Prienų-Birštono „Vytauto“ komandoje šį sezoną rungtyniavęs LiAngelo Ballas nesulaukė NBA klubų dėmesio naujokų biržos metu. Garsiosios Ballų šeimynėlės atstovas neišgirdo savo pavardės tarp 60-ies jaunųjų NBA talentų bei liko už borto.

LiAngelo Ball

LiAngelo  Ball
Komanda: Prienų-Birštono Vytautas
Pozicija: SG
Amžius: 19
Ūgis: 196 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Kalifornija, JAV

Nuaidėjus paskutiniam 60-ajam šaukimui, kuriuo Filadelfijos „76ers“ pasirinko Kostą Antetokounmpo, „Barclays Center“ arenoje apsilankiusi LiAngelo sirgalių grupelė išraiškingai pasigedo savo dievuko.

„Mes norime Gelo“, – vieningai šūkavo maždaug 25 fanai.

Žvelgiant į prognozes, LiAngelo nebuvo įtrauktas tarp 60-ies talentingiausių talentų, tačiau garsusis tėtušis LaVaras kartu su savo šeima vylėsi, jog 19-mečiui gynėjui visgi atsivers galimybė ir jis bus pakviestas.

Prieš NBA naujokų biržą LiAngelo plušėjo brolio Lonzo Ballo atstovaujamos Los Andželo „Lakers“ ir „Golden State Warriors“ treniruotėse. 

„Lakers“ rinkosi 25-a ir 47-a, tuo metu „Warriors“ priklausė 28-as šaukimas.

Nepaisant prisvilusio blyno naujokų biržoje, „Yahoo Sports“ žurnalistas Shamsas Charania skelbė, jog „Lakers“ galbūt suteiks šansą jam pasirašydama negarantuotą sutartį.

Komentarai:
djgaffer
Kaip buvo prognozuota,taip ir įvyko.LaVaras gal apsiramins dabar kažkiek ir į realybę sugrįš.Gelo lieka tik tikėtis,kad Lakers pasiūlys negarantuotą sutartį.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-22
-4
Atsakyti
Šaunu
Tikiuosi,kad šįmet jie ir vėl atvyks į Prienus-kur galės be trenerio Ses žaisti.
2018-06-22
-10
Atsakyti
Bukis
Puiku, truputį nuleido mulkius ant žemės

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-22
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.