Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Memfio „Grizzlies“ klubą pastarosiomis dienomis buvo įtraukęs rimtas NBA kuriozas – dėl neeilinės priežasties atšaukti stambūs trišaliai mainai.

Tenesio valstijos ekipa į susitarimą su Vašingtono „Wizards“ ir Finikso „Suns“ įtraukė MarShoną Brooksą, nors Arizonos valstijos klubas tikėjosi jo bendrapavardžio – Dillono Brookso.

Taip mainai griuvo ir MarShonui teko ne pati jaukiausia situacija – grįžti į klubą, kuris tikėjosi juo atsikratyti.

JAV žurnalistai apie šią situaciją paklausė „Grizzlies“ trenerio J.B. Bickerstaffo. Specialistas greitai rado tinkamą pavyzdį – jis prisiminė panašią lietuvio Donato Motiejūno situaciją.

„Visada yra nerimas, kaip tas žaidėjas jausis grįžęs, – pasakojo treneris. – Pavyzdžiui, vaikinas, kurį kadaise Hjustone mes gavome atgal, Motiejūnas, buvo labai kovingo charakterio. Taigi nebuvo net minties, kad sugrįžęs jis gali griauti mikroklimatą rūbinėje ar kažką panašaus. 

Emocijos, kurias gauna tokie žaidėjai tokiose situacijose yra labiau asmeninės. Nemanau, kad jos orientuotos į komandą, bet tai reikia praeiti. Nemanau, kad visi tie vaikinai yra tokie, kurie tas emocijas galėtų panaudoti prieš mūsų rūbinę“, – pasakojo Bickerstaffas.

Motiejūnas 2016-ųjų vasarą nesusitaręs su „Rockets“ ekipa buvo iškeistas į „Pistons“ komandą. Tiesa, ši atšaukė mainus argumentuodama tuo, kad lietuvio nugaros problemos jiems pasirodė per didelės.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

51%
28,2
Pataiko: 28,2
Taiklumas: 50,5%
Vieta lygoje: 23
Geriausias pasiekimas: 38
Blogiausias pasiekimas: 15
Daugiausia pataiko: Mike Conley