Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Oklahomos „Thunder“ lyderis Russellas Westbrookas pastaruoju metu demonstruoja žvėrišką sportinę formą. Jis surinko jau septynis trigubus dublius iš eilės ir artėja prie visų laikų NBA rekordo.

Visgi panašu, jog „Thunder“ lyderis gali daryti bet ką, tačiau vienai įtakingai lygos asmenybei jis neįtiks. Kiek anksčiau Westbrooką kritikavęs Dalaso „Mavericks“ savininkas Markas Cubanas kategoriškai nesutiko, kad šis žaidėjas gali būti vadinamas superžvaigžde.

Cubanas savo nuomonės nepakeitė net ir šį sezoną, kuomet Westbrooko žaidimas, atrodo, yra neginčijamas.

„Jis turi superžvaigždės statistiką, tikrai taip. Neketinu nuvertinti to, ką jis gali atlikti, bet savo nuomonės apie jį aš nekeisiu. Skaičiai geri, to nepaneigsi“, – sakė Cubanas.

Cubanas Westbrookui kritikos pažėrė praėjusio sezono pabaigoje, savo nuomonę argumentuodamas tuo, kad tikra superžvaigždė net ir vidutinišką komandą atves į daugiau nei 50 pergalių reguliariajame sezone.

„Mavericks“ savininkas akcentavo ir tai, kad 2014-2015 metų sezone, kuomet didžiąją jo dalį Kevinas Durantas buvo traumuotas, su Westbrooku likusi „Thunder“ net nepasiekė atkrintamųjų.

Šį sezoną Wesrbtookas vidutiniškai renka po 30,9 taško, atkovoja po 11 kamuolių ir atlieka po 11,3 rezultatyviaus perdavimo.

Komentarai:
Aš vis dar manau kas Cubanas neturi smegenu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-10
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Tritaškiai

33%
8,5
Pataiko: 8,5
Taiklumas: 33,1%
Vieta lygoje: 21
Geriausias pasiekimas: 16
Blogiausias pasiekimas: 3
Naudingiausias: Victor Oladipo