Pocius: „Pergalė svarbi moraliniam pakilimui“ (video)

2010-02-25 22:36
Jonas Miklovas, „BasketNews.lt“ koresp.
Martynas Pocius savo reidais draskė varžovų gynybą
Martynas Pocius savo reidais draskė varžovų gynybą
Nuotr. Fotodiena.lt/A.Koroliovas
Kauno „Žalgiris“ įkvėpė gaivaus oro gurkšnį. Ketvirtadienį Eurolygos „Top 16“ rungtynėse namie palaužę Malagos „Unicaja“, kauniečiai įsirašė pirmą pergalę antrajame Eurolygos etape.

17 taškų prie pergalės prisidėjęs Martynas Pocius po mačo pažymėjo, kad visai komandai laimėjimas itin svarbus moraliai.

– Martynai, ar jausmas toks, lyg nuo kupros nusimetus didelę mešką? – „BasketNews.lt“ po dvikovos paklausė Martyno Pociaus.
– Galbūt taip. Tikrai smagu laimėti tokias rungtynes. Dabar trumpam galime džiaugtis, bet tai reikės pamiršti, nes jau poryt laukia rungtynės. Todėl rytoj turime treniruotę, po to važiuojame į Rygą. Džiugu, kad laimėjome, tai buvo komandinė pergalė ir tai labai gerai komandos moraliniam pakilimui.

– Abi komandos šiandien tiek taikliai atakavo, tiek daug taškų pelnė. Ar tiesiog „krito“ metimai, ar komandos viena kitai leido mesti?
– Ir tai, ir tai. Gynyboje buvo viena kita skylė, bet manau, kad šiandien buvo aukšto lygio rungtynės.

– Ką pagalvojai, kai rungtynių pabaigoje gavai nesportinę pražangą?
– Stengiausi tik prasižengti, kad jų aukštaūgis neįmestų dviejų taškų. Bet teisėjai visą laiką yra teisūs, todėl negali ginčytis.

– Rungtynių pabaigoje turėjote vieną pražangą atsargoje ir agresyviai gindamiesi perėmėte kamuolį. Ar tas žinojimas, kad galite prasižengti, padėjo tinkamai apsiginti?
– Taip. Kai žinome, kad dar vieną pražangą turime atsargoje, galime gintis ant pražangos ribos. Tai padėjo mūsų agresyvesnei gynybai.

Rungtynių vaizdo reportažas ir Martyno Pociaus, Tado Klimavičiaus bei Dainiaus Šalengos komentarai:


Komentarai:
James'
Nu Pergale tai tikrai pelnyta.
2010-02-26
-5
Atsakyti
ZALGIRINIS
ziurejau pakartojimas ir tikrai ten buti paprasta prazanga.... o toks teiseju elgesys parodo ju viansaliskuma.. nei vienas auksto lygio teisejas tokiose rungtynese taip neskandina komandu.... o zalgiris nerealus :) po pirmojo kelinio maniau, kad pakraus daugiau nei 18pts :D
2010-02-26
-7
Atsakyti
EvD
Tie teisėjai tikrai ėjo už unicaja,nes gale bande tą nesportine gelbėt skestanti laiva,nors nesportinės nebuvo tikrai.Bet mūsu laimei viskas įvyko priešingai,šanuolis Marčius prasiveržima tikrai labai gera turi ;)
2010-02-25
+2
Atsakyti
jis, man rodos, čia su šiokia tokia ironija pasakė, nes net jei teisėjai klysta aiškiai matomose situacijose jie vistiek to nepripažįsta ir ginčytis su jais beprasmiška...
2010-02-25
Atsakyti
"Bet teisėjai visą laiką yra teisūs, todėl negali ginčytis." matosi kad amerikoje mokinosi krepsinio meno
2010-02-25
-9
Atsakyti
Saunuolis jis ir taskas. turbut vienas geriausiu Zalgirio pirkiniu per paskutinius metus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2010-02-25
+10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.