Komentarai

1 2  »
Sveiki, noreciau paklausti jusu nuomones kas geriau atrodo si sezona NBA?

Mano pacio nuomone butu, kad JV si sezona tikrai neziba daugiau pasizymi blogumu. Tikrai nereikia sakyti, kad treneris ar zaidejai kalti. Teko ziurit vienas kitas Raptors varzybas ir tikrai maciau, kad Jonas kvailai lipa i medi, daro kvailu klaidu. Ir dazniausiai jo + - raptors komandoje buna prasciausias... Isvis tik kelias varzybas suzibejo :((

O vat Donatas tikrai dziugina kiek teko skaityti houston rockes foruma tai fanai dziaugiasi ir visi sako, kad dabar Donatas yra po Hardeno
2014-12-06
-5
Atsakyti
Dabar geresnis neabejotinai D-MO, bet gris gi howards ir jones ( be kuriu rockets puikiai apseitu ) nu ir pelnys po 6 taskus per rungtynes kaip ir praeita sezona... O JV turi nebloga pozicija raptorsuose, bet jei zais taip visada tai nieko gero.. nes jis tikrai siemet nieko gero neisdarineja...
2014-12-06
-3
Atsakyti
bezdalas
Taip ir bus. Donce techniskas, o Jonas sustabarejas vienpusiskas lipimo i medi atstovas bei fake shot pocius2 Apkeisk juos komandom, Doncei sudaryk siltnamio salygas kurias turejo Jonas nuo pat pirmu dienu NBA ir vaizdas kardinaliai kitoks bus. Jonas susigadino savo technika, viska per jega gruda su keleta judesiu arsenale. Dar neisvykus i USA ir metima turejo is vidutinio ir mesdavo nedvejodamas, o ten nuvykes ir pradangino si elementa. O galejo drasiai but Ilgausko atitikmens. Visus duomenis tam turejo.
2014-12-06
+3
Atsakyti
Anonimas
Nereikia čia sutirštint spalvų. Tiek vienas, tiek kitas tobulėja. Jonas šitam sezone atrodo tikrai geriau, nei praėjusiame. Jeigu žiūrėjot tik blogas jo varžybas, tai gal vertėtų ir gerų pasižiūrėti? Pažiūrėkit tas, kai įmetė 27 taškus ir nekils klausimų, ar patobulėjo jis. Atsiradę nemažai naujų judesių, gali jau ir kaire ranka įmesti puskablį. Viskas tvarkoj su Jonu. Ir jis dviem metais už Donatą jaunesnis.

O Motiejūnas tikrai nuostabus šitam sezone. Pagaliau atsiskleidė ir demonstruoja, kad ne veltui jam buvo žvaigždės etiketė klijuojama. Motiejūno judesių arsenalo galėtų jam pavydėt bet kuris 7-footeris. Labai sėkmingai meta tiek kaire, tiek dešine. Puikiai mato aikštę, greitai juda. Tiesiog natūralus talentas.

Apibendrinant, Motiejūną žiūrėti yra gražiau, nei Valančiūną. Donatas turi savo arsenale daug daugiau ginklų ir dalis iš jų atrodo itin efektingai. Tačiau šiam momentui Valančiūnas vis dar yra efektyvesnis žaidėjas. Jis daro mažiau, nei Donatas, bet tai ką daro - daro gerai dažniausiai.
2014-12-06
-1
Atsakyti
Pritariu bezdalui... Jei D-MO gautu tiek laiko kiek JV visada nesvarbu butu howardas ir jones tai jie butu nesulyginami... DMO greitesnis ir moka visko daugiau ir i ji graziau ir maloniau ziuret... o JV tas pats per ta pati ball fake ir tada to the rim ir viskas... O DMO viska gali kartais ir troica imeta... As rytofanas DMO yra kaunietis o JV zaide ryte, bet asmeniskai man tai DMO zymiai labiau patinka...
2014-12-06
-4
Atsakyti
Anonimas
PalaikomLietuva, šiaip Donatas vidutiniškai ilgiau žaidžia už Joną, tai apie kokį laiką tu kalbi?
2014-12-06
-1
Atsakyti
Anonimas
Pliki skaičiai:

Donatas - 25.9 min, 8.8 pts, 6.1 reb, 1.5 ast, 0.4 blk, 0.6 stl, 49.3 FG%, 66.7 FT%

Jonas - 25.8 min, 11.5 pts, 8.1 reb, 0.5 ast, 1.3 blk, 0.2 stl, 54.6 FG%, 80.2 FT%

Vartykit kaip norit, šiai dienai, Jonas vis dar yra efektyvesnis per tą patį laiką.
2014-12-06
-5
Atsakyti
Anonimas
Pagal +- statistiką

Rockets lyderiai:

Terrence Jones, Dwight Howard, Trevor Ariza, James Harden, Patrick Beverley, Donatas Motiejunas

Toronto lyderiai:

DeMar DeRozan, Lou Williams, Kyle Lowry, Patrick Patterson, Tyler Hansbrough, Amir Johnson, Greivis Vasquez, James Johnson, Terrence Ross, Charles Hayes, Jonas Valanciunas.

Valančiūnas lenkia tik nežaidžiančius Stiemsma, Caboclo, Fields ir Nogueira.

Žiūrint iš šitos pusės, tai Jonas tikrai nenusipelno daugiau žaidimo laiko, nes visi kiti keturi aukšti žmonės (Pat, Tyler, Amir ir net Hayes) naudingiau laiką aikštėj išnaudoja.
2014-12-06
+4
Atsakyti
bezdalas
Anonime, zinok, jeigu butu atvirksciai, tai Jonui tektu po pernyksciais lapais sleptis.

Kitaip ir negali but. Jonas nuo pat pirmu dienu starto penkete laikomas buvo,auginamas,zindomas papu, tik kad dividentus greiciau nestu. O ka Motiejunas? Suolo galas, pasityciojimas su siuntinejimu po antrine lyga. Va tau isvardintos priezastys del kuriu Jonas ir privalo atsispindet statistiskai geriau nei skaityk pirmakursis studentas.
2014-12-06
+5
Atsakyti
D-MO all the way
blem lygina stat, kai D-MO stato i C pozicija, kai jis yra tikras PF. apie tai irgi pagalvokit.....
2014-12-06
+4
Atsakyti
Anonimas
Ir kiek tas D-MO žaidžia toj centro pozicijoj? Aišku, čia tik pliusas, kad ir ten gauna pasireikšt, bet absoliuti dauguma laiko tai kaip PF ir žaidžia. Black šiaip centru lošia dabar, kai iškritęs Howardas.
2014-12-06
Atsakyti
AnonimasNereikia čia sutirštint spalvų. Tiek vienas, tiek kitas tobulėja. Jonas šitam sezone atrodo tikrai geriau, nei praėjusiame. Jeigu žiūrėjot tik blogas jo varžybas, tai gal vertėtų ir gerų pasižiūrėti? Pažiūrėkit tas, kai įmetė 27 taškus ir nekils klausimų, ar patobulėjo jis. Atsiradę nemažai naujų judesių, gali jau ir kaire ranka įmesti puskablį. Viskas tvarkoj su Jonu. Ir jis dviem metais už Donatą jaunesnis.O Motiejūnas tikrai nuostabus šitam sezone. Pagaliau atsiskleidė ir demonstruoja, kad ne veltui jam buvo žvaigždės etiketė klijuojama. Motiejūno judesių arsenalo galėtų jam pavydėt bet kuris 7-footeris. Labai sėkmingai meta tiek kaire, tiek dešine. Puikiai mato aikštę, greitai juda. Tiesiog natūralus talentas.Apibendrinant, Motiejūną žiūrėti yra gražiau, nei Valančiūną. Donatas turi savo arsenale daug daugiau ginklų ir dalis iš jų atrodo itin efektingai. Tačiau šiam momentui Valančiūnas vis dar yra efektyvesnis žaidėjas. Jis daro mažiau, nei Donatas, bet tai ką daro - daro gerai dažniausiai.


Kaip ir minejau, kad suzaidzia labai retai gerus susitikimus... Ziureti teko ne viena maca , kad viskas tas pats pora kartu imeta paskiau per jega bandoma pelnyti taskai lipimas i medi ir visad taip pat.

O siaip kas cia statistika lygino reik prisimint, kad DMO sezono pradzioi buvo suolo galas, kol negavo pasireikst cia panasiai kaip su J. Linu
2014-12-06
-4
Atsakyti
siaip
Anonimas

Tu varzybas bent kiek paziurek...., vien D-MO centrus gina , o ji keicia Black.
2014-12-07
+3
Atsakyti
to siaip
Nenusisnekek, Black centruoja visada
2014-12-07
+5
Atsakyti
bachūras
Šiand lošia su saulėm Magicjūnas. Turėtų užsiaust, gal net rekordą savo rezultatyvumo pamušt.
2014-12-07
-2
Atsakyti
klipata
Eikit miegot. Valanciunas jau kelinta sezona be atostogu varo, tai visalaik gera forma islaikyti nera lengva. + Jis dar pora metu jaunesnis uz Motiejuna, todel nebeprikolinkit su tais studentais. Taip, aiksteleje jis atrodo suletejes, bet vis del to jis nera pietietis arba juodaodis, kurie labai greit bresta ir su jo fizine kondicija profesionalus trenerai manau dar tikrai dirbs. O kada jus Motiejuna pastebejot ir iskelet? Po Paskutiniu 5 rungtyniu? Taip, jis tikrai gan gerai atlieka savo darba ir yra patobulejes, atrodo labiau subrendes, taciau nereik perspaust. Uztektu, jog kita graju Valanciunas suzibetu, o Motiejunas silpniau sulostu ir jusu nuomones vel keistui 360 laipsniu :D
2014-12-07
-2
Atsakyti
bezdalas
ne taip supratai. Studentas pavartotas palyginimui nupiest situacijai. Jis tik si sezona gauna tiek pat laiko kaip Jonas, o visus kitus buvo marinamas skirtingai nei Jonas. Del to ir sakau, kad, jei jau dabar Motiejus butu statistiskai grafose auksciau nei Jonas pastarajam turetu but geda, kadangi jis visa laik buvo zindomas papuku.
2014-12-07
-2
Atsakyti
Anonimas
valančiūnas 2 metais jaunesnis, taip kad čia jokių diskusijų negali būt.
2014-12-07
+6
Atsakyti
to klipata
jei 360 laipsniu tai nuomones liktu tokios pacios
2014-12-07
+5
Atsakyti
Zmogas
Sakot valanciunas jaunesnis, bet jie vienu metu i lyga atejo, taip kad cia lygus jie yra.
2014-12-07
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.