Ar zalgiris iskovos nors viena pergale top 16-koje?

Komentarai

«  1 2 3 4 5 6  »
trinkit ta tema, Bnews..nu kam neapykanta skatint?
2015-01-09
+1
Atsakyti
uzauk gal viena karta
nestumiu ne ant vienos komandos, bet tu, su savo duhiskom temom rytui garbes nepridedi. gailiuosiu normaliu ryto fanu, kad tarp ju yra tokiu kailiu.
2015-01-09
-11
Atsakyti
Anonimas
susitaikykit gi, kad čia yra trolių puslapis. Normalioms diskusijoms čia ne vieta.
2015-01-09
-5
Atsakyti
ekspertas
shudfaniai verkia :DDD dar be to vakar suzinojo, kad nenebus tu antranku i EL, tai vos ne amzmiasm eurolygos nematys, nuopisaos polskos kurwa faniuksciai, kuriu dauguma shudlenkaii ir shudrusiai, o lietuviai ten is vis klounai kur salia tokiu salia stovi ir kazka rekauja :D :D :D Lietuvos geda
2015-01-10
+1
Atsakyti
Anonymus
Ar tu durnas sukurei diskusija jau po zalgirio pergales? Vps daunas krw rytfanis matosi nx...
2015-01-10
-6
Atsakyti
O koks skirtumas? Atsakymas i sia tema jau yra - zalgiris iskovojo viena pergale top-16. Suzaide virs savo galimybiu, o dabar jau antros ju pergales laukt neverta. Beje, dziaugtis dar galima, kol pirmadienis ne atejo. Ten jau zaliaskuriams vietos dziaugsmui nebus. LR atvaziuos ir nuleis zk ant zemes.
2015-01-10
+6
Atsakyti
GalingasO koks skirtumas? Atsakymas i sia tema jau yra - zalgiris iskovojo viena pergale top-16. Suzaide virs savo galimybiu, o dabar jau antros ju pergales laukt neverta. Beje, dziaugtis dar galima, kol pirmadienis ne atejo. Ten jau zaliaskuriams vietos dziaugsmui nebus. LR atvaziuos ir nuleis zk ant zemes.


kalbek tai sau ir toliau-gal geriau pasijausi, plytfani :D
2015-01-10
-10
Atsakyti
Bnews, tai gal trinsit tema, ar kaip idiotai toliau daugiau komentaru siekiat?
2015-01-10
-15
Atsakyti
abcde
jau iskovojo. daune
2015-01-10
-4
Atsakyti
HI
GalingasO koks skirtumas? Atsakymas i sia tema jau yra - zalgiris iskovojo viena pergale top-16. Suzaide virs savo galimybiu, o dabar jau antros ju pergales laukt neverta. Beje, dziaugtis dar galima, kol pirmadienis ne atejo. Ten jau zaliaskuriams vietos dziaugsmui nebus. LR atvaziuos ir nuleis zk ant zemes.


po pirmadienio tu tik nepradink pusei metu ok?
2015-01-10
+1
Atsakyti
o kiek piktu zalfaniu komentaru, as tiesiog hiperbolizavau ta situacija su 0 pergaliu, nes realiai ar 0, 1 ar netgi 2, bet kuriam kitam normaliam klubui butu geda, bet tik ne lietuviskam pajuokos objektui legendai zk, jiem svarbu papulti top 16 ir tiesiog meistriskumas nebeleidzia kazko pasiekti, tai vyrai atsipalaiduoja, ir bando bent jau gerinti eurolygos antirekordus, nes kazka gero pasiekti tie nevykeliams, manau tiesiog neleidzia jegos, o ta atsitiktine pergale pries alba, tik viena is retu varintu, kai zk ziauriai sekesi, o alba, zaide puse jegos, be to nebuvo radoseviciaus, po pirmadienio rungtyniu kai rytas volu pervaziuos sita zalia projekteli, galesit mazvaikiai vel sluostyti savo kruvinas asareles ir snarglius
2015-01-10
-3
Atsakyti
aintrachto kiek piktu zalfaniu komentaru, as tiesiog hiperbolizavau ta situacija su 0 pergaliu, nes realiai ar 0, 1 ar netgi 2, bet kuriam kitam normaliam klubui butu geda, bet tik ne lietuviskam pajuokos objektui legendai zk, jiem svarbu papulti top 16 ir tiesiog meistriskumas nebeleidzia kazko pasiekti, tai vyrai atsipalaiduoja, ir bando bent jau gerinti eurolygos antirekordus, nes kazka gero pasiekti tie nevykeliams, manau tiesiog neleidzia jegos, o ta atsitiktine pergale pries alba, tik viena is retu varintu, kai zk ziauriai sekesi, o alba, zaide puse jegos, be to nebuvo radoseviciaus, po pirmadienio rungtyniu kai rytas volu pervaziuos sita zalia projekteli, galesit mazvaikiai vel sluostyti savo kruvinas asareles ir snarglius


Pats suvoki jog eilini syki likai apsisikelio vietoje. Ir pradziu aiskinai apie nors viena pergale, dabar jau ji tavo atsitiktine:DDD Eurolygos antirekordus gerinate tik jus nes neveltui uzmemete paskutine vieta jau reguliariajame ir buvote ismesti i kibira plius dar B+ licenzija buvo atimta. Del pirmadienio nepergyvenk nes eilini syki busi pasislepes ir slapciomis tik skaitysi kaip visi tyciojasi is tavo bronzines parodijos eilinio issityciojimo. Zalgiris jusu angare jus jau si sezona nuleido, todel Kaune bus dar lengviau. Tavo raudona komuniagu kurwa gales eilini syki pajusi ta pazeminima bei visos Lietuvos krepsinio fanu panieka bei pasislykstejima.
2015-01-10
-4
Atsakyti
D
na jo eilini kart apsitriochlinau
2015-01-10
-5
Atsakyti
lkl
o tai ko rytas taip lenda i ta eurolyga ? kad iskovotu 1 fuksine pergale is 10 rungtyniu, taptu prasciausia komanda eurolygoj ir gryztu i euro kibira ? :D juk pries Plejoscio cfu ar turow laimet daug lengviau nei pries visokius real ar maccabi, sedekit ten ir dziaukites ;)
2015-01-10
-3
Atsakyti
Fakeaintrachto kiek piktu zalfaniu komentaru, as tiesiog hiperbolizavau ta situacija su 0 pergaliu, nes realiai ar 0, 1 ar netgi 2, bet kuriam kitam normaliam klubui butu geda, bet tik ne lietuviskam pajuokos objektui legendai zk, jiem svarbu papulti top 16 ir tiesiog meistriskumas nebeleidzia kazko pasiekti, tai vyrai atsipalaiduoja, ir bando bent jau gerinti eurolygos antirekordus, nes kazka gero pasiekti tie nevykeliams, manau tiesiog neleidzia jegos, o ta atsitiktine pergale pries alba, tik viena is retu varintu, kai zk ziauriai sekesi, o alba, zaide puse jegos, be to nebuvo radoseviciaus, po pirmadienio rungtyniu kai rytas volu pervaziuos sita zalia projekteli, galesit mazvaikiai vel sluostyti savo kruvinas asareles ir snargliusPats suvoki jog eilini syki likai apsisikelio vietoje. Ir pradziu aiskinai apie nors viena pergale, dabar jau ji tavo atsitiktine:DDD Eurolygos antirekordus gerinate tik jus nes neveltui uzmemete paskutine vieta jau reguliariajame ir buvote ismesti i kibira plius dar B+ licenzija buvo atimta. Del pirmadienio nepergyvenk nes eilini syki busi pasislepes ir slapciomis tik skaitysi kaip visi tyciojasi is tavo bronzines parodijos eilinio issityciojimo. Zalgiris jusu angare jus jau si sezona nuleido, todel Kaune bus dar lengviau. Tavo raudona komuniagu kurwa gales eilini syki pajusi ta pazeminima bei visos Lietuvos krepsinio fanu panieka bei pasislykstejima.


Visi kauno zalgerio fanai vienodai apgailetini ir argumentuoja taip pat apgailetinai. Siemet jau niekas neprisimena ta LR "antirekorda" ir niekam tai neidomu isskyros LR hater'iu grupeles. Uztad visi zino, kad is pasalpu gyvenanti kowianska lizingine padla jau 15 metu is eiles daro geda Lietuvai, visada apsiriboja fuksiniu patekimu i top-16 i pastoviai atlieka ten analinio klouno vaidmeni. Laukit, laukit pirmadieno, polski kowianski, tik ta pirmadieni prisiminsit ilgam, kai LR patratins jus :DDD
2015-01-10
-8
Atsakyti
sdf
LizinginisFakeaintrachto kiek piktu zalfaniu komentaru, as tiesiog hiperbolizavau ta situacija su 0 pergaliu, nes realiai ar 0, 1 ar netgi 2, bet kuriam kitam normaliam klubui butu geda, bet tik ne lietuviskam pajuokos objektui legendai zk, jiem svarbu papulti top 16 ir tiesiog meistriskumas nebeleidzia kazko pasiekti, tai vyrai atsipalaiduoja, ir bando bent jau gerinti eurolygos antirekordus, nes kazka gero pasiekti tie nevykeliams, manau tiesiog neleidzia jegos, o ta atsitiktine pergale pries alba, tik viena is retu varintu, kai zk ziauriai sekesi, o alba, zaide puse jegos, be to nebuvo radoseviciaus, po pirmadienio rungtyniu kai rytas volu pervaziuos sita zalia projekteli, galesit mazvaikiai vel sluostyti savo kruvinas asareles ir snargliusPats suvoki jog eilini syki likai apsisikelio vietoje. Ir pradziu aiskinai apie nors viena pergale, dabar jau ji tavo atsitiktine:DDD Eurolygos antirekordus gerinate tik jus nes neveltui uzmemete paskutine vieta jau reguliariajame ir buvote ismesti i kibira plius dar B+ licenzija buvo atimta. Del pirmadienio nepergyvenk nes eilini syki busi pasislepes ir slapciomis tik skaitysi kaip visi tyciojasi is tavo bronzines parodijos eilinio issityciojimo. Zalgiris jusu angare jus jau si sezona nuleido, todel Kaune bus dar lengviau. Tavo raudona komuniagu kurwa gales eilini syki pajusi ta pazeminima bei visos Lietuvos krepsinio fanu panieka bei pasislykstejima.Visi kauno zalgerio fanai vienodai apgailetini ir argumentuoja taip pat apgailetinai. Siemet jau niekas neprisimena ta LR "antirekorda" ir niekam tai neidomu isskyros LR hater'iu grupeles. Uztad visi zino, kad is pasalpu gyvenanti kowianska lizingine padla jau 15 metu is eiles daro geda Lietuvai, visada apsiriboja fuksiniu patekimu i top-16 i pastoviai atlieka ten analinio klouno vaidmeni. Laukit, laukit pirmadieno, polski kowianski, tik ta pirmadieni prisiminsit ilgam, kai LR patratins jus :DDD


rito praeitu metu anti rekordu nieks neprisimena o zalgirio paskutiniu 15 metu pasirodymus tu atsimeni :D :D :D tai kas cia jobnutas heiteris?
2015-01-10
+5
Atsakyti
lkl
kai jonelis taske tevuko pinigus kairen ir desnen, keisdavo trenerius kas keli menesiai, supirkdavo kruva niekam nereikalingu lkl lygio zaideju kaip kieza, pakamanis, balocka, jankauskas, nupirkdavo zaideju su 10-15 tasku vidurkiu is eurolygos, acb, nba ar blogiausiu atveju eurocup uz kosmines sumas kol grandai net nebudavo baige savo sezono tai pora kartu ir pavyko patekt i top16, rezultatas praskolintas laikrastis su 100mln skolom, komanda su 10 mln skolu uzstatyta beobasketui, o kai pinigu kranelis uzsisuko visi normalesni klubai i sita laikrasteli valosi siknas nuo pirmu rungtyniu, iki top 16 net toli ;) Zalgiris per pirmus kelis kartus eurolygoj du kartus zaide finale, ir karta laimejo ;)

P.S. ir bukit savo vietoj bronzininkai, jus tokiais busit maziausiai iki pavasario ;)
2015-01-10
-3
Atsakyti
LizinginisFakeaintrachto kiek piktu zalfaniu komentaru, as tiesiog hiperbolizavau ta situacija su 0 pergaliu, nes realiai ar 0, 1 ar netgi 2, bet kuriam kitam normaliam klubui butu geda, bet tik ne lietuviskam pajuokos objektui legendai zk, jiem svarbu papulti top 16 ir tiesiog meistriskumas nebeleidzia kazko pasiekti, tai vyrai atsipalaiduoja, ir bando bent jau gerinti eurolygos antirekordus, nes kazka gero pasiekti tie nevykeliams, manau tiesiog neleidzia jegos, o ta atsitiktine pergale pries alba, tik viena is retu varintu, kai zk ziauriai sekesi, o alba, zaide puse jegos, be to nebuvo radoseviciaus, po pirmadienio rungtyniu kai rytas volu pervaziuos sita zalia projekteli, galesit mazvaikiai vel sluostyti savo kruvinas asareles ir snargliusPats suvoki jog eilini syki likai apsisikelio vietoje. Ir pradziu aiskinai apie nors viena pergale, dabar jau ji tavo atsitiktine:DDD Eurolygos antirekordus gerinate tik jus nes neveltui uzmemete paskutine vieta jau reguliariajame ir buvote ismesti i kibira plius dar B+ licenzija buvo atimta. Del pirmadienio nepergyvenk nes eilini syki busi pasislepes ir slapciomis tik skaitysi kaip visi tyciojasi is tavo bronzines parodijos eilinio issityciojimo. Zalgiris jusu angare jus jau si sezona nuleido, todel Kaune bus dar lengviau. Tavo raudona komuniagu kurwa gales eilini syki pajusi ta pazeminima bei visos Lietuvos krepsinio fanu panieka bei pasislykstejima.Visi kauno zalgerio fanai vienodai apgailetini ir argumentuoja taip pat apgailetinai. Siemet jau niekas neprisimena ta LR "antirekorda" ir niekam tai neidomu isskyros LR hater'iu grupeles. Uztad visi zino, kad is pasalpu gyvenanti kowianska lizingine padla jau 15 metu is eiles daro geda Lietuvai, visada apsiriboja fuksiniu patekimu i top-16 i pastoviai atlieka ten analinio klouno vaidmeni. Laukit, laukit pirmadieno, polski kowianski, tik ta pirmadieni prisiminsit ilgam, kai LR patratins jus :DDD


Net apsiverkiau is juoko. Visa Lietuva juokiasi is vainausko raudonos komuniagu sliuchos, kuria tiek metu Zalgiris spardo, juokiasi is ju pasirodymu eurolygoje o sita kacapine ziurke islenda ir bando eilini syki viska iskraipyti. Kai sudrytis buvo gaidinamas visu eurolygoje bei uzeme paskutine vieta tai raudonzalupiai samoningai bando nutyleti, o va kad Zalgiris pastoviai sedi tarp sesiolikos Eurolygos komandu tai sitos komuniagu nuopisos vadina geda:DDD Ziurek dar kaip eilini syki drasinasi pries pirmadieni nors si sezona Zalgiris jau du kartus valesi kojas i raudona komuniagu skudura. Ne tik Zalgiris, bet ir Neptunas jau valosi kojas i sita raudonaja kekse, o sitie vis ardosi savo kasmetinese svajones. Praeitam sezona raudona komuniagu PADLA buvo nuleista i bronzini gaidyna tai rytfaniu ismatos isvis pasiuto siame sezone:DDDDDDDD

P.S. Dabar eik parasyk is kito savo klono, visu tu bezdzioniu, europos veido, arsavin ir panasiu urodu.
2015-01-10
+2
Atsakyti
Markasz
1. laikrastis zaidzia suns budos lygio salei, Zalgiris vienoj geriausiu ir moderniausiu arenu europoj.

2. laikrasti ateina paziuret tik zurnalistai ir keli simtai ziopliu, lankomumas vienas zemiausiu visam kibire. Zalgiris nuolat tarp lankomiausiu eurolygoj.

3. i laikrasti visi valosi sikna eurolygoj, 3/20 pergaliu per du sezonus, Zalgiris nuolat patenka i top16

4. Zalgiris valosi sikna i laikrascio komanda, laimeta jau 4 lkl titulai is eiles, siemet jau 2 kartus nusivale.

5. taip kad giedokit gaidziai, tik del jusu nevykeliu komandos atimta 2 vieta is Lietuvos eurolygoj.
2015-01-10
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 2 3 4 5 6  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.