Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Jaunosios Milvokio „Bucks“ ir Filadelfijos „76ers“ komandos prieš pradėdamos pasiruošimą naujam sezonui nusprendė pasistiprinti patirtimi.

Milvokio ekipa į savo gretas pasikvietė nuo 2005 metų NBA lygoje rungtyniaujantį Geraldą Greeną, kuriam „Bucks“ taps devintuoju karjeros klubu.

Praėjusį sezoną 31-erių gynėjas atstovavo Bostono „Celtics“ ir per rungtynes vidutiniškai įmesdavo po 6 taškus bei sugriebdavo po 1,8 atšokusio kamuolio.

„76ers“ šansą suteikti nutarė Krisui Humphriesui, kuris nuo 2004 metų jau spėjo apsivilkti devynių NBA ekipų marškinėlius.

Praėjusį sezoną 32-ejų puolėjas atstovavo Atlantos „Hawks“ bei per mačą vidutiniškai pelnydavo po 4,5 taško ir atkovodavo po 3,6 kamuolio.

Abu krepšininkai padėjo parašus ant negarantuotų sutarčių, todėl dar iki sezono pradžios jie gali būti atleisti.

Komentarai:
djgaffer
Tai kad stipriai krito jo kreivė žemyn,net neaišku kodėl.Iš toli pataikymas ne koks,o atletiškumas su metais mažėja.Už tai ir gauna tik tokius kontraktus.Bet gali jis džiaugtis tuo,kad bent dar tokius pinigus gauna.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-23
+9
Atsakyti
kunigas
Pries 10 metu gal ir nejaute zemes traukos,nevisi tokie kaip carteris

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-23
+2
Atsakyti
ziauru
Greenas ziauriai solidziai suns, heat lose, scorindavo, o cia dar net ne metuose siulo tik tokius niekingus kontraktus be garantiju... kartais nba sunku suvokti. Nesveikai scorinantis ir zemes traukos nejauciantis nigga
2017-09-23
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.