Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr.: AFP – Scanpix

Trečiadienį Los Andželas gyveno mintimis apie vieną žmogų. Šiame mieste buvo švenčiama Kobe Bryanto diena, kurią paminėjo ir trumpam darbus sustabdžiusi miesto taryba.

Kartu su savo šeima sausakimšuose Los Andželo rūmuose apsilankęs Kobe Bryantas klausėsi daugybės sveikinimo ir padėkos kalbų, kurias palydėdavo sirgalių šūksniai „Kobe“ ir „MVP“.

„Kuomet rungtyniaudavo Kobe ir Los Andželo „Lakers“, mes vieningai mėgaudavomės šia didybe“, – sakė vienas tarybos narių.

„Kiekvienas momentas su lyg sirena mus iškvėpė sunkiau dirbti ties gyvenimiškais dalykais“, – kalbėjo meras Ericas Garcetti.

Visiems susirinkusiems dar kartą buvo parodyti epizodai iš paskutiniųjų Bryanto rungtynių NBA, kuomet legenda surinko 60 taškų.

Iš kalbomis ir šia švente besimėgavusio Bryanto lūpų netilo žodis „nerealu“.

„Los Andželas – neįtikėtinas ir gražus miestas. Tikiuosi, jog po šios nuostabios šventės šis palikimas neapsiribos tik ties krepšiniu. Rugpjūčio 24-oji diena – šventė atsidavimo ir sunkaus darbo. Tai – naujos kartos mokymas, kaip pasiekti didybę. Mes, kartu kaip visas miestas, galime tai daryti. 

Mes šiame mieste kovojame tik dėl vieno dalyko – laimėti čempionų titulus. Kitos kartos įkvėpimas siekti jų svajonių – pats svarbiausias dalykas. Mums reikia vienas kito tam, mes galime kartu padaryti tai ir, žinoma, padarysime – laimėsime čempionatą po čempionatą“, – kalbėjo Bryantas.

Simboliška, jog rugpjūčio 24-oji pavadinta Kobe Bryanto diena sutampa su „Lakers“ simbolio per karjerą vilkėtais marškinėlių numeriais. Pirmuosius dešimt sezonų jis rungtyniavo su 8-uoju numeriu, o vėliau dar vieną dešimtmetį jo marškinėlius puošė 24-asis numeris.

„Aštuntas buvo tarsi lenktyninis žirgas, kuris su akių dangčiais matė tik vieną dalyką, kas bus po to. 24 išaugo su platesne perspektyva ir didesniu sąmoningumu“, – savo pasirinktus numerius komentavo NBA legenda.

Komentarai:
Dr. Išminties Mechanikas
Tai čia dar nieko. Ana Japonijoj žvaigždės garbei visą miestą pavadino Kobe.
2016-08-25
-4
Atsakyti
James
O geriausio visų laikų LAL žaidėjo diena įdomu ar yra? Taip, Kobe tokio pagerbimo nusipelnė, bet Magicas geresnis

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-08-25
-9
Atsakyti
Oi dar Kobes hateriukai subegs paerkt.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-08-25
-12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.