Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Lukoševičius

Artėjant atrankos į pasaulio čempionatą rungtynėms, Lenkijos nacionalinė rinktinė paskelbė 15-os krepšininkų sąrašą, kurie gins šalies garbę mačuose su Lietuva ir Kosovu.

Šį sezoną pelnomi taškai

43%
71,7
Pelno taškų: 71,7
Taiklumas: 43,2%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 90
Blogiausias pasiekimas: 55
Daugiausia pelno: Mateusz Ponitka

Lenkams nepadės vidurio puolėjas Pšemyslavas Karnowskis, rungtyniaujantis Fuenlabrados „Montakit“ ekipoje. Pirmosiose tarpusavio rungtynėse, Karnowskis į lietuvių krepšį įmetė 6 taškus bei atkovojo 4 kamuolius.

Lenkams nepadės ir buvęs Vilniaus „Ryto“ legionierius Adamas Lapeta, kuris nespėjo pasveikti po patirtos traumos. 

Sudėtyje šįkart taip pat nebus natūralizuoto amerikiečio A.J. Slaughterio, kuris nepaisant pažadų, į pasirengimo stovyklą neatvyko. Lenkijos treneris Mike‘as Tayloras disponuoti turės su Lukaszu Koszareku, Kamiliu Laczynskiu ir Marceliu Ponitka.

Vis tik prie rinktinės prisijungė iš Malagos „Unicaja“ atvykstantis Adamas Waczynskis bei kitas komandos lyderis Mateuszas Ponitka.

Lenkija namuose su lietuviais žais birželio 28-ąją, o liepos 1-ąją išvykoje susitiks su Kosovo rinktine.

Lenkijos rinktinės sudėtis mačams su Lietuva ir Kosovu:

Aaronas Celas, Tomaszas Gielo, Karolas Gruszeckis, Adamas Hrycaniukas, Lukaszas Koszarekas, Maciejus Lampe, Kamilis Laczynskis, Michalas Michalakas, Dominikas Olejniczakas, Marcelis Ponitka, Mateuszas Ponitka, Michalas Sokolowski, Adamas Waczynskis, Jakubas Wojciechovskis ir Jaroslavas Zyskowskis.

Komentarai:
djgaffer
Labai gerai.Aišku,dar turi jaunąjį Olejniczaką,neblogą Wojciechowskį,patyrusį Lampę ir veteraną Hrycaniuką.Bet JV su Gudaičiu ir Saboniu turėtų dominuoti.Gerai,kad ir Slaughterio nebus,palengvins darbą mūsų gynėjams.Nuvertinti jų nereikėtų,nes žais namie,bet įveikt tikrai privalom.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-22
+1
Atsakyti
Kiesha79
Vieni vartai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-22
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.