Penkerius metus praleidęs svetur Kroatijos rinktinės kapitonas Nikola Prkačinas grįžta į Zagrebo „Cibona“ klubą. 32 metų 208 cm ūgio puolėjas su Kroatijos čempionų ekipa sudarė dvejų metų kontraktą.

1998-2003 metais „Cibona“ garbę gynęs Prkačinas po beveik dešimtmečio praleisto tėvynėje nusprendė keltis į Turkiją ir 2003-2007 metais atstovavo Stambulo „Efes Pilsen“ klubui.

Praėjusį sezoną pradėjęs Maskvos „Dinamo“ klube, vėliau Prkačinas persikėlė į Atėnus, kur kartu su Šarūnu Jasikevičiumi gynė „Panathinaikos“ klubo spalvas.

Praėjusį sezoną Eurolygos turnyre kroatas per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 3,8 taško, aikštėje praleisdamas 4,5 minutės. Iš viso Eurolygoje Prkačinas yra sužaidęs 129 rungtynes ir pagal šį rodiklį tarp visų laikų geriausių lygos žaidėjų užima 21 vietą.

 

Komentarai:
tai tą jau seniai žinojau ,kažkur rašė,todėl manau kad tikrai sustiprėjo žymiai cibona nupirkę prkačiną,taps vienu lyderių cibonos klube jis.
2008-07-25
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.