Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS
  • „Šiauliai“ nusprendė Šarūną Beniušį paskolinti NKL ekipai „Delikatesui“

  • Krepšininkas „Šiauliuose“ pradėjo antrąjį sezoną

  • „Šiauliai“ bendradarbiauja su „Delikatesu“

Šarūnas Beniušis bent pusę sezono tobulės žemesnėje „Šiaulių” krepšinio piramidės pakopoje. Jis yra skolinamas Joniškio „Delikateso” komandai, rungtyniaujančiai Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL), paliekant galimybę sugrįžti dar šiame sezone.

Šarūnas Beniušis

Šarūnas  Beniušis
Šarūnas  Beniušis
MIN: 11.11
PTS: 5 (68.18%)
REB: 3
AS: 0.6
ST: 0.4
BS: 0
TO: 0.8
GM: 5

Į Saulės miestą atvykus Cedrickui Bowenui bei traumą išsigydžius kapitonui Arminui Urbučiui, aukštaūgių korpusą sudarė penki priekinės linijos žaidėjai. Siekiant, kad visi klubui priklausantys krepšininkai gautų kuo daugiau žaidybinės praktikos, nuspręsta Beniušį išsiųsti į Joniškio ekipą.

Sezono pradžioje vieta „Delikateso” ekipoje buvo numatyta Beniui Griciūnui, tačiau šis vidurio puolėjas, pasinaudojęs tuo, kad kurį laiką žaisti negalėjo Urbutis, ir pademonstravęs gerą žaidimą tiek FIBA Čempionų lygos atrankoje, tiek „Betsafe-LKL” čempionate, sulaukė trenerių pasitikėjimo bei lieka stipriausioje Šiaulių regiono komandoje. 

„Šiuo metu susidarė situacija, kai neturime galimybių išnaudoti visus savo aukštaūgius. Kol komandoje buvo silpnesnis Ronaldas Delphas, tol daugiau žaidybinio laiko galėjome skirti kitiems jo pozicijos krepšininkams, bet viskas pasikeitė, kai į komanda pakviestas Cedrickas jau pirmose rungtynėse parodė, kad yra pasiruošęs žaisti LKL lygoje.

Kadangi, į pagrindinę komandą įtraukus Beną, įsipareigojimai Joniškiui surasti priekinės linijos žaidėją niekur nedingo, nusprendėme, jog dabar padės Šarūnas, tapsiantis mūsų vietiniu Donatu Motiejūnu, kuris buvo išsiųstas pasitobulinti į NBA Plėtojimosi lygą. Jo žaidimą atidžiai stebėsime ir būsime pasirengę bet kuriuo momentu susigrąžinti į „Šiaulių” sudėtį”, – teigė klubo direktorius Mindaugas Žukauskas.

Šio sezono „Betsafe-LKL” čempionate Beniušis žaidė 5 rungtynėse ir vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 11 minučių, per kurias rinko po 5 taškus ir atkovodavo po 3 kamuolius.

FIBA Čempionų lygos atrankoje sužaistose dvejose rungtynėse jis vidutiniškai pelnė po 3 taškus ir atkovojo po 3 kamuolius per kone 15 žaistų minučių.  

Artimiausias „Betsafe-LKL” čempionato rungtynes „Šiauliai” žais spalio 20 d. Vilniuje su vietos „Rytu”.

Komentarai:
Minde plika akim matos kad jusu projektas zlunga.siauliai be pergaliu,joniskis be pergaliu.daug geriau zejotes kaip buvot ant bankroto,visiskai abejotini sandoriai antrarusiai zaidejai pelno nedave ir neduos neapsisapnuokit ant kazkokio perpirkinejimo jus tiesiog ne ta lyga.auginkit savo akademijoj bet nebizniaukit tusciai.ziurovas tik pradejo grysti remejai pradejo pasitiket jus varot su nuliais arba pestininkais.uztenka kazka padarykit grazaus nes sita jusu investicija labai primena klimaviciaus agonija paskutiniais jo valdymo metais

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-10-17
+23
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

62%
7,4
Pataiko: 7,4
Taiklumas: 61,7%
Vieta lygoje: 10
Geriausias pasiekimas: 12
Blogiausias pasiekimas: 1
Daugiausia pataiko: Ignas Vaitkus