Karaliaus Mindaugo taurė

Naujienos
2024-02-19
Jonas Miklovas, Karolis Tiškevičius ir Jonas Lekšas tiesioginiame eteryje aptarė ką tik pasibaigusį KMT turnyrą Kaune. Kas prisidirbo, o kas puikiai padirbėjo? Pasikalbam.

Tinklalaidės partneriai:
2024-02-19
Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketverte begalinę kovą ir charakterį demonstravę „Šiauliai“ galėjo pavergti daugelio širdis. Nepaisant dviejų nesėkmių, dar gruodžio mėnesį LKL turnyro lentelės dugne buvusi komanda džiaugėsi pasiektu rezultatu. „Šiauliams“ tai buvo antras istorijoje KMT finalo ketvertas. Aukščiau ketvirtos vietos jie dar nėra buvę.
2024-02-19
Kauno „Žalgiris“ apgynė Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) titulą, bet finalo ketverto varžybose dėl traumos prarado Dovydą Giedraitį. „Žalgirio“ gynėjas pusfinalio susitikimo su „Šiauliais“ antrajame kėlinyje pajuto kojos skausmus ir nebegalėjo tęsti rungtynių.
2024-02-19
Eurolygai padarius dviejų savaičių pertrauką, praėjusį savaitgalį vyko vietinės Europos krepšinio taurių varžybos. Šešiose lygose titulus paveržė Eurolygos komandos. Prancūzijoje ir Italijoje nugalėtojais tapo ne pajėgiausio Europos turnyro atstovai. Taurėse dalyvavę lietuviai toli žengė mažiau stebimose taurėse, kaip Lenkijos ar Rumunijos.
2024-02-19
Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) finalo antrojo kėlinio gale „Žalgirio“ areną aplankė senokai girdėta ovacijų banga. Ją sukėlė žmogus, pirmąsyk po 8 mėnesių pertraukos išbėgęs su Kauno „Žalgirio“ marškinėliais – Karolis Lukošiūnas.
2024-02-18
Tomas Dimša po susirinkimo rūbinėje bėgo atgal ant „Žalgirio“ arenos parketo sutvarkyti likusį čempionų formalumą. Jis kartu su Arnu Butkevičiumi pasipuošė auksinių KMT rungtynių su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“ krepšių tinkleliais.  Lygiai taip pat, kaip pernai Šiauliuose, „Žalgiryje“ tuo rūpintis ėmėsi nuo praėjusių metų susilipdęs lietuvių duetas.
2024-02-18
Gediminas Orelikas vyriškai pripažino pralaimėjimą Karaliaus Mindaugo taurės finale, bet tragedijos iš to nedarė. Visgi veteranas vieno dalyko šiose rungtynėse pateisinti negalėjo – techninės pražangos. Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ 70:86 neatsilaikė prieš Kauno „Žalgirį“ bei ketvirtą kartą KMT istorijoje pasidabino sidabro medaliais.