Nuotr.: Sputnik-Scanpix
Nuotr. Sputnik-Scanpix

Pirėjo „Olympiakos“ komanda lemiamą Eurolygos reguliariojo sezono atkarpą bus priversta pradėti be vieno iš lyderių Vassilio Spanoulio. Pranešama, jog skandalu pasibaigusiame Graikijos taurės pusfinalio mače su Atėnų „Panathinaikos“ 36-erių veteranas susižeidė blauzdą ir iš rikiuotės iškrito mažiausiai 15 dienų.

Šį sezoną metamos baudos

73%
13,0
Pataiko: 13,0
Taiklumas: 73,3%
Vieta lygoje: 10
Geriausias pasiekimas: 19
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Nikola Milutinov

Graikijos krepšinio legenda tikrai negalės padėti komandai vasario 21-osios mače su Stambulo „Anadolu Efes“, taip pat nėra aišku, ar jis spės atsigauti iki kovo 1-osios dvikovos su Maskvos CSKA.

„Olympiakos“ per paskutiniąsias ketverias Eurolygos rungtynes laimėjo vos kartą ir šiuo metu savo sąskaitoje turi 12 pergalių per 22 turus. Su šiuo rezultatu Davido Blatto vadovaujama ekipa turnyrinėje lentelėje rikiuojasi šešta.

7-9 vietas besidalinančios Miuncheno „Bayern“, Vitorijos „Baskonia“ ir Milano „AX Armani Exchange“ nuo Graikijos ekipos atsilieka viena pergale.

Spanoulis šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai rungtyniauja po 22 minutes, renka po 10,6 taško, 4,9 rezultatyvaus perdavimo ir 2 atkovotų kamuolių statistiką.

Komentarai:
Geras
Tai kad jau jie praktiskai ramus del top 8,va Zaliems reiks labiau pasistengt
2019-02-16
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Vassilis Spanoulis

Vassilis  Spanoulis
Vassilis  Spanoulis
MIN: 22.8
PTS: 10.64 (46.33%)
REB: 2
AS: 4.91
ST: 0.45
BS: 0.05
TO: 2.95
GM: 22