Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix
  • Ispanijos Supertaurės finale „Real“ 80:73 nugalėjo „Baskonia“

  • Kaip ir pusfinalio mače, Tadas Sedekerskis nerungtyniavo

  • Mačo pabaigoje lyderiu tapęs Campazzo pelnė 7 iš paskutinių 9 „Real“ taškų

  • Vis tik rezultatyviausiai ir naudingiausiai žaidė Sergio Llullas, kuris pelnė 15 taškų, surinko 15 naudingumo balų ir atsiėmė MVP apdovanojimą

Madrido „Real“ krepšininkai jau gali džiaugtis pirmuoju sezono trofėjumi. Pablo Laso auklėtiniai Ispanijos Supertaurės finale 80:73 (20:21, 22:23, 19:18, 19:11) įveikė Vitorijos „Baskonia“ krepšininkus.

Iki rungtynių pabaigos likus kiek mažiau nei 4 minutėms Facundo Campazzo pelnė du taškus ir padidino savo ekipos pranašumą iki 5 taškų (78:73). Po šio epizodo komandoms užpulti sekėsi sunkiai, tačiau kiek vėliau ir vėl prabilęs argentinietis pridėjo dar du taškus bei įtvirtino „Real“ pergalę (80:73).

Argentinietis prieš tai buvo pataikęs ir tolimą metimą, taigi iš paskutinių 9 Madrido klubų taškų įžaidėjas pelnė 7.

Nepaisant gero Campazzo pasirodymo rungtynių pabaigoje, naudingiausiu ir rezultatyviausiu „Real“ žaidėju buvo Sergio Llullas. Gynėjas pelnė 15 taškų (4/7 dvitaškių, 2/7 tritaškių, 1/2 baudų metimų), atliko 3 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 2 kamuolius, dukart suklydo, išprovokavo 5 pražangas bei surinko 15 naudingumo balų. Jis taip pat buvo pripažintas turnyro MVP.

„Baskonia“ klube Shavonas Shieldsas surinko 14 taškų ir 12 naudingumo balų. Tuo metu Tadas Sedekerskis, kaip ir pusfinalio mače, ant parketo neišbėgo.

„Real“: Sergio Llullas 15 (4/7 dvit., 2/7 trit.), Facundo Campazzo (3/6 trit.) ir Klemenas Prepeličius po 13, Gustavo Ayonas 12.

„Baskonia“: Shavonas Shieldsas 14, Tornikė Šengelija 12, Vincentas Poirier (8 atk. kam.) ir Ilimane Diopas po 11.

Ayono blokas:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.