Kalnietis: „Susirinkome ir pasakėme, kad juokauti užtenka“

2010-09-07 20:40
Jonas Miklovas, „BasketNews.lt“ spec. korespondentas Stambule (Turkija)
Grupės varžybose visus varžovus įveikusiems lietuviams keturios laisvos dienos nebuvo naudingos
Grupės varžybose visus varžovus įveikusiems lietuviams keturios laisvos dienos nebuvo naudingos
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Aštuntfinalio mačą su kinais tradiciškai prastai pradėję Lietuvos rinktinės žaidėjai susiėmė po didžiosios pertraukos. Pasakę sau, jog su pergalių ištroškusiais kinais juokauti negalima, lietuviai susispaudė gindamiesi ir įjungę aukštesnę pavarą ėmė tolti. 

Mačo išvakarėse 24 metų gimtadienį minėjęs Lietuvos rinktinės gynėjas Mantas Kalnietis mano, kad ne itin sėkmingai rungtynių pradžiai įtakos turėjo keturių dienų pertrauka. 

– Mantai, pergalė prieš kinus – geriausia gimtadienio dovana? – „BasketNews.lt“ paklausė Kalniečio. 
– Taip. Džiaugiuosi, kad laimėjome, nors rungtynių pradžioje buvome gerokai prisnūdę. Galbūt komandą iš vėžių išmušė keturių dienų pertrauka. Suaktyvinome gynybą, pabėgome į priekį ir jautėmės truputį ramiau. 

– Ar kinai kuo nors nustebino?
– Nenustebino. Tiesiog jie yra kovingi, greiti ir pasinaudoję mūsų apsnūdimo pirmavo. O mums atkutus jie bandė išnaudoti Yi Jianlianį ir savo snaiperius. 

– Šįkart jis pelnė gerokai mažiau taškų nei įprastai.
– Dėl to reikėtų dėkoti mūsų aukštaūgiams, kurie privertė jį mesti iš nepatogių padėčių. 

– Jautėte, kad tai ne grupės rungtynės, o aštuntfinalis?
– Žinoma jautėme. Per pertrauką susirinkome ir pasakėme, kad užtenka juokauti, nes kito tokio šanso neturėsime. Pralaimėję pasitaisyti nebegalėsime, todėl privalome žaisti iki pabaigos. 

– Ar ketinate stebėti Argentinos ir Brazilijos rungtynes?
– Treneriai tikriausiai liks arenoje, o mes vyksime į viešbutį ir stebėsime mačą per televizorių. Nesvarbu, su kuria iš šių komandų teks žaisti, nes rungtynės bus itin sunkios. 
Komentarai:
Anonimas
zergas zejei rungtynes su ispanija ? primink man pradzia jei nesunku
2010-09-08
+4
Atsakyti
bee
pakeiskit kalno fotke i normalia, ar jus tyciojates? m, bnews?
2010-09-08
-4
Atsakyti
Fanas33Startinis;C - Javtokas, gal pasitaisys.PF - Kleiza. Kaipgi be jo.SF - Maciulis. Jei per penkias minutes matysis kad ne jo diena - sodint, jei gerai bus- palikt.SG - Seibuciui duokit pazaist, nesiseks - Pocius i aikste.PG - Kalnietis.


del visu sutinku isskyrus Javtoka.as manau kad reiketu pabandyti Andriuskeviciu ar Klimaviciu nes jei vel iseis tas medis,garantija kad argentina pabegs i prieki.na bet treneris matyt labai nepasitiki Andriuskevicium ir Seibuciu,todel i starta eis Javtokas su Gecevicium,o kai Argentina atitruks,tada bandys ieskoti penketuko kuris atlostu taskus.realiai juk tos duobes pas mus yra todel kad Kemzura pastoviai lipa ant to paties greblio-startinis penketas sukuria problemu,ir tik po keitimo pasirode zaidejai atlosia minusa.jei startiniam nebutu Javtoko ir Geceviciaus,manau galetume kalbeti apie tolygu zaidima
2010-09-08
+1
Atsakyti
Startinis;

C - Javtokas, gal pasitaisys.

PF - Kleiza. Kaipgi be jo.

SF - Maciulis. Jei per penkias minutes matysis kad ne jo diena - sodint, jei gerai bus- palikt.

SG - Seibuciui duokit pazaist, nesiseks - Pocius i aikste.

PG - Kalnietis.
2010-09-08
+10
Atsakyti
123Zergas prajuokino :D durneli kaip andriuskevicius scola uzdengs?? Jis 5 mins gal ir gali pazaist jei kiti aukstaugiai baudu turi. Ir viskas ! O kai jis aikstelej yra tai puolime lietuviai zaidzia 4 pries varzovu 5 zaidejus, nes jis yra nulis puolime, net uztvaros jo silpnos. Tik kamuolius neblogai kovoja nes toks aukstas jis yra


durnelis tai cia tik tu nes nesupranti kad Andriuskevicius Scola dengtu ne vienas o su Kleizos,Jankuno ar Klimaviciaus pagalba.vien Martyno ugis jau didelis privalumas,o ir judrumas pas ji siuo metu yra panasus i medinio Roberto.pasakyk man nors viena medinio Robkes pranasuma pries Andriuskeviciu?ju nera,ta pati patvirtina ir statistika nes meta jie vienodai tasku(nors medinukas zaidzia zymiai daugiau),kamuoliu irgi panasiai susirenka.tai kur jau tas Javtoko pranasumas?vakar buvo graudu ziuret kai gaves pasa geroj pozicijoj jis stovi issiziojes kol jam susvilpe 3sekundes arba atmeta atgal.nulis puolime,ir skyle gynyboj(kiek kartu jis paliko savo dengiamaji kai nubego dengti maziuka prie tritaskio linijos o tuo tarpu mes gavome lengvus taskus is po kases?) va kas siuo metu yra Javtokas.vakar tycia atidziau ziurejau Javtoko pasirodyma,graudu buvo ziuret kai gynejai jam iskisa superini pasa po kurio reikia tik deti,o jis meta kazkoki kreiva metima ir nepataiko,na ir aisku atmetimai atgal bunant neblogoj pozicijoj irgi yra jo "arkliukas".todel ir sakau,jei tik Javtokas gaus daug zaisti pries Argentina,sansai laimeti mazes.
2010-09-08
-1
Atsakyti
123
Zergas prajuokino :D durneli kaip andriuskevicius scola uzdengs?? Jis 5 mins gal ir gali pazaist jei kiti aukstaugiai baudu turi. Ir viskas ! O kai jis aikstelej yra tai puolime lietuviai zaidzia 4 pries varzovu 5 zaidejus, nes jis yra nulis puolime, net uztvaros jo silpnos. Tik kamuolius neblogai kovoja nes toks aukstas jis yra
2010-09-08
+3
Atsakyti
to zergas
andriuskevicus dengs scola :D
2010-09-08
-1
Atsakyti
pO
pamatysit isdulkinsim tuos argentiniecius. pasiziurekit kokia buvo brazilu gynyba. juokas musu vyrai sustabdis skolia. jau sustabde kinieti,kuris iki tol buvo lb jau geras, o po lietuviu kase nieko nepadare. taip kad cia seneliu gvardija tikrai mums ne varzovas
2010-09-08
+1
Atsakyti
argentina mus paukles
2010-09-08
-5
Atsakyti
su Argentina bus zymiai sunkiau nes jie zaidzia leta pozicini zaidima kas mums yra ypac neparanku.taigi jei tik paleisim juos i prieki,tiketina kad pasivyti gali ir nepavykt todel Kemzura turi nuo pat pradzios i aikste leisti Seibuti kuris dengs Delfino nes Geceviciui si uzduotis tikrai neikandama.na o Scola turetu dengti Andriuskevicius su Kleiza.manau ketvirtfinalis yra per didele prabanga laikyti aiksteje Geceviciu,taip,jis gali pataikyt tritaski,bet kiek jis atlieka metimu?ir kaip jis ginasi?jo oponentai pastoviai atsilaisvina ir meta arba atiduoda rezultatyvu perdavima kadangi martynas nespeja,o tie jo taiklus metimai neatsveria patirtos zalos gynyboje.tas pats su mediniu Robertu,jau tiek vakar prasikeikem kad ant galo net zvengt pradejom kai jis gaudavo kamuoli,iskart prasidedavo nesamones.manau startinis su Argentina turetu buti :

C:Andriuskevicius>>Jankunas>>Javtokas

PF:Kleiza>>Klimavicius

SF:Maciulis>>Jasaitis

SG:Pocius>>Seibutis>>Gecevicius

PG:Kalnietis>>Delninkaitis
2010-09-08
-1
Atsakyti
SU Pergale :)))

laimesim ir pries Argentina :) Robke uzdengs Scola, Seibutis su Pocium isves is kantrybes Delfino, Prigioni ir taip jau susiparines, plius savo pergales soki argentinieciai jau susoko :) tad Mes laimesim :DDDD
2010-09-08
+1
Atsakyti
remse
Nu Argentiniečiai taip juokauti tikrai neduos.
2010-09-08
-1
Atsakyti
Untanas
Nerimtos šnekos, gana juokauti. Matot, iš pradžių jie dar juokavo, štai koks požiūris.

Viskas aišku, ilgasis savaitgalis ir gimimo diena, taip paveikė vyrukus, kad jie atrodė tarsi švininiai. Jeigu taip juokaus su Argentina, gausim 30 taškų. Nepadės jokie pasakymai, kad jau gana juokauti.
2010-09-08
Atsakyti
DT
chroniukaztegu nemeluoja, šventinį alutį reikėjo pragarinti per pirmus kėlinius. :D nieko nieko, viskas suprantama. svarbu pergalė ir kad būtų nusiteikimas kitoms rungtynėms. SU PERGALE. :)


Sabo laikais gal taip ir buvo, dabar tai netikiu, na gal 1-2 bokaliukus alaus padaro, bet sportininkams tai niekis
2010-09-08
-5
Atsakyti
chroniukaztegu nemeluoja, šventinį alutį reikėjo pragarinti per pirmus kėlinius. :D



Labai gali būti.:)
2010-09-07
Atsakyti
šaunu, jog vyrai sugebėjo susitelkti ir iškovoti laaabai svarbią pergalę :) taip pat, su gimtadieniu sveikinam Mantą :)
2010-09-07
-3
Atsakyti
tegu nemeluoja, šventinį alutį reikėjo pragarinti per pirmus kėlinius. :D nieko nieko, viskas suprantama. svarbu pergalė ir kad būtų nusiteikimas kitoms rungtynėms. SU PERGALE. :)
2010-09-07
-4
Atsakyti
FIBA2010Saunuoliai vyrai, su pergale. Tik su Braz/Argen stenkites nuo pat pradziu begti i prieki, o ne vytis. Nes gali ir nepavykti prisivyti, jei per toli pabegs.


Nu jo man ir nelabai patinka kad taip daro nes jau kitos komandos zino panasiai viska kaip zaidzia lietuva kad visada ant pabaigos atsigauna tai taip glima ir neukenteti :)
2010-09-07
-1
Atsakyti
maciulis giriausias
Maciuliui problema - silpnybe siauroms akims - labai stengesi padeti kinams, - ah, neisejo, vistiek kinai pralaimejo....
2010-09-07
-2
Atsakyti
na sendien vyrai mus biski patampe uz nervu,bet gerai kad paskuj parode savo krepsini kuri moka zaist ir pergale musu,aciu uz graze pergale ir nesustokit iki galo iki pat aukso! sekmes
2010-09-07
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.