Paskutinėse Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijos rungtynėse su Oklahomos „Thunder“ savo emocijų nesutramdęs Hjustono „Rockets“ savininkas Leslie Alexanderis turės gerokai paploninti savo piniginę.

Iš karto po susitikimo incidentą tirti pradėjusi lygos komisija paskelbė, jog milijardieriui buvo skirta 100 tūkstančių JAV dolerių bauda už arbitro Billy Kennedy keiksnojimą.

Tiksint paskutinėms pirmojo kėlinio sekundėms, Alexanderis priėjo prie „Thunder“ ataką stebėjusio arbitro ir pažėrė jam kritikos.

„Rockets“ vadovas liko nepatenkintas po to, kai prieš tai vykusioje atakoje nebuvo užfiksuotas taisyklių pažeidimas.

Šalia Alexanderio sėdėjusi „Rockets“ legenda Hakeemas Olajuwonas dar bandė sustabdyti nuo kėdės pakilusį verslininką, bet jo bandymas buvo nesėkmingas.

Pats Hjustono ekipos savininkas atsisakė komentuoti šį įvykį, bet pridūrė esantis labai nusivylęs.

„Rockets“ penktąsias rungtynes laimėjo 105:99 ir serijoje iki keturių pergalių triumfavo 4-1.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

35%
14,1
Pataiko: 14,1
Taiklumas: 35,4%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 24
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Eric Gordon