Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Oklando „Golden State Warriors“ vidurio puolėjas JaVale’as McGee patyčių iš buvusios NBA žvaigždės ir TNT laidų vedėjo Shaquille’o O’Nealo daugiau nesulauks. Tai pažadėjo pats O’Nealas, išgirdęs savo mamos pastabas.

JaVale McGee

JaVale  McGee
JaVale  McGee
MIN: 9.65
PTS: 6.13 (61.22%)
REB: 3.13
AS: 0.23
ST: 0.25
BS: 0.68
TO: 0.6
GM: 53

„Gavau įsakymą iš aukščiau tai užbaigti“, – atskleidė O’Nealas. Ar tai NBA komisaras Adamas Silveris? „Ne, tai mano mama, – nukirto milžinas. – Ji man paskambino ir paprašė baigti šią kvailystę bei palikti JaVale’ą ramybėje. Todėl dedu tam tašką. Iš manęs daugiau to negirdėsite.“

Tuo metu Javale’o mama Pamela McGee prieš tai buvo itin nepatenkinta O’Nealo elgesiu.

„Jis tyčiojasi iš mano sūnaus. Tai visiškai nepriimtina. Jis turi netekti savo darbo ar būti suspenduotas. NBA turi priimti sprendimus“, – pasisakė Pamela McGee.

O’Nealas kritikos sulaukė ir iš McGee ginamos „Warriors“ komandos. Legendinio NBA vidurio puolėjų pašaipų McGee atžvilgiu neapsikentęs NBA vicečempionų klubas oficialiai kreipėsi į Shaqo laidą transliuojančią TNT televiziją, išreikšdamas susirūpinimą, kad tokio pobūdžio rubrika daro neigiamą įtaką jo įvaizdžiui.

Kiek anksčiau nepasitenkinimą tokiu McGee įvaizdžio formavimu laidoje pareiškė ir komandos treneris Steve'as Kerras bei vienas lyderių Kevinas Durantas.

Komentarai:
klajoklisgali buti kad dabar kuri laika 1 vieta bus isvis be konkurencijos - pagal nutylejima skirta PATYS ZINOT KAM. Shakas gi zadejo nemineti vardo...


Ta prasme Hardenui?
2017-02-27
+3
Atsakyti
gali buti kad dabar kuri laika 1 vieta bus isvis be konkurencijos - pagal nutylejima skirta PATYS ZINOT KAM. Shakas gi zadejo nemineti vardo...
2017-02-27
+18
Atsakyti
...
Siaip dauguma sportininku daro klaidu daug kvaailu, bet McGee ypatingai. Aisku tas pastovus saipymasis jau buvo nuejas per toli, nes paskutiniu metu prasidejo saipymasis is bet ko kas susija su McGee nesvarbu juokinga ar ne.
2017-02-27
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

JaVale McGee

JaVale  McGee
Komanda: Golden State Warriors
Pozicija: C, PF
Amžius: 29
Ūgis: 213 cm
Svoris: 108 kg
Gimimo vieta: JAV