Lietuvos krepšinio lyga (LKL) skelbia tarpinius balsavimo rezultatus, renkant „Erelių“ ir „Vilkų“ komandų starto penketus “LKL Fastum Žvaigždžių dienai 2009" bei trenerius, kurie šioms komandoms vadovaus.
 
Gruodžio 16 d. prasidėjusiame balsavime į kovą sėkmingai įsijungė neseniai „Šiaulių“ vyriausiuoju treneriu paskirtas vienas geriausių šalies krepšinio specialistų Antanas Sireika.  Nors pavyti pirmaujančius „Lietuvos ryto“ ir „Žalgirio“ strategus šiauliečiui bus sunku, tačiau per vos keturias dienas jis jau įsiveržė į populiariausių trenerių ketvertuką.
 
Sireika šiuo metu turi surinkęs 771 balsą ir rikiuojasi ketvirtoje pozicijoje į priekį užleisdamas LKL debiutantės „Kaunas Triobet“ ekipos trenerį Rimvydą Samulėną (808), kuris yra trečias.  
 
Aktyviausiai savo numylėtinį turėtų palaikyti šiauliečiai, kurie bus „LKL Fastum Žvaigždžių  dienos“ šeimininkai ir turi unikalią galimybę šiame renginyje išvysti savo kraštietį.
 
Iki gruodžio 29 dienos savo nuomonę jau išreiškė 6114  lkl.lt svetainės lankytojų.
Šiuo metu trenerių rinkimuose ryškiai pirmauja „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ komandų strategai.
 
Lyderiu trenerių sąraše išlieka LKL čempionų treneris Gintaras Krapikas. Jam krepšinio mylėtojai jau atidavė 3517 balsų.  Nuo žalgiriečio nedaug atsilieka „Lietuvos ryto“ strategas Rimas Kurtinaitis su 3372 balsais. Jei balsavimas baigtųsi šiandien, Krapikas vadovautų „Erelių“, o Kurtinaitis – „Vilkų“ komandai.  
 
Šiemet LKL Fastum Žvaigždžių dienos balsavime dalyvauja LKL krepšininkai suskirstyti į 1985 metais ir vėliau gimusius žaidėjus (iki 23 metų) – kandidatus į „Erelių“ komandą bei į 1984 metais ir anksčiau gimusius žaidėjus (24 metų ir vyresnius), galinčius atstovauti „Vilkams“.
 
Absoliučiu LKL žvaigždžių dienos balsavimo lyderiu lieka  jaunasis Kauno „Aisčių“ komandos vidurio puolėjas Donatas Motiejūnas.  Krepšininkas, pretenduojantis į “Erelių” starto penketą jau surinko 4903 balsus. D.Motiejūnas dar labiau padidino atotrūkį nuo kito pretendento į  “Erelių” rinktinę – žalgiriečio JonoMačiulio, kuriam lkl.lt lankytojai atidavė 4487 balsus. Trečioje vietoje toliau žengia praėjusių metų “LKL Fastum Žvaigždžių dienos" balsavimo nugalėtojas, kitas „Žalgirio“ komandos atstovas Mantas Kalnietis su 4091 balsu. 
 
“Vilkų” rinktinėje vis dar pirmauja “Lietuvos ryto” ekipos žaidėjas Mindaugas Lukauskis (3539).  Tačiau šio žaidėjo pirmavimas gali greitai baigtis, mat žalgiriečių Loreno Woodso ir Pauliaus Jankūno gerbėjai nesnaudžia ir  atiduoda savo balsus pastariesiems krepšininkams. „Žalgirio“ puolėjas  Jankūnas jau turi 3516 balsų, o Woodsas – 3235.
 
Visi krepšinio mėgėjai dar gali kardinaliai pakeisti balsavimo rezultatus, mat jis  tęsis iki 2009 metų sausio 20 dienos.  Beje, jau dabar akivaizdu, kad šiais metais “LKL Fastum Žvaigždžių dienos” balsavime dalyvaus rekordinis krepšinio aistruolių skaičius.
Komentarai:
Aukse
Kazkada buvo Fastum taures rungtynes, sita rengini ir fastum remia Labai jau populiarus. Na, dabar ir man aktualus vaistas, mat vedziodama suni pargriuvau, susimusiau smarkiai koja, tikiuosi iki sio renginio pasveiksiu.
2009-01-08
+1
Atsakyti
Anonimas
nu žiūrėk, dar sireika bus "išrinktas" geriausiu Lietuvos treneriu? Bet ar tai svarbu organizatoriams? Bi tik litukai "iš telefonų" byra. Jei kas balsuotų ir už kokį Aloizą Rudį, ir tas būtų gerai.
2009-01-03
+1
Atsakyti
tti.imone.in - Krepšinio portalas išsiskiriantis tuo kad transliuja TIESIOGINES krepšinio transliacijas - LKL,EUROLYGOS,bei daug kitų lygų.
2009-01-02
+2
Atsakyti
MVai: nes per eilines varžybas gynybos truputėlį yra ir Shaqas įžaidėju nepažaistų
2009-01-02
+2
Atsakyti
as tai nesuprantu, kam zvaigzdziu diena nba, ten juk ir eilines varzybos - cirkas :-)
2009-01-02
+2
Atsakyti
jau atsibodo wis taip pat organizuojamos runtynes , tuo labiau , kad nera jose normaliu krepsiniku , kurie jas padarytu geras. far from NBA
2009-01-02
+4
Atsakyti
butu idomi dvikova erelis krapikas pries vilka sireika ;DDDDD
2009-01-02
+3
Atsakyti
vat du ju dū? ;D
To > > > > > 2 uz zalgiri ir uz Lietuvos komandas

nepasakyciau kad kaune gyvena zmones

Kaune sumuštas rašytojas http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nus...

O tu mąstei ką parašei? Tu galvoji, kad taip vyksta tik Kaune? Kad žmones muša tik Kaune?!!! Jei taip mąstai, tai tu žiauriai klysti... Tas pats vyksta ir Kaune, ir Vilniuje, ir Šialiuose, ir Marijampolėj, ir visur kitur... Juk pačiam turėtų būti aišku kad atsiranda tokių žmonių, kuriems nelabai gerai su savo galva ir muša kitus žmones... Taip kad kitą kartą rašydamas pamąstyk ką rašai... :)
2009-01-02
-3
Atsakyti
Galetu padaryti kazka panasaus i NBA... tipo dar meistriskumo rungti ideti...
2009-01-02
+1
Atsakyti
ar taip ar taip shudas ta zvaigzdziu diena,nieko naujo nebeparodo..
2009-01-02
+2
Atsakyti
2 uz zalgiri ir uz Lietuvos komandas
nepasakyciau kad kaune gyvena zmones

Kaune sumuštas rašytojas http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nus...
2009-01-02
-4
Atsakyti
2 butikas
tai zymiai geriau nei ziuret makulaturkes treniruotes, kur jomantelis mokina visus koju kaisiojimo palapciu...
2009-01-02
-3
Atsakyti
uz zalgiri ir uz Lietuvos komandas
tai butu labai gerai, nes zmones balsuoja teisingai, net krapika renka, nes jis zalgirio treneris, nes tik zalgiri zmones Lietuvoje zino
2009-01-02
+2
Atsakyti
na va vel galesim paziureti kaip varzysis zk pirma sudetis su zk antra sudetim
2009-01-02
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.