Kaip pažymėti, jei patinka keleta NBA komandų?

Komentarai

1 2 3  »
Sveiki, kviečiu visus norinčius prie savo nicko surašyti komandas, kurias jus palaikote NBA.
2014-07-11
+2
Atsakyti
Nebloga ideja :) tikiuosi sitai taps trendu cia, bet as pagrinde seku tik Spurs.
2014-07-11
+9
Atsakyti
Nebūtinai NBA, galima ir LKL :D
2014-07-12
-2
Atsakyti
dadu24
As sergu uz zalgirimnes Jankuno uzpakaliukas laba grazus
2014-07-12
+2
Atsakyti
AJ
Tavo megstamos komandos yra apgailetinos ir viskas labai aisku. Raptors ir Rockets tu megsti vien del lietuviu, ju nebutu tau butu dzin. Heat megai vien del LeBrono, o Cavs dabar staiga pamegai nes ten keliasi Jamesas ir seip stipri komanda nusimato. Tai palaikai lietuvius ir ta kas gerai zaidzia. Butu kokie Hornets pasirase su lbj tai dabar cj vadintumeis Aartūras Milaknis (Heat,Hornets,Rockets,Raptors).
2014-07-12
+1
Atsakyti
To Aj
Ai nx tik neprisipisk tu prie jo , nes garantuoju pats kokią gerą komandą palaikai.
2014-07-12
-1
Atsakyti
to AJ
Kas cia blogo savus palaikyt??
2014-07-12
+3
Atsakyti
AJTavo megstamos komandos yra apgailetinos ir viskas labai aisku. Raptors ir Rockets tu megsti vien del lietuviu, ju nebutu tau butu dzin. Heat megai vien del LeBrono, o Cavs dabar staiga pamegai nes ten keliasi Jamesas ir seip stipri komanda nusimato. Tai palaikai lietuvius ir ta kas gerai zaidzia. Butu kokie Hornets pasirase su lbj tai dabar cj vadintumeis Aartūras Milaknis (Heat,Hornets,Rockets,Raptors).


O jei žmogus palaiko LeBroną tai ką jam daryt? Aš kita sezoną palaikysiu, CAVS ne dėl to, kad atėjo James, o todėl, kad mažas miestelis, beje dar per visą istoriją nėra laimėjęs dar titulo, tegul pagaliau laimi, tegul pasidžiaugia ir tie žmones titulais, būtent dėl to ir TrailBlazers palaikau. Visgi džiugu stebėt tokių komandų triumfus.

O jeigu žmogus palaiko James'ą kaip žaideją tai ir "per klubus vaikšto" man irgi teko vaikščiot kartu su Iverson'u ir McGrady'džiu bet, kadangi jie nera epicentras, tai niekas manęs bandwagoner'iu nevadindavo, o va išskirtinai Lebron'o fanus, kažkodėl vadina 0.o
2014-07-12
-8
Atsakyti
Kad palaiko lietuvius, tai čia gerai. O dėl Heat su Cavs tai pritariu AJ.
2014-07-12
-5
Atsakyti
AJ
O tai jie dabar bus Cavaliers fanai, ar LeBrono, kuri zaidzia uz Cavaliers. As pats palaikau Celtics ir bet kokiu atveju jie man pirmoj vietoj IR JUOS VISTIEK PALAIKAU KAI ISEJO PIERCE IR KG, ir palaikysiu jei iseis ir Rondo. Ar sezonas geras, ar xujovas kaip sitas, vistiek as visada uz juos. Tai vadink juos kaip nori. Dabar jie nekokia komanda, bando kazka formuot gaut Love'a ir pan. O del lietuviu tai nk nesakau, palaikau lietuvius, bet ne ju komandas. Visai man nerupi laimi ar pralaimi Raptors man tik rupi kaip JV pasirode, aisku as noriu kad jis laimetu ir pasiektu kazko su Raptors, bet seip tai nelaikau ju kaip megstamos komandos, tiesiog laikau JV megstamu zaideju. Tas pats su Raketom. Nu ir kalbekit koks geras tas LBJ, is tikruju jis geras, bet koks tada tolkas rasyt kad omg heat ar dabar jau cavs valdo ir jie geriausi, jei jus tiktais vieno zaidejo, o ne visos komandos fanai. Nu ir ka dabar galvojat visi tie kas pries metus rase "HEAT GERIAUSI", jau siandien raso "CAVALIERS GERIAUSI". Bet manau kad komanda yra gera kai gali kazka nuveikt ir be 1 zaidejo, ir tikras kokios nors komandos fanas yra tas, kuris lieka su komanda nesvarbu ar yra ten Lebronas, ar koks kitas ar nera jo. O tu Ryuzaki tai ir esi eilinis gloryhunteris. Tavo megstamiausia komanda yra LeBronas.
2014-07-12
-2
Atsakyti
AJO tai jie dabar bus Cavaliers fanai, ar LeBrono, kuri zaidzia uz Cavaliers. As pats palaikau Celtics ir bet kokiu atveju jie man pirmoj vietoj IR JUOS VISTIEK PALAIKAU KAI ISEJO PIERCE IR KG, ir palaikysiu jei iseis ir Rondo. Ar sezonas geras, ar xujovas kaip sitas, vistiek as visada uz juos. Tai vadink juos kaip nori. Dabar jie nekokia komanda, bando kazka formuot gaut Love'a ir pan. O del lietuviu tai nk nesakau, palaikau lietuvius, bet ne ju komandas. Visai man nerupi laimi ar pralaimi Raptors man tik rupi kaip JV pasirode, aisku as noriu kad jis laimetu ir pasiektu kazko su Raptors, bet seip tai nelaikau ju kaip megstamos komandos, tiesiog laikau JV megstamu zaideju. Tas pats su Raketom. Nu ir kalbekit koks geras tas LBJ, is tikruju jis geras, bet koks tada tolkas rasyt kad omg heat ar dabar jau cavs valdo ir jie geriausi, jei jus tiktais vieno zaidejo, o ne visos komandos fanai. Nu ir ka dabar galvojat visi tie kas pries metus rase "HEAT GERIAUSI", jau siandien raso "CAVALIERS GERIAUSI". Bet manau kad komanda yra gera kai gali kazka nuveikt ir be 1 zaidejo, ir tikras kokios nors komandos fanas yra tas, kuris lieka su komanda nesvarbu ar yra ten Lebronas, ar koks kitas ar nera jo. O tu Ryuzaki tai ir esi eilinis gloryhunteris. Tavo megstamiausia komanda yra LeBronas.


Deja LeBronas nieko dėtas, būtum paskaitęs atidžiau surastum priežastį kodėl sergu už TrailBlazers. Niekada per tuos metus nerašiau, kad Heatai geriausi ar panašiai (o ta labai lengvai galima patikrinti, visi rašyti postai lengvai prieinami profilyje)

Man tiesiog juokinga kai kaikurie žmones rašineja neva, pažiurėsim kiek HEAT fanu taps CAVS fanais, nė nesusimastydami. kad yra sirgaliu rušys serganti už žaideją, o ne už komandą. Sitame forume tokiu daug, tarkim pirmas i galva atejęs yra narys VinCarter15 kurio mėgstamiausia komanda pasikeite per vieną naktį, ji gal irgi vadinsi gloryhunterr'iu? Ai ne palauk, Carteris ne LeBronas, todėl VinCarter atveju čia nieko tokio...

Pabaigai štai mano komentaras rašytas 2013-11-28 11:01 Kai LeBronas turbūt, dar nė nesvajojo grįšiąs grįžti i CAVS

Velgi, jei LeBronas nuspres gainiotis statistikos irodys eilini karta, kad siu laiku sportininkam ne titulai ir ju garbe svarbiausia, o vaikytis bereiksmiu rekordu... ziedas su cavs manau butu daug saldesnis nei kazkokie rekordai. Duosiu pavyzdi is 90's sportininku mastymo. Pradziai F1. Schumaheris turedamas viska su Benneton (2WDC titulai is eiles) nusprende ieskot isukiu nuejo i vidutinioke ferrari... pirmieji metai sunkus, bet zinom visi kas ivyko poto. Dar is F1, A. Newey. Sedejo Williamse topineje komandoje, nuejo i "nelabai traukiancia" McLaren ir iskovojo 1WCC ir 2WDC Hakkinenui. Pasidare nuobodu nuejo velgi i vos vaziuojancia, ka tik i F-1 atejusia Red Bull 2006... Ka jis padare su RB matom, krauna visiem sekunde i rata atsipute :) Kaip sportininkas manau turi ieskot isukiu. LeBronas jau daug pasieke su Majamiu ne jau nera isukio jam paciam padaryt ta pati su cavs? Nes Majamis pats matai neturi konkurencijos nuo susikurimo pradzios (mavs nunese ziedus, bet 4m is eiles finale daug ka pasako). Tas pats Kobe NBA ziedu prisirinkes, turi olimpini/pasaulio auksa nejau nesinori gaut ir eurolygos ziedo? (kaip Manu). Tai va, pagrindine mano mintis buvo ar LeBronui nera isukio pakelt cavs, juk su majamiu taip trokstama zieda jau paeme, o statistika yra tik statistika... Ziedas su cavs>ziedai su majamiu :)
2014-07-12
+6
Atsakyti
Net apsidžiaugiau perskaitęs AJ komentarus. Turbūt vienintelis mąstantis veikėjas šitame forume.

Tas ir juokingiausia, kuomet dauguma čia peza: AŠ JUK PALAIKAU LEBRONĄ, O NE KOMANDĄ.

nu tai wtf kiek Jums metų? Suprasčiau, kai penktokai vaikosi paskui savo mėgstamiausius žaidėjus ir vieną sezoną laksto su Lakers maike, o kitą galbūt su Magic, ar kitos komandos. Whatever.

Bandwagoners ir kitaip nepavadinsi. Tik nepamirškit visi Heat „fanai" savo profiliuose mėgstamiausią komandą pasikeisti į Cavs. Tarkim, jei mėgstami žaidėjai iš Žalgirio pereina į Rytą ar Neptūną, tai jūs jau palaikysit būtent tas komandas, o ne Žalgirį? Aš bulius palaikiau nuo velniai žino kiek metų ir man nesvarbu ar jie konferencijos autsaideriai, ar viena geriausių lygos komandų. Nežinau, gal aš vienintelis taip mąstau, bet tas žaidėjų vaikymasis man atrodo apgailėtinai. Palaikai komandą - tai ir palaikyk iki galo, nesvarbu jai sekasi ar ne.
2014-07-12
+2
Atsakyti
Apskritai visa diskusija apie LeBrona Cavs. Manau su šypsena tai skaitys ir Byron su Tromoos kurie sakė, kad realiame gyvenime toks scenarijus neįmanomas, ir James tikrai liks Heat

http://www.basketnews.lt/news-67605-jame...
2014-07-12
+2
Atsakyti
va
LET"S GO HEAT!! iki gyvenimo galo tik HEAT ir man dzin, mes sedesim dugne ar 1 vietoje . HEAT - NUMERIS 1
2014-07-12
-2
Atsakyti
Anonimas
WEEDasNet apsidžiaugiau perskaitęs AJ komentarus. Turbūt vienintelis mąstantis veikėjas šitame forume.Tas ir juokingiausia, kuomet dauguma čia peza: AŠ JUK PALAIKAU LEBRONĄ, O NE KOMANDĄ.nu tai wtf kiek Jums metų? Suprasčiau, kai penktokai vaikosi paskui savo mėgstamiausius žaidėjus ir vieną sezoną laksto su Lakers maike, o kitą galbūt su Magic, ar kitos komandos. Whatever.Bandwagoners ir kitaip nepavadinsi. Tik nepamirškit visi Heat „fanai" savo profiliuose mėgstamiausią komandą pasikeisti į Cavs. Tarkim, jei mėgstami žaidėjai iš Žalgirio pereina į Rytą ar Neptūną, tai jūs jau palaikysit būtent tas komandas, o ne Žalgirį? Aš bulius palaikiau nuo velniai žino kiek metų ir man nesvarbu ar jie konferencijos autsaideriai, ar viena geriausių lygos komandų. Nežinau, gal aš vienintelis taip mąstau, bet tas žaidėjų vaikymasis man atrodo apgailėtinai. Palaikai komandą - tai ir palaikyk iki galo, nesvarbu jai sekasi ar ne.


Duosiu pavyzdį su ta pačia F1 :)

1998... netikras brolis tuomet stebėdavo F1 na ir aš prisesdavau pažiurėt mašinyčių :) Nelqbai žinojau, kas ten važoneja išsirinkau vaikinuką su salotiniu šalmu, tiesiog viena mėgstamiausių spalvų salotinę, toks random pasirinkimas. Paskui kai pradėjau ir toliau domėtis F1 taip ir likau su R.Schumacheriu, Skynė pergales williamse, kapojosi su Montoya, bet štai vieną dieną perejo i Toyota. Tai ką turėjau daryt? Likt Williamse? Juk ne Williams'as mane atvede į F1. Vieni serga už Ferrari, kiti serga už patį lenktyninką, visada buvo dvi sirgaliu rušys.

Nepamirškit, kad daugelis iš čia neturi jokiu sąsajų su JAV miestais, serga random kaip ir aš pradejau sirgt už RS. Tai jeigu žmogus irgi pradėjo žiurėt NBA nuo LeBrono kodėl jis turi sirgt už komandą jeigu jį į NBA atvede žaidėjas?
2014-07-12
-5
Atsakyti
WTF? atjungė :)
2014-07-12
+6
Atsakyti
AJTavo megstamos komandos yra apgailetinos ir viskas labai aisku. Raptors ir Rockets tu megsti vien del lietuviu, ju nebutu tau butu dzin. Heat megai vien del LeBrono, o Cavs dabar staiga pamegai nes ten keliasi Jamesas ir seip stipri komanda nusimato. Tai palaikai lietuvius ir ta kas gerai zaidzia. Butu kokie Hornets pasirase su lbj tai dabar cj vadintumeis Aartūras Milaknis (Heat,Hornets,Rockets,Raptors).


+++
2014-07-12
+1
Atsakyti
Man tai atrodo normalu palaikyt tiek komandą, tiek ir atskirus žaidėjus. Jeigu man patinka žiūrėt, kaip žaidžia kažkuris žaidėjas ir jis staiga pereina į kitą komandą, tai žinoma ir mano palaikoma komanda pasikeičia. Aš gi negyvenu JAV, nesergu už kažkokį miestą. Neidentifikuoju savęs, kaip jų kultūros dalies. Yra komandų, kurios patinka. Yra kurios nepatinka. Taip pat ir su žaidėjais.

O tie, kurie stumia čia ant gloryhunterių, bandwagonerių ir t.t., tai siūlau pirmiausiai pasižiūrėt į save. Ar tikrai jau jūs esat prisiekę kažkurios komandos fanai? Atsakykit patys sau, į kiek varžybų esat nuėję savo palaikomos NBA komandos. Hm, o ar apskritai Amerikoj esat buvę? Ne? Kažkodėl visai nenustebau. Tai kokie jūs fanai tada? Sirkit už tas savo komandas, aš nieko prieš jus neturiu. Sirkit ir tada, kai jos beviltiškai pralaimi. Pirmyn. Ir nepamirškit į varžybas nueit. O jei neinat, tai esat dar labiau apgailėtini, nei tie, kurie dėl pramogos pasirenka ką palaikyt ir jų pasirinkimas kiekvieną sezoną vis keičiasi. Kartais net ir po kelis kartus per sezoną.
2014-07-12
+13
Atsakyti
Patikslinimui: aš gerbiu tuos, kurie palaiko vieną komandą ir savo simpatijų nekeičia. Kurie save identifikuoja, kaip kažkurios komandos fanus.

Užstūmiau tik ant tų, kurie tai iškelia, kaip vienintelę ir nenuginčijamą tiesą. Kurie nesupranta, kad vienodai galima palaikyt ir kelias komandas. Arba keist palaikomą komandą priklausomai nuo mėnulio fazės, vėjo stiprumo, ar ten žaidžiančių žaidėjų.

Krepšinis, visų pirmiausiai yra pramoga. Ir jis turi teikti teigiamas emocijas. Čia ir dabar. Kiekvieną kartą. Dėl to daug žmonių ir pasirenka palaikyti laiminčias komandas. Nes tai suteikia daugiau teigiamų emocijų. O laimingiems žmonėms ir gyvenime paskui labiau sekasi ;]
2014-07-12
+24
Atsakyti
AJ
F1 ir NBA... Nu jo tik priminimas nedidukas. F1 komandoj 2 zmones, NBA komandoj zaideju 12+, ir seip kazkaip pamoina lygint masinas ir kase. Kai laimi jusu pvz. kad ir tas pats LBJ ((dabar kalbu ne tik apie ji, bet ir kitus zaidejus, kuriuos sekioja fanai, nors kitu TOKIU nera daug)) su savo komanda jus dziaugiates uz ta 1 is 12, nors jum visai p**ui tie like 11, kurie sudaro kiek didesne dali nei jis vienas. Taigi turiu galvoj, kad komentaruose po pvz. eilines Cavaliers pergales kitam sezone (jei viskas susiklostys kaip planuota) nerasykit "Cavs dievai, omfg leidziu i kelnes is laimes" ir panasaus bullshit'o. Tiesiog rasykit " yeyyy Lebronas valdo jis karalius omg <3". Kaip supratau cia jus paminit tik 2 grupes fanu: KOMANDU FANUS (Kurie palaiko komanda, nesvarbu ar jie 1 ar 30), ir tokie kurie valkiojas kaip seselis paskui 1 zaideja (dazniausiai James'a). Ir yra tokiu kurie tiesiog palaiko ta, kas yra 1 vietoj, nesvarbu ar ten yra James ar koks kitas ar ten nera jokios super-zvaigzdes, manau, kad tokie ir yra didziausi krepsinio atsilikeliai, nes jie niekada nepajaus to jausmo, kai ta komanda uz kuria sergi 10 metu iveikia tokia komanda, kuria milijonai palaiko keleta menesiu.
2014-07-12
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2 3  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.