Kurtinaitis LKF sprendimui pritaikė rytiečių išmintį

2009-10-22 22:10
Edmantas Kazbaras, „BasketNews.lt“ koresp.

Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos vyriausiasis treneris Rimas Kurtinaitis susitaikė su Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) vadovų sprendimu, neleidusiu jam kandidatuoti į Lietuvos rinktinės vyriausiojo trenerio postą.

Kurtinaitis iškilusiam konfliktui pritaikė rytiečių išmintį.

„Kai dirbau Azerbaidžane, išgirdau rytiečių išmintį: kuomet dvi mamos nepasidalijo vaiko, sultonas turėjo išspręsti klausimą. Sako imkit vieną už vienos rankos, kita už kitos rankos. Kuri nusitemps, to vaikas ir bus. Viena paleido vaiką, kadangi jam skaudėjo, nes tai buvo jos vaikas. Krepšinis mano vaikas, jį kūriau žaisdamas ir dirbdamas Kūno kultūros ir sporto departamente. Nenoriu komentuoti federacijos darbo“.

Trečiadienį LKF vykdomasis komitetas nusprendė rinktinės vyriausiojo trenerio postą siūlyti Kęstučiui Kemzūrai. Rimas Kurtinaitis, prieš tai minėtas kaip kandidatas, net nebuvo svarstytas į šį postą.

Komentarai:
Kurtis yra Musulmonas:D
2009-10-23
-1
Atsakyti
as nesuprantu kiek jsi gali sneket
2009-10-23
-2
Atsakyti
Kurtis visur pritaiko tai ka zino ;) visom keturiom uz ji as, kadangi krepsinis tikrai mums visiems yra svarbus ir bent jau Rimas yra vienas is nedaugelio kurie ji tik aukstina o ne tempia zemyn :)
2009-10-23
+1
Atsakyti
Muilaz
Cia kaip kazkas sake kam tie rinkimai o todel kad reik parodyt zmonem kad bent zmones kazka daro ir uz tai pinigus gauna :D tik kad kaip daro viska tai jau visiem seniai aisku :D
2009-10-23
-4
Atsakyti
B
Aš prisimenu gerai tuos Garasto Žalgirio metus ir Garastą kaip trenerį. Jam buvo labai paprasta - išleidi į aikštę Sabonį, Čivilį, Kurtinaitį, Jovaišą ir Chomičių ir laikai juos, kol kaip nors laimim. Pasiprašo kuris pailsėti - imi minutinę, nesiprašo - laksto toliau. Tai tokie pono trenerio nuopelnai ir taktika buvo ir nėra ko čia lelekinti apie didžiulius nuopelnus krepšiniui. Dundukas tas ponas jau ir dėlto, kad jam Valiukonis buvo geresnis nei Marčiulionis, nes Valiukonis buvo iš Vabalninko.
2009-10-23
+3
Atsakyti
Geriausias variantas būtų, jei Kemzūra su Kurtinaičiu abu treniruotų rinktinę, bet... Yra kaip yra...
2009-10-23
Atsakyti
RibokasNenorėčiau sutikti su šia Kurčio fraze: "Nenoriu komentuot federacijos darbo." Kur jis tą "darbą" mato? Tai ne darbas, o š...do malimas ir kliedesiai. Padorūs žmonės po tokio rinkimų farso atsistatydintų. Neturiu nieko prieš Kemzūrą ir neliaupsinu Kurtinaičio. Bet LKF žmogėnams reikėjo iš karto pasakyt, jog jie nusprendė, kad treneriu taps Kemzūra, o ne pezėti kažką apie 3 kandidatus ir apie kažkokius butaforinius "rinkimus". Manyčiau, kad dėl tos šutvės, kuri save vadina LKF vadovais, savo žodį galėtų tarti ir pagrindiniai rinktinės žaidėjai, pagrasinę boikotuoti rinktinę, kol neatsistatydins taip vadinama LKF "vadovybė" su Garastu ir Balčiūnu priešaky.


matai sitas visas cirkas tam kad parodyti jog federacijoje yra demokratija ir ne vienas asmuo priima sprendima o daug ir is ivairiu lygu asociaciju ir t.t

bet svarbiausia kad po tokiu demokratiju federacijoje nera kaltu

pvz garastas sako kad buvo sudarytos visos salygos pasiruosti cempionatui bet vel gi kazkodel fizinio pasirengimo stovyklos nebuvo

garastas sako buvo surinkti geriausi zaidejai o kodel tada nebuvo jaskos kaukeno

pries cempionata niekas nereke kad pasirinkta bloga taktika nes treneriai ruosesi zaisti per didelius zmones todel vaziavo tiek daug galinciu zaisti 5-4 pozicijose tai LIetuvos rinktinei nauja taktika nes visus laimejimus buvo pasieke deka geru metiku.

Tai kodel pries cempionata to nepasake garastas kad taktika bloga juk kiek suprantu pats asmeniskai patvirtino rinktines zaidimo planus

vienu zodziu nupiepes pasidare tas garastas o sutve ji laiko tam kad per 2011 eurocempa galima butu daugiau pinigu pasidaryti

juk federacijoje beveik puse zmoniu jeigu nedaugiau apie krepsini nusimano kaip ir as ar dar keli cia bandantys rasyti runkeliai tuo tarpu tokie zmones kaip marciulionis povilionis kvederavicius kazlauskas girskis yra net neprileidziami prie jos nes bijo kad ju naujoviskos idejos gali sugriauti valdininkeliu planus pasipelnyti
2009-10-23
-10
Atsakyti
kietas
gryba pjauna, sneka sneka sneka...
2009-10-23
+6
Atsakyti
beje del tokiu federacijos pasisakymu,ateityje turesim Kurti kaip Kazlauska kuriem bus nusispjaut ant tu garastu ir treniruos sau graikus,o graikai plos kad lietuviai apsiparasino ir geriausia treneri jiem atidave :))
2009-10-23
+3
Atsakyti
nesekiau as tu visu nesamoniu kurios dejosi, bet absurdas kad kemzura laikomas geresniu treneriu uz kurti.. o del federacijos, Butautas savo laiku pasake : nebusiu kirminas griauziantis rinktine ir atsistatydino, manau jau senei laikas ir Garastui eiti i uztarnauta poilsi. Neniekinant jo nuopelnu krepsiniui, jis tiesiog tam jau per senas, poziuris ir autoriteto rodymas,nenorejimas isklausyti ir pasvarstyti kitu nuomoniu.. Laikas pensijon, darbo vietu ir jauniem truksta :)
2009-10-23
-7
Atsakyti
Nenorėčiau sutikti su šia Kurčio fraze: "Nenoriu komentuot federacijos darbo." Kur jis tą "darbą" mato? Tai ne darbas, o š...do malimas ir kliedesiai. Padorūs žmonės po tokio rinkimų farso atsistatydintų. Neturiu nieko prieš Kemzūrą ir neliaupsinu Kurtinaičio. Bet LKF žmogėnams reikėjo iš karto pasakyt, jog jie nusprendė, kad treneriu taps Kemzūra, o ne pezėti kažką apie 3 kandidatus ir apie kažkokius butaforinius "rinkimus". Manyčiau, kad dėl tos šutvės, kuri save vadina LKF vadovais, savo žodį galėtų tarti ir pagrindiniai rinktinės žaidėjai, pagrasinę boikotuoti rinktinę, kol neatsistatydins taip vadinama LKF "vadovybė" su Garastu ir Balčiūnu priešaky.
2009-10-23
+2
Atsakyti
rosteris
nieko neturiu pries kemzura bet tuos senus pirdalus su Agrastu priesakyj senai laikas i pensija!
2009-10-23
+4
Atsakyti
Kurtis tiktu pasakas sekti nes jam tai puikiai sekasi.
2009-10-23
-1
Atsakyti
Garastui jau senai reikia palikti savo posta, nes istikruju matosi kad paseno zmogus. Net sakinio normaliai negali issakyt...
2009-10-23
-16
Atsakyti
Zbygnewaznu tai jeigu jis nieko nesprene lenkijoj, tai kam ji ten vezesi ir pinigus ant jo leido. O pats gyresi kad Mazutis tai nezmoniskai kietas gynejas, ir kad jis pasiule ji Butautui. Sutinku - apsigyne pries Bulgarų zvaigzdes. O dabar vienas ukrainietiskus lasinius eda, o kitas tegul eina hales langus lentom uzkalineti ir anekdotų - koks jis karzygis narsus, televizijoms pasakoti.


Nesuversk visos kaltės, dėl blogo rinktinės pasirodymo EČ, vien tik ant Mažučio pečių.
2009-10-23
Atsakyti
G
Manau bus kaip su Kazlausku. Po keliu metu LKF gailesis, kvies Kurti ateiti, bet jau bus per velu.
2009-10-23
+1
Atsakyti
Tiesaatsistatydina, aiskina kad nedalyvaus jokiam grozio konkurse ir t.t. o kai ateina rinktimai braunasi i ta posta, drabstosi sudais ir giria save. Argi ne apgailetina ?P.S. cia galima pritaikyt ir lietuviu isminti - sujudino Garastas suda


Aš tai siūlyčiau jums visiems prisiminti ką Garastas kalbėjo per Olimpiadą.
2009-10-23
Atsakyti
as
manau,Kurtinaiciui tai i nauda-ateis ir jo laikas-geriau veliau,negu per anksti.
2009-10-22
-1
Atsakyti
Zbygnewaz
nu tai jeigu jis nieko nesprene lenkijoj, tai kam ji ten vezesi ir pinigus ant jo leido. O pats gyresi kad Mazutis tai nezmoniskai kietas gynejas, ir kad jis pasiule ji Butautui. Sutinku - apsigyne pries Bulgarų zvaigzdes. O dabar vienas ukrainietiskus lasinius eda, o kitas tegul eina hales langus lentom uzkalineti ir anekdotų - koks jis karzygis narsus, televizijoms pasakoti.
2009-10-22
-6
Atsakyti
Tiesa
atsistatydina, aiskina kad nedalyvaus jokiam grozio konkurse ir t.t. o kai ateina rinktimai braunasi i ta posta, drabstosi sudais ir giria save. Argi ne apgailetina ?

P.S. cia galima pritaikyt ir lietuviu isminti - sujudino Garastas suda
2009-10-22
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.