaus prekyba" negalėtų remti LR?...
2014-04-16
+6
Atsakyti
_VLP_Aišku tai, kad trečias variantas netinka, nes klubo vadovybė nekomplektuos komandos taip skirtingai (visi pinigai į priekinę liniją, o mažesni žaidėjai blogesni), todėl nebloga būtų tokia komplektacija:HC: KurtinaitisPG: Blassingame, Delininkaitis (mažiukas vikrus juodaodis yra labai geras assistuotojas, o Delno galimybes mes puikiai žinomeSG: Gecevičius, Dulkys, Babrauskas (kol GV vadovaus komandai, tol Stepas joje ir žais, nes LRyte jis yra "po blatu")SF: Bendžius, Orelikas (aišku, labai norėtųsi pagrindinio SF Eurolygos lygio, yra mažos galimybės, kad generolas sugrįš, bet manau, kad Kurtis turėtų išugdyti iš Oreliko ir Bendžiaus labai gerus puolėjus)PF: Roberts, Bryant (storas vokietis, žaidžiantis už Bayern, geras kovotojas dėl kamuolių), BirutaC: Golubovic, Kavaliauskas.P.S. Nežinau kur slepiasi Vilniaus turtuoliai :( Nejaugi "Vilniaus prekyba" negalėtų remti LR?...


Golubovic ir Bryant nėra šansų paimt, nes pirmas dėl sėkmingo žaidimo Eurocup'e tikrai eis į turkų grandus ar kitą stiprią komandą, antrasisi yra Bayerno pagrindinis centras (Centras, o tu jį į PF įrašei) tad tikrai jo nepaleis vokiečiai, o bandyti konkuruoti su klubu, kurio biudžetas siekia berods 12-13 mln. eurų nelabai yra šansų, na ir šiaip jis ne stebuklas, galima rasti pigesnių ir geresnių žaidėjų PF pozicijai. Biruta- abejotinos jo perspektyvos ir didelė rizika.

PS. toks vaizdas, kad tiesiog sumetei sau žinomus žaidėjus ir tiek.

Matau mėgsti komplektuoti komandas, gal į Purlio vietą taikai? :D
2014-04-16
-4
Atsakyti
kbhlkjhk;nbk;
Pg Jerel Blassingame,Tomas Delininkaitis

Sg Renaldas Seibutis,Martynas Gecevicius

Sf Gediminas Orelikas,Mindaugas Lukauskis,Eimantas Bendzius

Pf Darius Songaila,Gilvydas Biruta,Jeremiah Massey

C Gerald Lee,Antanas Kavaliauskas
2014-04-16
+3
Atsakyti
HC Butautas

PG Veikalas; Trenton Meacham

SG Gecevičius; Dulkys; Giedraitis

SF Orelikas; Bendžius

PF Songaila; Tadija Dragicevic; Katelynas C Kavaliauskas; Alen Omic
2014-04-16
-1
Atsakyti
hmz
Čia kur _VLP_ rašė, kad nejaugi Maxima negalėtų remti Ryto.

Pabandžiau įsivaizduoti save, turintį neišsemiamus finansų šaltinius. Ir žinot ką, nesugalvojau nei vienos priežasties, kodėl turėčiau remti klubinę komandą. Ir jokio skirtumo, ar tai Rytas, ar Žalgiris ar kuri nors kita. Jei jau labai norėčiau į klubinį krepšinį eit, tai sukurčiau naują komandą ir pradėčiau nuo nulio. Vien tam, kad mano vardas nebūtų siejamas nei su Ryto Vainauskais, nei su Žalgirio istorija.

Bet realiai, tai tikrai neremčiau klubinio krepšinio. Rinktinę - taip. Rinktinė vienija. O klubinis krepšinis, toks koks jis yra dabar - tik skaldo. Konkrečiai Rytas, tai pasirinkęs labai jau atbaidančią politiką. Sezono metu lyg ir susitvarkė sudėtį. Bet sezono pradžioj, baisu net pagalvot. Nu kam tų užsieniečių apskritai reikia? Jau nekalbant apie tokius atsilupusius kaip Centras graikas ar Tepičius. Kai pabandau save įsivaizduoti remėjo vietoj.. Tai taip išeitų, kad aš jiems dar ir algą moku? Nu ne, ačiū, bet gal ir be to išgyvensiu.

Į Žalgirį pinigų irgi nekisčiau, nes ten tokia skylė dabar, kad realiai tie pinigai būtų tam, kad užlopyti, ką rusas paliko. Na bet neišsiplėsiu, ne apie Žalgirį mes čia.
2014-04-16
-2
Atsakyti
Benas
Manau kazka panasaus galima surinkt:

PG: Bo McCalebb (Ulkeri si sezona tik po 12 tasku renka, todel manau galetu atvykt i ryta porai sezonu, verte pasikeltu, pora LKL medaliu laimetu), Zabian Dowdell (matos, kad tikrai myli Vilniu ir ryta, todel manau liks), Paulius Dambrauskas (Realiai geriausias jaunas zaidejas Lietuvoj, tikrai geriausia Lietuvos komanda nepaleis jo).

SG: Martynas Gecevicius, Renaldas Seibutis, Steponas Babrauskas.

SF: Jonas Maciulis (Nebloga sezona turejo, todel manau galima paimt, kad ir zaides zalgiry), Martynas Pocius (Manau nesunkiai pervilios), Orelikas, Bendzius.

PF: Motiejunas (NBA vis tiek ant suolo sedi, todel manau sutiktu grizt i Lietuva), Palacios, Songaila.

C: Joel Embiid (Neblogus rezultatus NCAA demonstruoja), Antanas Kavaliauskas, Aaron Baynes (zmogus mates buvo atsidaves ryto fanas, sutiktu grizt manau).

Na ir va su tokia sudetim galima jau ne tik kaip kiekvienais metais auksa lkl imt, bet ir eurolygoj toli eit, gal net iki final 4.
2014-04-16
+1
Atsakyti
Benas mldc
Benai, labai gera sudėtis. Panašiai ir turėtų surinkt manau. Tik dėl centro pozicijos gal kiek nesutikčiau. Joel Embiid traumą turi, rizikinga per daug.. Bet Pau Gasoliui baigėsi kontraktas. O jis manau jau tikrai atsikandęs tos NBA duonos ir norės grįžt į Europą. Tai Rytas kaip tik ta komanda, kur galėtų atsiskleist.

Ir Motiejūną tenka iš tavo sąrašo išbraukt, nes turi kontraktą jis ir kitam sezonui su Rockets. Bet Pau atžais ir kaip PF. O dėl visų kitų žaidėjų kaip ir sutinku.
2014-04-16
+3
Atsakyti
BenasManau kazka panasaus galima surinkt:PG: Bo McCalebb (Ulkeri si sezona tik po 12 tasku renka, todel manau galetu atvykt i ryta porai sezonu, verte pasikeltu, pora LKL medaliu laimetu), Zabian Dowdell (matos, kad tikrai myli Vilniu ir ryta, todel manau liks), Paulius Dambrauskas (Realiai geriausias jaunas zaidejas Lietuvoj, tikrai geriausia Lietuvos komanda nepaleis jo).SG: Martynas Gecevicius, Renaldas Seibutis, Steponas Babrauskas.SF: Jonas Maciulis (Nebloga sezona turejo, todel manau galima paimt, kad ir zaides zalgiry), Martynas Pocius (Manau nesunkiai pervilios), Orelikas, Bendzius.PF: Motiejunas (NBA vis tiek ant suolo sedi, todel manau sutiktu grizt i Lietuva), Palacios, Songaila.C: Joel Embiid (Neblogus rezultatus NCAA demonstruoja), Antanas Kavaliauskas, Aaron Baynes (zmogus mates buvo atsidaves ryto fanas, sutiktu grizt manau).Na ir va su tokia sudetim galima jau ne tik kaip kiekvienais metais auksa lkl imt, bet ir eurolygoj toli eit, gal net iki final 4.


Tau geriau pasigydit ligoni: DD nebent cia buvo ironija...
2014-04-16
-8
Atsakyti
Pietų - IVBenasManau kazka panasaus galima surinkt:PG: Bo McCalebb (Ulkeri si sezona tik po 12 tasku renka, todel manau galetu atvykt i ryta porai sezonu, verte pasikeltu, pora LKL medaliu laimetu), Zabian Dowdell (matos, kad tikrai myli Vilniu ir ryta, todel manau liks), Paulius Dambrauskas (Realiai geriausias jaunas zaidejas Lietuvoj, tikrai geriausia Lietuvos komanda nepaleis jo).SG: Martynas Gecevicius, Renaldas Seibutis, Steponas Babrauskas.SF: Jonas Maciulis (Nebloga sezona turejo, todel manau galima paimt, kad ir zaides zalgiry), Martynas Pocius (Manau nesunkiai pervilios), Orelikas, Bendzius.PF: Motiejunas (NBA vis tiek ant suolo sedi, todel manau sutiktu grizt i Lietuva), Palacios, Songaila.C: Joel Embiid (Neblogus rezultatus NCAA demonstruoja), Antanas Kavaliauskas, Aaron Baynes (zmogus mates buvo atsidaves ryto fanas, sutiktu grizt manau).Na ir va su tokia sudetim galima jau ne tik kaip kiekvienais metais auksa lkl imt, bet ir eurolygoj toli eit, gal net iki final 4.Tau geriau pasigydit ligoni: DD nebent cia buvo ironija...


Speju, kad ironija, bet negali zinot, gal kokios menulio fazes uzplauke ar dar koks biesas :D
2014-04-16
+1
Atsakyti
HC Dario Gjergja

PG Marko Marinovic; Benas Veikalas

SG Deividas Dulkys; Tomas Delininkaitis; Rokas Giedraitis

SF Quinton Hosley; Gediminas Orelikas

PF Darius Songaila; Eimantas Bendžius; Othelo Hunter

C Antanas Kavaliauskas; Rasid Mahalbasic
2014-04-16
-3
Atsakyti
VariationHC Dario GjergjaPG Marko Marinovic; Benas VeikalasSG Deividas Dulkys; Tomas Delininkaitis; Rokas GiedraitisSF Quinton Hosley; Gediminas OrelikasPF Darius Songaila; Eimantas Bendžius; Othelo HunterC Antanas Kavaliauskas; Rasid Mahalbasic


Bendžius PF, norėčiau pamatyti tai :D
2014-04-16
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 2 3 4 ··· 6 ··· 8 ··· 10  »

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.