Terrellas McIntyre'as po metų pertraukos grįžta į Italiją
Terrellas McIntyre'as po metų pertraukos grįžta į Italiją
Nuotr. Reuters-Scanpix
Kaip ir buvo tikėtasi, Terrellas McIntyre'as palieka Malagos „Unicaja“ ekipą ir grįžta į Italiją. Amerikietis pasirašė dvejų metų sutartį su Bolonijos „Canadian Solar“ komanda, kurioje rungtyniauja Deivydas Gailius.

Įžaidėjas jau atvyko į Boloniją ir perėjo medicininį patikrinimą. Krepšininko kontrakte numatyta sąlyga abipusiu susitarimu nutraukti sutartį po pirmojo sezono.

Prieš prisijungdamas prie „Unicaja“ komandos, McIntyre'as ketverius metus rungtyniavo Sienos „Montepaschi ekipoje (2006-2010 m.).

Praėjusį sezoną 33 metų, 175 cm ūgio krepšininkas Eurolygoje vidutiniškai pelnydavo po 5,7 taško, atkovodavo po 0,9 kamuolio ir atlikdavo po 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

Ispanijos pirmenybėse McIntyre'as rinkdavo po 6,9 taško, atkovodavo po 1,6 kamuolio bei atlikdavo po 3,4 rezultatyvaus perdavimo.
Komentarai:
gaudentas
jo tokio greicio ir staigumo krepsininko tikrai reiktu zalgiriui,vien del to,kad zalgirio zaidejai paskutinius 6 metus nejaucia jokio stimulo zaisti sioje komandoje nors per spaudos konferencijas aiskina visai ka kita (pasirasius sutarti beveik visi oi kaip dziaugiuosi zaisti tokio lygio komandoje ir t.t)ne velnio.
2011-11-03
-3
Atsakyti
prastas jam sitas sezonas buvo praeita kaip lose sienoi buvo nesustabdomas dar buvo vienas pretendentu buti atsarginiu lakers yzaideju, bet per sisezona trauma dar plius jis nukrito zemai .....
2011-06-22
+2
Atsakyti
prisilauks to lokauto ,paskui patiem bus lokautas
2011-06-22
+1
Atsakyti
Taigi kiek kartu sakyta lokauto laukiama.
2011-06-22
+6
Atsakyti
kodel zalgiris miega,lyday,us lieka kazaneje,sitas keliauja i antraruse komanda o zaidejas geras,zalgiriui liks vel visokie strawbery lygio
2011-06-22
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.