Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Hjustono „Rockets“ komandos gynėjas išreiškė pasipiktinimą po to, kai parkritus ant žemės, jis sulaukė Oklahomos „Thunder“ sirgaliaus replikų.

Po incidento Oklahomoje Beverley už karštą diskusiją su sirgaliumi iš NBA vadovybės sulaukė 25 tūkst. JAV dolerių baudos. Tiesa, krepšininkas su tokia drausmine priemone sutiko, tačiau vis tiek neslėpė nepasitenkinimo minėtu epizodu.

„Gerai, aš priimsiu tą baudą ir ją susimokėsiu, tačiau jei taip nutiks dar kartą, o NBA ir toliau negins savo žaidėjų, reikės, kad to imtųsi kas nors kitas. Manau, jiems reikia tokio žmogaus, kuris turi dukrą, du sūnus, to, kurį užaugino vieniša mama ir to, kuris turi tvirtas moralės normas. Jei niekas manęs nesaugo, apsaugosiu save pats“, – pasipiktinęs kalbėjo Beverley.

Šį sezoną Beverley vidutiniškai renka po 9,6 taško, atkovoja po 5,9 kamuolio ir atlieka po 4,1 rezultatyvaus perdavimo.

Tiesa, Beverley gali džiaugtis esminiu dalyku – jo atstovaujama Hjustono ekipa serijoje iki keturių pergalių jau laimi 3-1.

Komentarai:
Anonimas
Nuo ko ji saugoti ? Zodziu? :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-26
-1
Atsakyti
paaiskinimas?
wtf 0 strapsnio...... uz ka??? ka tokio pasake??? ka atgal pasake???
2017-04-24
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.