Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Rungtyniaudamas Klivlando „Cavaliers“ ekipoje Kyrie Irvingas garsėjo savo individualiu meistriškumu bei gebėjimu lengvai įveikti varžovą situacijose vienas prieš vieną.

Visgi 25-erių įžaidėjas nenori būti tapatinamas tik su šiomis savybėmis bei jaučiasi turįs daugybę kitų ginklų savo puolimo arsenale.

„Aš tiesiog laukiu, kada galėsiu pradėti žaisti, – sakė Irvingas. – Laukiu, kada galėsiu tapti tokiu krepšininku, kokiu visada save įsivaizdavau – įvairiapusiu įžaidėju puikioje komandoje.

Noriu turėti galimybę žaisti du prieš du, turėti galimybę ardyti varžovų gynybą bei turėti gerus žaidėjus šalia savęs. Tai nėra akmuo į mano buvusios komandos daržą, tačiau mano rolė Klivlande buvo absoliučiai priešinga.“

Lygiai prieš du mėnesius krepšinio visuomenę nustelbė žinia, kad Irvingas trokšta palikti Klivlandą. Paskutinius tris metus finale žaidęs įžaidėjas nenori būti tapatinamas kaip individualistas ir viliasi naujoje komandoje atsiskleisti naujomis spalvomis.

Būtent skirtingas „Cavaliers“ ir Irvingo požiūris į jo rolę komandoje galėjo tapti pagrindiniu įžaidėjo motyvu keltis kitur.

„Žmonės sako, kad sugebu žaisti tik vienas ir nedarau komandos draugų geresniais krepšininkais, – dėstė Irvingas. – Tai neteisybė. Nesu individualistas, kuris kiekvieną ataką žaidžia tik vienas prieš vieną. Aš ne taip suprantu krepšinį.“

Irvingas „Cavs“ garbę gynė pastaruosius šešerius metus, kuomet 2011-aisiais jis buvo pasirinktas pirmuoju šaukimu.

Gynėjas pirmą sezoną tapo geriausiu lygos naujoku, vėliau keturiskart žaidė Visų žvaigždžių rungtynėse, o 2016-aisiais metais tapo NBA čempionu. Septynerių rungtynių serijoje Klivlando komanda palaužė „Warriors“, o Irvingas mačo pabaigoje pataikė pergalę nulėmusį metimą.

Praėjusį sezoną Kyrie vidutiniškai žaidė po 35 minutes, pelnydavo po 25,2 taško, atkovodavo 3,2 kamuolio bei atlikdavo 5,8 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
kunigas
Panasiai kalba mergina kuri ka tik paliko savo ilgameti vaikina ir nori issilakstyt

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-22
-5
Atsakyti
dalu
na kai su USA apranga zaidzia,tai visados geriausias rinktines zaidejas buna,ir tyciojasi is europos gynybos kaip nori ir kada nori,tiesiog kaip is pigios prostitutes...
2017-09-22
-6
Atsakyti
to grs
Jeigu ne tas tavo pavadintas "lebobas" tai Irvingas apie PO ir aplamai apie NBA žiedą būtų galėjęs tik pasvajoti....

Nebuvo LeBrono, nebuvo ir PO, atsirado James atsirado PO ir finalai ir .
2017-09-22
-2
Atsakyti
ed
Kalbėti moka bet kas, kas turi liežuvį.

Nemanau kad jis bus tas PG kuris dalins assistus.. Papliurpė dabar ir tiek, toliau jis bus tas PG kuris pelno taškus ir atlieka po 5 assistus..

Toks kaip Paul jis tikrai nebus.

Pažiūrėsim kur jis sugebės Bostona atvesti.. Mažylis Isaiah Thomas sugebėjo iki konferencijos finalo atvesti be Gordon Hayward.. Labai įdomus kaip Bostonas žais..
2017-09-22
+2
Atsakyti
Galvoja bus Lebronas :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-22
+1
Atsakyti
grs
pakilo akyse sitas zmogus. zino savo verte ir nereikia lebobos kad pasiektu savo tikslu
2017-09-22
-2
Atsakyti
djgaffer
Žaisdamas individualiai Klyvlande vistiek sugebėdavo po 6 perdavimus atlikti.Tai jei pasikeis jo rolė Bostone ir žais daugiau komandiškai,kas ir yra Celtics stiprioji pusė,tai gali dar daugiau jų atlikti.Jo individualūs sugebėjimai neeiliniai ir puolime jis yra sunkiai sustabdomas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-22
+1
Atsakyti
gtrgtr
na kad jis zaistu ta pikenrola bet jam izaideju reti atvejai buti buvo kai .zvaigzde. lebron viska ten daro ir izaidejsa ir krastas ir centras.... nezinau tik ar tai komandai gerai ar ne finalus pasiekia bet kaip matom zaidejai nevisi patenkinti.
2017-09-22
-3
Atsakyti
to ...
Dėmesio, basketnews Tyron Lue apsireiškė! :)
2017-09-22
-5
Atsakyti
...
Briedas kazkoks. Niekas jo nestate i tokia re Klivlende. Tie kas zaidzia pinkenrola tai ir zaidzia, cia net treneris nenurodys zaisti ar ne, tiesiog gaunasi savaime tas dalykas. Irvingas visgi pirmiausia stengiasi atakuoti pats, o ne iesko komandos draugu. Ir negalima ant jo pykti del to nes su jo individualiu meistriskumu jis maudo ir Curry ir bet ka kita

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-22
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.