Nuotr.: imago/Gribaudi/ImagePhoto-Scanpix
Nuotr. imago/Gribaudi/ImagePhoto-Scanpix

Milano „AX Armani“ įžaidėjas Nemanja Nedovičius artėjančio sezono veikiausiai dar teks palaukti.

Nemanja Nedovic

Nemanja  Nedovic
Pozicija: PG, SG
Amžius: 28
Ūgis: 193 cm
Svoris: 88 kg
Gimimo vieta: Serbija

Pranešama, jog serbui buvo atlikta menisko operacija, po kurios dar nėra aišku kiek laiko atletas turės praleisti be krepšinio.

Nedovičius šią vasarą nesulaukė Aleksandro Džordževičiaus kvietimo prisijungti prie Serbijos rinktinės, tačiau tikino, kad toks sprendimas jo nenustebino.

„Esu nusivylęs, bet nesistebiu. Daug kartų susidūriau su neteisybe, bet kaskart grįždavau tik stipresnis ir išmintingesnis“, – liepos pradžioje sakė Nedovičius.

Praėjusį Eurolygos sezoną gynėjas vidutiniškai rinko po 11,5 taško, atliko po 2,7 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po 2,5 kamuolio.

Komentarai:
Alio
sitas tai amziams traumuotas...nustebsiu kad pasibaigus kontraktui kas nors jam siulis is didesniu klubu oontrakta...jis kazin bent karta yra suzaodes bent50% rungtyniu per sezona
2019-08-23
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.