Nuotr.: Facebook
Nuotr. Facebook

Užtikrintai šį sezoną rungtyniaujantis Stambulo „Anadolu Efes“ puolėjas Bryantas Dunstonas Turkijoje praleis dar mažiausiai dvejus metus.

Skelbiama, kad abi šalys jau susitarė dėl naujo kontrakto ir telieka laiko klausimas, kada apie tai bus pranešta oficialiai. Nors finansinės kontrakto detalės nėra žinomos, manoma, kad pasirašęs naują sutartį Dunstonas taps vienu geriausiai apmokamų Eurolygos aukštaūgių.

Manoma, kad 31-erių metų puolėjui jau dabar netrūksta susidomėjimo iš kitų Eurolygos komandų, todėl „Anadolu Efes“ nebuvo linkusi laukti, kol Dunstonas vasarą taps laisvuoju agentu.

Šį sezoną Eurolygoje krepšininkas vidutiniškai renka po 10,8 taško, atkovoja po 6,1 kamuolio bei atlieka po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
..
ziauriai geras tikras centras. Rim protectorius ir puolime deda padoriai
2017-04-25
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.