Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Naujojo Orleano „Pelicans“ komandos savininkas Tomas Bensonas jau yra 90-ies metų amžiaus, tačiau vis dar darbuojasi pilnu tempu. Tiesa, garbus amžius jau stipriai pasireiškia kasdieninėje milijardieriaus veikloje.

2015 metais Bensonas atleido asmeninį savo asistentą Rodney Henry, tačiau vėliau dėl neteisėto atleidimo su juo bylinėjosi teisme. Buvęs turtuolio asistentas jam talkino dirbant su valdomomis komandomis – „Pelicans“ ir amerikietiško futbolo Naujojo Orleano „Saints“ klubu.

Vis tik dabar paaiškėjo, jog Henry kaltinimai, kad Bensonas turi atminties problemų nebuvo laužti iš piršto. Viešumoje pasirodė ištrauka iš milijardieriaus apklausos, kai jis negalėjo įvardyti nuotraukoje matomos ryškiausios „Pelicans“ žvaigždės Anthony Daviso vardo.

„Čia yra Rodney ir krepšininkas. Velnias, pamiršau jo vardą... Jis yra puikus žaidėjas. Pasakykite jo vardą, o aš pasakysiu, ar tai tiesa“, – apklausos metu sutriko „Pelicans“ savininkas.

Negana to, Bensonas apklausoje negalėjo įvardinti ir miesto, kuriame jo valdoma „Saints“ komanda 2010-aisiais laimėjo supertaurę.

 

Komentarai:
Zmogui tiesiog poXui kokia ten "zvaigzde" ir koks miestas - nesa pelna ir valio, bus nuostoliai - isspirs lauk "ir pavardes nepaklaus"...
2017-08-18
-17
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.