Neptūnas 2015-2016

Komentarai

«  1 ··· 8 9 10 11 12 ··· 18 ··· 27 ··· 36 ··· 45 ··· 53  »
Galdika išsaugos.

Dar nenustebciau jeigu Sinica ir Vasyliu išsaugos.

Dalbajobe tu promile. Eik samagono lakti
2015-07-07
+4
Atsakyti
žaliaSieraJus man pasakykit ant kiek reikia buti atsilupusiu, kad nesuprast tokio dalyko jog turint nevisai didelį biudžetą reikia rašytis 3 metų sutartis su jaunais ir kylančiais tokiais kaip Mockevicius, Kariniauskas, Tarolis jeigu nori kažką išlošt ateity. Neptunas to nesupranta rašosi vienerių metu sutartis su žilstelėjusiais vidutiniokais moka jiems belekokius pinigus ir svajoja užkariaut LKL. Ko rezultatas net bronzos nelaimi. Manau jeigu ir toliau rinks sudeti panašiu keliu išsaugos Gailių, Mažeiką dar koki Dimša pasims. Tai ateinantį sezona vėl bus vargo su tokiais kaip Šiauliai, Juventusas, Dzukija. Galbut pasiseks laimeti bronza. Bet tada vel rinks pernaujo žilstelėjusiąsudetį ir vel bandys užkariauti bronzą. Kol viena diena nubus Šiauliai ar koks Panevėžys, o Neptunas liks LKL vidutiniokas forever. 4-6 vietos karaliai.


,,išsaugos Gailių'' žmogau žiūriu,kad tu tik diskusijose sėdi ir neseki naujienų:DD
2015-07-07
-3
Atsakyti
žaliaSieraGaldika išsaugos.Dar nenustebciau jeigu Sinica ir Vasyliu išsaugos.Dalbajobe tu promile. Eik samagono lakti


Vaikeli,nesigaudai krepšinyje, domėkis Plunges Olimpu,o ne čia pievas rašyk apie Neptūną. Sinica išvis manau net Lietuvos klubų rodaruose nėra,kadangi niekam nereikalingas žaidėjas kuris sugeba tik laisvas pataikyti 1kartą iš 10...
2015-07-07
+1
Atsakyti
To Crossoveris

Nu ne Šarakauskas eurolygos centras matai. Prieš Valanšiuna idomu kaip atrodytu Šarakauskas. Prieš tapati Kavaliauską.
2015-07-07
Atsakyti
Taip
Justu Sinica domisi uzsienio klubai, o Vasyliumi Siauliai, su jais net nera kalbama del sutarties pratesimo, todel ju Neptune nebematysim. O kas liecia Sarakauskas, nematau prasmes stumti ant jo, savo pozicijoje jis gali dar labiau issauti, tesiog Maksvytis nemokejo jo isnaudoti ties PF pozicija, manau, kad Adomaiciui tai pavyks.
2015-07-07
+3
Atsakyti
To crossoveris

Jei nepastebejai turejau galvoje Galdika ne Gailių. O
2015-07-07
+1
Atsakyti
O apie Sinica su ironija kalbejau. Bet manau yra dideli šansai kad Kurauskas siekia išsaugoti Sinica kitam sezonui, kiek girdejau ir Pakamani žada imti. Busim bronzos karaliai. Gal dar Matuli su Kiaušu.
2015-07-07
-3
Atsakyti
žaliaSieraO apie Sinica su ironija kalbejau. Bet manau yra dideli šansai kad Kurauskas siekia išsaugoti Sinica kitam sezonui, kiek girdejau ir Pakamani žada imti. Busim bronzos karaliai. Gal dar Matuli su Kiaušu.


Eik pakaito miegot,perkaitai....
2015-07-07
+6
Atsakyti
Čia ne su vaikais diskutuoti jusu "mastymas" yra bliudo lygio panašiai kaip Kurausko. Forever Maxima prekybcentris, akcijos ir pigus alus.
2015-07-07
-1
Atsakyti
žaliaSieraČia ne su vaikais diskutuoti jusu "mastymas" yra bliudo lygio panašiai kaip Kurausko. Forever Maxima prekybcentris, akcijos ir pigus alus.


Eik į rytfanių diskusija,o ne čia smirdėk.
2015-07-07
+2
Atsakyti
To crossoveris

Man gaila Klaipedos ir Vilniaus miestai kurie turi didziuli potenciala bet komandas valdo batviniai.
2015-07-07
Atsakyti
CrossoverisŠarakauskas vidutiniokas? Jis gi bronzinėje serijoje lyderis buvo,tai manau,kad tai buvo ir Adomaičio noras išlaikyt Šarakauską,nes minėjo,kad nori išlaikyti kelis Neptūno senbuvius. Stumi ant Kurausko,kad nepasižymi loginiu mastymu,bet nepastebi,kad pas tave jo nėra.Manai Kurauskas ims savo nuožiūra žaidėjus ir nesitars su Adomaičiu?


Kaip nekeista, bet pritariu tau. Tavo vadinamas vidutiniokas Šarakauskas prieš traumą buvo lyderis jei nežinojai. VTB buvo tarp geriausiai kovojančių dėl kamuolio žaidėjų. Praeitas sezonas truputi nenusisekė, bet jau kuo kuo, bet Šarakausku tikiu, kad griš į savo įprastą formą. Tikrai netikiu, kad Tarolis būtų geresnis pasirinkimas.
2015-07-07
-1
Atsakyti
Šeip nenukrypkim nuo temos. Visgi apmauda varo eilinę vasara prastokai formuojama Neptuno sudetis. Aš turiu savo nuomonę tu savo. Atei ruduo ir vėl kaip bebutu palaikysim Neptuną.
2015-07-07
+3
Atsakyti
DarkOgiKaip nekeista, bet pritariu tau. Tavo vadinamas vidutiniokas Šarakauskas prieš traumą buvo lyderis jei nežinojai. VTB buvo tarp geriausiai kovojančių dėl kamuolio žaidėjų. Praeitas sezonas truputi nenusisekė, bet jau kuo kuo, bet Šarakausku tikiu, kad griš į savo įprastą formą. Tikrai netikiu, kad Tarolis būtų geresnis pasirinkimas.


Žaliai sierai Šarakauskas vidutiniokas,ne man.
2015-07-07
-3
Atsakyti
Tarolis yra dar jaunas jį galima per pora metų padaryt startinio penketo eurolygos žaideju. Kaip ir Kariniauską, Mockevicių. Ir dar yra kruva tokių
2015-07-07
Atsakyti
2
Mockeviciui dar metai NCAA
2015-07-07
+23
Atsakyti
2
Puse komandos tera o jau prastokai:D Geras zenklas, uzpernai visi zadejo viutinioku vieta o daejo iki medaliu:D
2015-07-07
Atsakyti
To Taip

Nu, kad PF pozicijoje jis gali gerai atrodyt tikiu. Bet centro pozicijoje nei ugio nei masės nėra, taspats kas Valeika ar Gudaitis. Kokiam LKL vidutiniokui ir tokie centrai tinka bet prieš tokius kaip Kavaliauskas ar Javtokas tokie centrai yra silpnoki. Centro pozicijoje sekminguma lemia ugis bet dar daugiau masė ir fizinė jėga. O sunkiam kraštui reikalingas greitis ir staigumas, pataikymas iš tolėliau nes sunkus kraštas šiuolaikiniam krepšiny daugiau juda.
2015-07-07
+3
Atsakyti
Čia tiesa sakant viskas yra elementaru ir paprasta.

Rytas ir Žalgiris turi bablosu tai perka ka nori visus gerus žaidejus.

Neptūnas neturi bablosu.

Tačiau Neptunas yra pranašesnis prieš kitas LKL komandas nes žaidžia Eurocup tad gali tapti puikiu karjeros tramplynu. Delto Neptunui yra lengviau priviliot žaidejus nei Lietkabeliui.

Taigi Neptunas gali sau leisti pasirinkti žaidėjus iš visų kurių nepasirenka Rytas ir Žalgiris.

Elementaru, kad didesnę vertę turi kylantys žaidėjai, šiuo atveju tokie kuriuos užaugino taspats Žalgiris ar Rytas ir paliko ant ledo. Taip sakant dovana LKL vidutiniokams tokie žaidėjai kaip Kariniauskas, Tarolis. Užauginti ir išvyti iš namų. B ūtų kvaila jų nepriglausti argi ne taip.

Elementaru, kad Neptunas turi rinktis iš kylančių jaunų žaidėjų tokių kuriuos jau mėnėjau tuo tarpu ir gausybės kitų. Kupšas, Čižauskas, Dambrauskas.. taip pat ir kiti Žabas, Kairys.

E
2015-07-07
Atsakyti
Elementaru, kad Neptunas turetu laikytis tokios strategijos ir pasirašyti su jais 3 metu sutartis.

Ko pasakoje po poros metu butu galima tiketis paciu geriausių rezultatų už nedideles išlaidas. Visas komandos branduolys turetu buti sudaromas iš tokių žaidėjų.

Elementaru
2015-07-07
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 ··· 8 9 10 11 12 ··· 18 ··· 27 ··· 36 ··· 45 ··· 53  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.