Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Šią vasarą savo lyderį Gordoną Haywardą į Bostono „Celtics“ išleidusi Jutos „Jazz“ ekipa neketina pradėti didelio atsinaujinimo proceso.

Rudy Gobert

Rudy  Gobert
Komanda: Utah Jazz
Pozicija: C
Amžius: 25
Ūgis: 216 cm
Svoris: 111 kg
Gimimo vieta: Prancūzija

Solt Leik Sičio komandos generalinis vadybininkas Dennisas Lindsey atskleidė, jog nuo šiol „Jazz“ žaidimas bus statomas aplink Rudy Gobertą.

„Norime aplink Rudy suburti labai gerai besiginančią komandą. Rudy yra unikalus gynybos specialistas ir vienas iš dešimties geriausių lygos krepšininkų.

Rikiuodami sudėtį artėjančiam sezonui pasitikime Rudy ir jo talentu“, – sakė Lindsey, patvirtinęs, jog „Jazz“ iš pagrindų keistis nesiruošia.

NBA pirmenybėse pagal blokus praėjusiame sezone pirmavęs Gobertas buvo išrinktas į geriausių lygos žaidėjų antrąjį penketuką.

25-erių prancūzas per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 13,8 taško, atkovodavo po 12,5 atšokusio kamuolio, atlikdavo po 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir blokuodavo po 2,5 varžovų metimo.

„Jazz“ praėjusį sezoną buvo trečia geriausiai besiginanti NBA komanda, o tarpsezoniu jos potencialas gynyboje dar labiau išaugo.

Į Jutą šią vasarą atvyko visas būrys solidžia gynyba pasižyminčių krepšininkų – Thabo Sefolosha, Ricky Rubio, Jonas Jerebko, Ekpe Udoh bei naujokų biržoje pašauktas Donovanas Mitchellas. 

Komentarai:
Jonas
Ne tik kad Hayward'o neteko bet ir Hill'o, aisku jis ir traumuotas buvo ilga laika. Turetu Favors ir Auxum puolime atsiskleisti:)
2017-07-17
+4
Atsakyti
djgaffer
Nuojauta kužda,kad į PO ateinantį sezoną nepateks.Realiai,prarado geriausią savo žaidėją ir nieko blatno negavo.Iš naujokų tik Rubio kiek normalesnis.Visi kiti tikrai ne puolimo žvaigždės.Gynyba yra gerai,bet nėra komandoj padoraus scorerio,tai nelabai kas šviečiasi klubui.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-16
Atsakyti
Anonimas
Nu jio rubio gynejas ahuenas dabar prisiminiau kai cempionate kalnietis issimete kamuoli i jo nugara :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-16
+2
Atsakyti
:D
gynyba pasizymintis Rubio :DDDD cia gerai skele
2017-07-16
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Rudy Gobert

Rudy  Gobert
Rudy  Gobert
MIN: 33.21
PTS: 13.78 (65.04%)
REB: 12.49
AS: 1.21
ST: 0.66
BS: 2.52
TO: 1.74
GM: 90