Atėnų „Panathinaikos“ komandos gynėjas Dimitris Diamantidis praleis likusį Eurolygos reguliarųjį sezoną.

Krepšininkas privalės gydytis kirkšnies traumą.

Graikas dėl šios traumos jau praleido du susitikimus, manoma, jog 196 cm ūgio gynėjas į aikštelę grįš sausio mėnesio pabaigoje, kuomet jau bus pasibaigęs Eurolygos reguliarusis sezonas.

Diamantidis privalės praleisti rungtynes su Gdynės „Asseco Prokom“ bei Oldenburgo „EWE Baskets“ komandomis.

Šį sezoną 29 metų žaidėjas Eurolygoje per susitikimą vidutiniškai pelno po 8,7 taško, atkovoja po 2,6 kamuolio bei atlieka po 3,3 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
prl
Sarui bus proga isivaziuot greiciau iki finalu. MVP noreciau, kad sienet taptu. :)
2010-01-01
Atsakyti
FiksijusAišku negražu džiaugtis kito nelaime, bet iš kitos pusės Šaras dabar gaus daugiau laiko aikštelėje, ko jam labai reikia, juk jau išsigydė traumas, tad pirmyn į trasą!!! :)


jo,istikro ta pati norejau rasyt ,viskas dabar bus puiku,manau gal kazkiek keblumu bus,bet Saras yra Saras,viskas bus ok :))
2010-01-01
+3
Atsakyti
Aišku negražu džiaugtis kito nelaime, bet iš kitos pusės Šaras dabar gaus daugiau laiko aikštelėje, ko jam labai reikia, juk jau išsigydė traumas, tad pirmyn į trasą!!! :)
2010-01-01
-1
Atsakyti
M
Šaras daugiau žais ;)
2010-01-01
+1
Atsakyti
RytasPerAmžiusAmen
Tikėkimės greitai pasveiks,ir toliau padės komandai ;)
2010-01-01
-2
Atsakyti
Na tikiuosi kad jis pasveiks greiciau . ;)
2010-01-01
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.