Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Kaip tarė, taip ir padarė. Viena didžiausių artėjančios NBA naujokų biržos žvaigždžių Lonzo Ballas ir toliau neketina išsižadėti savo minčių treniruotėse pasirodyti tik Los Andželo „Lakers“ komandos atstovams.

Skelbiama, kad Bostono „Celtics“, kuri tikėjosi pamatyti Ballą peržiūroje, jo nesulauks. Komandos generalinis direktorius Danny Ainge'as apie Ballo atsisakymą jau informavo kitus klubo vadovus.

Bostono ekipa turi teisę šių metų biržoje rinktis pirmoji. Pats Ballas ne kartą yra sakęs, kad jo svajonė būtų rungtyniauti „Lakers“ komandoje, kuri naujokų biržoje rinksis antroji.

Prognozuojama, kad toks scenarijus kol kas atrodo realiausias, mat pirmasis šaukimas prognozuojamas Markelle Fultzui.

Susidomėjimą Ballu neseniai reiškė ir pati Kalifornijos komanda, tačiau ji nėra tokia kategoriška kaip Ballas ir į peržiūrą kviesis daugiau žaidėjų.

Komentarai:
djgaffer
Žaidėjas gal ir geras bus,bet kad labai jau kaprizingas.Arba tėvelio per daug klauso.Ot bairis būtų,jei Lakers jo nepasirinktų.Tada jau kakotų į kelnes,kodėl keltams nepasirodė.Suprantamas jo noras žaisti LAL,bet čia krepšinis ir reikia visus variantus pasverti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-05-25
-3
Atsakyti
coach K
kad jus tik pavirsiu matot, prissiskaitot naujienu, is tokiu reakcija isgaut nieko paprastesnio. jus ziurekit, kas isties svarbu - jo zaidima. komandos draugams vienas malonumas bus ji turet, kaip ir waltonui, kaip ir magicui
2017-05-25
-1
Atsakyti
Tai kas, kad vietinis? Lakers turi Russella. Sitas nieko neyrodes su pasiputusiu teveliu galvoja, kad antras Kobe bus.
2017-05-25
-1
Atsakyti
Profesorius
Sitas bobausis gali tapti paciu blogiausiu visu laiku aukstu saukimu. Toks sukeltas aziotazas del jo ir tevo, kad zaidejas gali buti blogesnis uz Adam Morrison.
2017-05-25
-1
Atsakyti
coach K
su tokiu pasirinkimu? su labai geru vietiniu zaideju, kuris rodo, jog nori tik i lakers?
2017-05-25
-1
Atsakyti
Lakers kaip matau is dugno ilgai nesruosia lipt su tokiu pasrinkimu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-05-25
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.