Elias Zouros spės įšokti į LKL žvaigždžių dienos balsavimo traukinį
Elias Zouros spės įšokti į LKL žvaigždžių dienos balsavimo traukinį
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Tęsiasi Lietuvos krepšinio lygos (LKL) „Compensa Žvaigždžių dienos“ krepšininkų rinkimai. Šių metų balsavimai jau dabar gali pasigirti rekordiniu balsavusiųjų skaičiumi. Toks krepšinio aistruolių aktyvumas lemia ne tik įdomią kovą dėl LKL žaidėjų galimybės patekti į „Lietuvių“ ir „Time Team“ legionierių komandų startų penketukus bei trenerių, kurie jiems vadovaus, bet ir žada intriguojančią akistatą bei susidomėjimą būsima „Žvaigždžių dienos“ dvikova. 

Jau dabar už mylimiausius LKL krepšininkus  ir trenerius savo balsus atidavė 11204 aistruoliai. Jų valia absoliučiu balsavimo lyderiu lieka „Lietuvos ryto“ aukštaūgis Jonas Valančiūnas (9085), kuris pretenduoja žaisti „Lietuvių“ ekipos   starto penketuke.  Antroje  vietoje žengia „Žalgirio“ puolėjas Travisas Watsonas (7721), tačiau jam ant kulnų jau lipa kitas žalgirietis Paulius Jankūnas (7125). Trečioje pozicijoje  - „Žalgirio“ gynėjas ir žaidžiantysis treneris Marcusas Brownas (6933), jį vejasi jo ekipos draugas Martynas Pocius (6613). Pačių populiariausių krepšininkų desantą užbaigia „Lietuvos ryto“ puolėjas Kenanas Bajramovičius (5484).

Dėl vietos „Time team“ legionierių rinktinės starto penketuke atkakliai kovoja „Lietuvos ryto“ įžaidėjas Khalidas El-Aminas (5225) ir „Žalgirio“ atakų organizatorius DeJuanas Collinsas (4708).

LKL „Compensa Žvaigždžių dienos“ balsavimai tęsis iki vasario 7 dienos, todėl dar nevėlu koreguoti jų rezultatus.

Kiti LKL „Compensa Žvaigždžių dienos“ balsavimo lyderiai:

Mantas Kalnietis („Žalgiris“, 5354)
Mario Delašas („Šiauliai“, 3645)
Bradas Newley („Lietuvos rytas“, 3521)
Milko Bjelica („Lietuvos rytas, 3123)
Tadas Klimavičius („Žalgiris“, 2679)
Martynas Gecevičius („Lietuvos rytas“, 2397)
Arvydas Šikšnius („Perlas“, 2241)
Simas Jasaitis („Lietuvos rytas“, 1916)
Aurimas Kieža („Juventus“, 1804)
Omaras Samhanas („Žalgiris“, 1799)

Intriguojanti populiarumo kova  vyksta tarp LKL trenerių. Čia neginčijamai pirmauja „Lietuvos ryto“ strategas Aleksandras Trifunovičius (6930), o į antrąją vietą pakilo „Šiaulių“ vairininkas Antanas Sireika (4287), kuris aplenkė „Perlo“ trenerį Robertą Štelmaherį (4166). Ketvirtoje vietoje žengia „Neptūno“ žaidimui vadovaujantis Robertas Kuncaitis (1197).

Sumaišties į  šiuos rezultatus gali įnešti naujasis „Žalgirio“ strategas Elias Zouros. Kai tik jis,atlikus visus formalumus, bus oficialiai įregistruotas "Žalgirio" komandoje,  krepšinio gerbėjai galės už jį atiduoti balsus.
Komentarai:
ŽalFan
Per pora savaiciu Zouros tikrai nesurinks 5 tukstanciu balsu ir nepateks i zvaigzdziu diena, nes dauguma jau yra nubalsave. Tad veriau savo balsus atiduokim lietuviui treneriui Sireikai, kad neisrinktu Stelmacherio treneriu. Butu nesazininga jei lietuviu komandai vadovautu uzsienietis ir dar koks Stelmacheris. Jei mes balsuosim uz Zouros, Stelmacheris aplenks Sireika ir zvaigzdziu dienai vadovaus du Vainauskelio samdomi treneriai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-01-17
+1
Atsakyti
As uz zoura tikrai balsu nepagaileciau :)
2011-01-17
+1
Atsakyti
vietoj bajramoviciaus vertetu balsuot uz siauliu wyweri jis sou gali parodyt puikei matem ka jis pries ryta isdarinejo. nebukim tokie kad balsuojam tik uz savus zaidejus tas wyweris ar kaip ten ji starto penkete turetu lost. bet deja balsuojama ne pagal zaidima o pagal pavardes vien del to lietuvoj zvaigzdziu diena tera formalumas ir jokio sou
2011-01-17
-1
Atsakyti
Kas matė Šiaulių ir Ryto rungtynes neabejotinai už Davidą Weaverį balsuos...Norim įspūdingų dėjimų? PALAIKOM WEAVER!!!
2011-01-17
-4
Atsakyti
nu kas liecia zouros tai prabalsuokim uz ji zalgirio fanai nes siuo metu jis geriausias treneris lietuvoj
2011-01-17
+1
Atsakyti
LT
Butu geda Lietuvos krepsiniui, jei abieju komandu vyr.treneriais isrinkt uzsieniecius. Ypac jei treneriu paskirtu Stelmacheri, kuris nieko nera pasiekes ir niekuo nera nusipelnes Lietuvos krepsiniui.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-01-17
-2
Atsakyti
Basketas
Nesuprantu, ka bajramovicius grazaus gali padaryt zvaigzdziu dienoje? Pamandolyt po krepsiu? Samhanas tikraj pasilinksmint galet, bet wa fanaj tik uz sawo komandos zaidejus balsuoja, tai ka zinau..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-01-17
-1
Atsakyti
Istikruju nera jokio skirtumo kas ten prie tu zaideju su kostiumu sedi, ka ten jie labai pritreniruos? Pasakys kuri zaideja kada keisti? Ir as galeciau per tuos all starus chebra "treniruot".
2011-01-17
+17
Atsakyti
De_flexKrw už gerus žaidejus balsuojam pvz weawer o db tik rytas .žalgiris ir jų atliekos...


Aš taip pat manau Weaveris turėtu būti Time Team komandoje, įneštu gerą atmosferą publikai, visgi žais Šiaulių arenoje, kurios lankus jau išbandė nuostabiai.
2011-01-17
-2
Atsakyti
Krw už gerus žaidejus balsuojam pvz weawer o db tik rytas .žalgiris ir jų atliekos...
2011-01-17
-4
Atsakyti
Vin
Samhana reikia butinai i Time Team sou padarytu gera :D
2011-01-17
-8
Atsakyti
Jau nera laiko daug...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-01-17
-3
Atsakyti
man ir atrodo, kad jau nebepasivys..
2011-01-17
+1
Atsakyti
Kad jau per velu turbut :D
2011-01-17
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.