Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Solidesnio pasiūlymo iš Stambulo „Anadolu Efes“ sulaukęs Trey Thompkinsas atsispyrė turkų vilionėms ir nusprendė likti Madrido „Real“ gretose.

Šį sezoną metami dvitaškiai

55%
20,0
Pataiko: 20,0
Taiklumas: 55,1%
Vieta lygoje: 9
Geriausias pasiekimas: 30
Blogiausias pasiekimas: 12
Daugiausia pataiko: Gustavo Ayon

Apie tai sunkusis krašto puolėjas paskelbė pats – jis socialiniame tinkle „Twitter“ parašė, kad ir toliau gins „Real“ garbę.

„Eurohoops.net“ anksčiau skelbė, kad „Anadolu Efes“ amerikiečiui siūlė dvejų metų kontraktą pagal formulę 1+1. Sutartyje buvo įrašyta galimybė 2019 metais išvykti į NBA. Stambulo klubo atstovai siūlė didesnę pinigų sumą.

Eurolygos čempionų gretose Thompkinsas praėjusį sezoną vidutiniškai per 21 minutę pelnydavo po 9,5 taško, atkovodavo po 5,1 kamuolio, atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo ir surinkdavo po 11,1 naudingumo balo.

Atletas „Real“ gretose žaidžia nuo 2015 metų. 2016 metais klubas su Thompkinsu sudarė dvejų metų sutartį su galimybe ją pratęsti artėjančiam sezonui.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Trey Thompkins

Trey  Thompkins
Komanda: Madrido Real
Pozicija: PF
Amžius: 28
Ūgis: 208 cm
Svoris: 111 kg
Gimimo vieta: Lithonia, JAV