Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Net neištraukus SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyro ketvirtfinalio burtų jau išpirkti daugiau nei pusė bilietų į lemiamas kovas Klaipėdos „Švyturio“ arenoje.

Sekmadienį per rungtynių tarp Klaipėdos „Neptūno“ ir Kauno „Žalgirio“ ilgąją pertrauką bus traukiami burtai, kurie aštuonias SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyro komandas suskirstys į poras.

Ateinantį antradienį brangs bilietų kainos į renginį Klaipėdoje. Pigiausią bilietą į pirmą renginio dieną bus galima įsigyti už 14 eurų, į finalines kovas – už 16 eurų. 

„Prekyba bilietais rodo klaipėdiečių lūkesčius turnyre, – pažymėjo LKL vykdomasis direktorius Žygimantas Surintas. – Klaipėda tiki atsinaujinusio „Neptūno“ galimybėmis turnyre ir aktyviai perka bilietus į finalines kovas.“

Pirmą finalinio ketverto dieną žiūrovai su vienu bilietu pamatys ne tik abu pusfinalio susitikimus, bet ir „Oro karaliaus“ konkursą. Sekmadienio bilietą įsigiję žiūrovai stebės kovą dėl trečios vietos ir finalo rungtynes bei „LKL snaiperio“ konkursą. Maža to, abi dienas žiūrovus džiugins muzikiniai pasirodymai.

Sekmadienį ištraukus burtus paaiškės ketvirtfinalio etapo poros, šios rungtynės vyks vasario 13-14 dienomis. Rungtynių nugalėtojai iškovos kelialapius į finalo ketvertą „Švyturio“ arenoje. Bilietus į renginį platina bilietai.lt, o varžybas tiesiogiai transliuos LRT televizija.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.