Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Laisvasis agentas Simas Jasaitis po dešimtmečio grįžta rungtyniauti į Ispaniją. 37-erių lengvasis krašto puolėjas sukirto rankomis su antroje šalies lygoje kovojančia Palensijos „Baloncesto“ komanda.

Jasaitis praeityje Ispanijoje žaidė 2007-2009 metais: pirmąjį sezoną gynė tuomet Vitorijos „Tau Ceramica“ besivadinusios ekipos garbę, o antrąjį – Badalonos „Joventut“.

Pastaruosius dvejus metus vilnietis rungtyniavo Panevėžio „Lietkabelyje“.

Praėjusį sezoną FIBA Čempionų lygoje jis vidutiniškai rungtyniavo po 25 minutes, pelnė po 9,5 taško, atkovojo po 4,4 kamuolio, atliko po 1,4 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 10,1 naudingumo balo.

LKL čempionate Jasaitis fiksavo 7,3 taško, 3,3 atkovoto kamuolio ir 1,6 rezultatyvaus perdavimo per 23 žaidimo minutes.

Komentarai:
Kviečiu jus į Lietuvos sekso bendruomenę - http://ulvis.net/eTHr

Mano slapyvardis yra Emma23, parašyk!
2019-08-16
+3
Atsakyti
to-anonimas
ne numelze per pirmas o numelze abi. jai pikul noretu tai ir dabar jasaiti isvarytu is namu. taip kad

nepasiseke zmogui, negali nei cipt. Garantuotai pikul isvarytu jasiti jai jis be darbo sedetu namie. tai aisku jokio jam malonumu tokiuose metuose po pasuli trankytis ir dar uz kapoeikas neaiskiose komandose. bet kas daryt kai namuose ragana ir nera vietos.
2019-08-16
+14
Atsakyti
djgaffer
Šiek tiek keista.Veteranas,bet statistiką gerą turėjo,galėjo ir į kokią rimtesnę komandą patekti.Bet prieš karjeros pabaigą gal dar nori pažaist,kur šilta,pinigai taip pat matyt neblogi.Sėkmės Simui.
2019-08-16
+9
Atsakyti
Faktas
Dar vienas irodymas ir pamoka inkstiram. kaip p.i.s.a.t. ar poto imat i zmonas? Galvokit su didele galva
2019-08-16
+14
Atsakyti
Anonimas
numelze nevaikiskai ji per pirmas skyrybas,todel vietoj to kad eitu i poilsi jis privalo art antrarusej lygoj.nieks man neirodys kad tokiam amziuj zaidimas antroj lygoj uz pinigus gali teikt malonuma.
2019-08-16
+9
Atsakyti
Jasaitis loxas
loxas, nevykelis tik i 2 lygoi tepažsis vos vos.
2019-08-16
-13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.