Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Gandai dėl galimo Kyrie Irvingo išvykimo iš Klivlando pasiekė visus, net ir NBA komisarą Adamą Silverį, kuris išreiškė susirūpinimą dėl padėties Ohajuje.

NBA galvos nuomone, tokia situacija į lygą nukreipia dar daugiau akių, tačiau tokia grandiozinė naujiena, pasak Silverio, nėra pati geriausia drama.

„Nesu patenkintas tuo, ką matau Klivlande. Nors neturiu daug informacijos, jaučiuosi blogai dėl įvykių toje komandoje. Manau, kad jei yra dūmai, yra ir ugnis. Brianas Windhorstas, kuris pirmasis paskelbė šią informaciją, ilgai seka LeBrono Jameso karjerą, todėl į šią komandą žiūri itin kruopščiai. 

Liūdna kai viena žvaigždė, kuri turėjo tris fantastiškus sezonus, pasitraukia iš komandos vien todėl, kad nebenori rungtyniauti su kita žvaigžde. Tai yra tikra drama, tačiau ne tokia, kokių šiai lygai reikia“, – pasakojo Silveris.

Gandai dėl Irvingo noro išvykti iš Klivlando pasirodė praėjusį savaitgalį. Aktyviausiai jo medžioklę jau pradėjo Sakramento „Kings“, Minesotos „Timberwolves“ ir Niujorko „Knicks“.

 

Komentarai:
idomucha
jis kvailas, bet matosi, kad nori max kontrakto
2017-07-25
-2
Atsakyti
Tai yra normalu,
labiau džiaugiuosi, kad Irvis rado stiprybės tai išsakyti garsiai. Tos super komandos veda NBA žemyn. Koks tikslas žiūrėti, jei iš anksto aiškūs finalo dalyviai.....
2017-07-25
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.