Nuotr.: USA Today-Scanpix
Nuotr. USA Today-Scanpix

Giannis Antetokounmpo su Milvokio „Bucks“ ekipa turi dar dvejus metus galiosiančią sutartį, tačiau apie graiko ateitį kalbos netyla jau dabar.

Giannis Antetokounmpo

Giannis  Antetokounmpo
Komanda: Graikijos rinktinė
Pozicija: PF, SF
Amžius: 24
Ūgis: 211 cm
Svoris: 98 kg
Gimimo vieta: Atėnai, Graikija

ESPN reporterė Ramona Shelburne dalyvaudama laidoje „The Jump“ neatmetė ir tokio varianto, jog jeigu Antetokounmpo nuspręstų išmėginti save laisvųjų agentų rinkoje, jis galėtų susieti savo ateitį su „Golden State Warriors“ klubu.

„Giannis pristato save iš Kobe Bryanto pozicijos, jog nori laimėti pats, turėti savo komandą ir savo vyrukų grupę. Ir manau, jog „Bucks“ padarė tai, ką galėjo – apsupo jį žaidėjais, kurie leidžia Gianniui žaisti savo stiliumi bei turėti geriausią rezultatą Rytuose“, – pradėjo Shelburne.

„Vis dėlto, žvelgiant į artėjančias pasirinkimo galimybes yra viena komanda („Warriors“), kuri tykoja ir laukia savo galimybės. „Warriors“ visada buvo didelė grėsmė, galinti persivilioti Giannį. 

Jis ir Stephas Curry yra geri bičiuliai, atstovauja toms pačioms agentūroms, pažįsta vienas kitą. Tai nebūtų lengva įgyvendinti, bet „Warriors“ išlieka grėsme“, – potencialius „Warriors“ privalumus vardijo Shelburne.

Shelburne tikino, kad viskas priklausys nuo to, kokio tipo žmogus yra Antetokounmpo.

„Ar jis vyrukas, kuris išbus vienoje komandoje visą savo karjerą ir su ja bandys laimėti titulą? Ar jis padarys tai, ką padarė Kevinas Durantas?“, – retoriškai klausė Shelburne.

Antetokounmpo sutartis baigiasi 2021-aisiais, tačiau jau kitų metų vasarą „Bucks“ galės siūlyti super-max tipo sutartį, kuri graikui per penkerius metus leistų uždirbti apie 247 mln. JAV dolerių.

Visai neseniai „Bucks“ generalinis vadybininkas Jonas Horstas atskleidė, jog Milvokio klubas siūlys būtent šio tipo sutartį, tokiu būdu siekdami išlaikyti savo žvaigždę.

Laidos „The Jump“ ištrauka:

Komentarai:
ESPN reporterė Ramona Shelburne... Prileisk boba prie kases ir va kas gaunasi. Prie ko cia tie Warriors vps. Zodziu dura ;D
2019-09-17
+11
Atsakyti
djgaffer
Giannis visada rodo ištikimybę savo klubui,nori būtent su Bucksais tapti čempionu.Matant jo charakterį,kažkaip sunku patikėti,kad bėgtų kitur.Dar ypač,jei Bucksai tą sutartį pasiūlys.Visko aišku būna,bet kažkaip Gianniu neabejoju.
2019-09-17
+8
Atsakyti
Jos zodziai priestarauja patys sau nes sako kad Janis nori atstovauti savo komandai,o wariors visada bus Curry komanda.Net ir Durantas ten zaisdamas pamate kad jis ne taip vertinamas kaip kiti worios senbuviai nors jis buvo geriausias zaidejas komandoje
2019-09-17
-4
Atsakyti
Įvertink mano intymias nuotraukas :) https://srt.lt/Bn0X8
2019-09-17
-17
Atsakyti
Bee
biciuliai su Stephu, atstovauja ta pati agentura, bla bla bla... tai kodel mato gresme is warriors bucksam o ne atvirksciai?
2019-09-17
+5
Atsakyti
„Ar jis vyrukas, kuris išbus vienoje komandoje visą savo karjerą ir su ja bandys laimėti titulą? Ar jis padarys tai, ką padarė Kevinas Durantas?“ Tai mazdaug yra tik du pasirinkimai jam? Visu pirma durantas pabego is labai geros komandos. Jis 3-1 pries Warriors CF pirmavo, gavo malku ir pabego ziedo pasiimti. Jeigu Giannis ir pereitu i Warriors tai nebutu toks "minkstas" elgesys kaip Duranto nes Bucks-Warriors CF nekovoja. Antra, jeigu Bucks nesurenka jam komandos (ir atrodo nesurinks), jis gali pereit kokia 15 komandu, ne vien Warriors. Kodel ne Lakers? Jie ten jo broli i G lyga paeme kad Gianniui papasakotu kaip LA faina. Pinigu Lakersuose budamas pasidarytu kokius 3 kartus daugiau ir jeigu ten dar los Davis su Lebronu. Kodel ne Houstona ar bet kuria kita komanda kur yra metiku?
2019-09-17
+7
Atsakyti
Antanas
tas graiku inva.lidas nevertas ne cento. pasaulio čempionate ji duc.hino kas netingejo
2019-09-17
-11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.