Nuotr.:

Indianos „Pacers“ puolėjas Domantas Sabonis mėgino stoti skersai kelio NBA superžvaigždei LeBronui Jamesui, tačiau buvo nubaustas dėjimu.

„Cavaliers“ lyderis žaidė nugara į krepšį prieš Lance'ą Stephensoną, šį pergudravo, o komandos draugui į pagalbą ginantis prieš LeBroną netrukus atskubėjo lietuvis. Visgi Jamesas sugrūdo kamuolį į krepšį per Sabonį, o šis epizodas praėjusios nakties gražiausiųjų rikiuotėje užėmė trečiąją vietą.

Gražiausiu nakties epizodu tapo Milvokio „Bucks“ vaikinų kombinacija – Giannio Antetokounmpo blokas ir Jabari Parkerio dėjimas nuskubėjus į greitą ataką.

Komentarai:
antanas
graziai sabonio benkarciuka isniekino tas adaptuotas steroidas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-21
Atsakyti
kunigas
Giannio dejimas antroj vietoj nerealus.

p.s. bnews trina zinutes pagal asmenines simpatijas nebutinai kad negrazaud kazka rasai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-21
+5
Atsakyti
kasioguru
bnews, o kur naujiena apie Bucks vs Celtics varzybas?

ir ka jus cia kausai mane blokuojat? :) galiu neberasyt isvis, jei kas nepatinka. ir taip is esmes supuves portalas kur 90 proc. auditorijos sudaro debiloidai pacukai, lojantys viens ant kito po kiekvienu Zalgirio ar Ryto varzybu.
2018-04-21
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.